Author | Message |
---|
whateveryasay King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | September 1st, 2006 at 01:45pm i tak się właśnie zastanawiam, że to niemieckie bravo powinno mieć jakąś granicę wiekową, u nas na przykład przecież by to przedszkolaki kupowały, a tam te wszystkie fanki th z podstawówki są  |
no co? Falling In Love With The Board
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | September 1st, 2006 at 04:17pm co do fanek th: oglądałam dzisiaj kontre na mtv i mniej więcej co druga wypowiedź to była coś w stylu "wszystkiego naj dla billa i toma z th z okazji urodzin- kocham was!" "bill- kocham cie!" i inne takie tam...  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | September 2nd, 2006 at 05:44am whateveryasay:i tak się właśnie zastanawiam, że to niemieckie bravo powinno mieć jakąś granicę wiekową, u nas na przykład przecież by to przedszkolaki kupowały, a tam te wszystkie fanki th z podstawówki są  no powinno ale by to w zyciu nie przeszlo bo by gazeta zbankrutowala jakby zrobic powiedzmy od 15 lat  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | September 2nd, 2006 at 08:21am Eliseth:whateveryasay:i tak się właśnie zastanawiam, że to niemieckie bravo powinno mieć jakąś granicę wiekową, u nas na przykład przecież by to przedszkolaki kupowały, a tam te wszystkie fanki th z podstawówki są  no powinno ale by to w zyciu nie przeszlo bo by gazeta zbankrutowala jakby zrobic powiedzmy od 15 lat 
święte słowa 
swoją drogą już dawno nie czytałam fotostory (o nieeeee  ), czas uzupełnić zaległości  |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | September 2nd, 2006 at 09:30am a ja czytałam w zeszłym tygodniu xP
na koloniach z kolezanką chciałyśmy się z czegoś pośmiać, a że nie było bravo girl to nabyłyśmy bravo ;p był tam taki 'megaplakat' th i plakaty shakiry, toma i chyba killerpilze  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | September 2nd, 2006 at 10:52am Ms Mysterious:a ja czytałam w zeszłym tygodniu xP
na koloniach z kolezanką chciałyśmy się z czegoś pośmiać, a że nie było bravo girl to nabyłyśmy bravo ;p był tam taki 'megaplakat' th i plakaty shakiry, toma i chyba killerpilze 
hę? 
a propos tematu - coś mi obróbka zdjęć totalnie nie wychodzi  |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | September 2nd, 2006 at 11:01am o żesz, to oni też w polsce znani  german invasion  :
http://youtube.com/watch?v=p06TPy0URfw&search=killerpilze%20
tu oni chyba ;P |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | September 2nd, 2006 at 12:13pm ale nazwę mają fajną ;p |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | September 2nd, 2006 at 02:42pm killerpilze sa wogole fajni graja nawet dosyc ostro ogolnie ich lubie tylko robia z nich kolejne tokio hotel... i chociaz widac ze sie probuja przed tym bronic to biedaki nie maja szans juz ich fanki kochanki dopadly... |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | September 2nd, 2006 at 03:35pm Eliseth:killerpilze sa wogole fajni graja nawet dosyc ostro ogolnie ich lubie tylko robia z nich kolejne tokio hotel... i chociaz widac ze sie probuja przed tym bronic to biedaki nie maja szans juz ich fanki kochanki dopadly...
po tym jak przeczytałam dwustronicowy artykuł w bravo o nich, to odechciało mi się dowiadywać czegokolwiek więcej. naprawde robią z tego drugie tokio hotel
Tunia:ale nazwę mają fajną ;p tu się zgodze  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | September 3rd, 2006 at 04:51am Ms Mysterious:Eliseth:killerpilze sa wogole fajni graja nawet dosyc ostro ogolnie ich lubie tylko robia z nich kolejne tokio hotel... i chociaz widac ze sie probuja przed tym bronic to biedaki nie maja szans juz ich fanki kochanki dopadly...
po tym jak przeczytałam dwustronicowy artykuł w bravo o nich, to odechciało mi się dowiadywać czegokolwiek więcej. naprawde robią z tego drugie tokio hotel
dlatego ja sie juz pzrseatalm przejmowac tym co w takich ekhm GAZETACH pisza na temat roznych zespolow bo w wiekszosci to nie jest prawda a nawet jesli jest to naciagana... |
alexxx King For A Couple Of Days
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | September 3rd, 2006 at 09:43am a ja tam mam taką zasadę, że jak muzyczka fajna to jej słucham i tyle, jak niefajna to nie
i gazet i innych pierdół nie czytam  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | September 3rd, 2006 at 11:18am identycznie  ^ :] |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | September 3rd, 2006 at 12:10pm ja czytuje bravo i inne takie jak mi się baaardzo nudzi i chce się z czegoś posmiać xP |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | September 3rd, 2006 at 05:18pm Ms Mysterious:ja czytuje bravo i inne takie jak mi się baaardzo nudzi i chce się z czegoś posmiać xP
ja nie mam kasy na takie "przyjemności" 
wciąż oszczędzam na cholera wie co  |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | September 4th, 2006 at 03:09pm whateveryasay:Ms Mysterious:ja czytuje bravo i inne takie jak mi się baaardzo nudzi i chce się z czegoś posmiać xP
wciąż oszczędzam na cholera wie co 
to nie ja płaciłam za tą jakże wartościową lekture xP |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | September 4th, 2006 at 03:18pm Ms Mysterious:whateveryasay:Ms Mysterious:ja czytuje bravo i inne takie jak mi się baaardzo nudzi i chce się z czegoś posmiać xP
to nie ja płaciłam za tą jakże wartościową lekture xP
a to prosze bardzo  |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | September 4th, 2006 at 03:43pm whateveryasay:Ms Mysterious:whateveryasay:Ms Mysterious:ja czytuje bravo i inne takie jak mi się baaardzo nudzi i chce się z czegoś posmiać xP
to nie ja płaciłam za tą jakże wartościową lekture xP
a to prosze bardzo   |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | September 5th, 2006 at 10:42am a kto placil??
ja nigdy nie mam kasy zawsze daje zarobic pkp...  jakos trzeba na koncerty dojezdzac  |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | September 5th, 2006 at 12:15pm płaciła koleżanka, bo ja zostawiłam portfel w ośrodku xP ale pewnie i tak ona by płaciła ;p |