Author | Message |
---|
Fico. King For A Couple Of Days
 Age: 35 Gender: Male Posts: 3526 | June 20th, 2006 at 06:04am Slomljeno Srce:dečki + pubertet = ajčsfkldasdjklčdjsklččlsdfjk
uvijek postoje iznimke...  |
peas lover. King For A Couple Of Days
| June 20th, 2006 at 06:04am ^^tihana  potpuno si u pravu |
Tihana King For A Couple Of Days
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | June 20th, 2006 at 06:06am fico:Slomljeno Srce:dečki + pubertet = ajčsfkldasdjklčdjsklččlsdfjk
uvijek postoje iznimke... 
 |
| June 20th, 2006 at 06:07am fico,danas si u manjini  |
 Age: 35 Gender: Male Posts: 3526 | June 20th, 2006 at 06:10am idem onda... |
| June 20th, 2006 at 06:10am ma neeeeee....nemoj ic!  |
 Age: 35 Gender: Male Posts: 3526 | June 20th, 2006 at 06:11am ma jos kratko...moram ici pod tus...pa onda van... |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | June 20th, 2006 at 06:13am evo sad ću postat slike.....neke |
| June 20th, 2006 at 06:13am po ovoj vrucini? neda se meni...
jucer sam se u tri ujutro isla tusirat...klim hladi cijeli stan osim moje sobe!  skuhala sam se ko jastog....onak ziva jos....fuuuj... |
worn-out astronaut. Had A Life Before GSB
 | June 20th, 2006 at 08:36am ja imam dva frenda koji su dečki i skroz su ok,al malo su čudni |
Sneki Falling In Love With The Board
| June 20th, 2006 at 08:52am Bittersweet:ja imam dva frenda koji su dečki i skroz su ok,al malo su čudni Pa znaš nije tako slabo da su čudni. I genij je običnim ljudima čudan.
Ja uopšte ne verujem u prijatelje.. U mom životu postoje ljudi sa kojima se družim a neznam ako su to prijatelji. |
 | June 20th, 2006 at 08:56am Sneki:Bittersweet:ja imam dva frenda koji su dečki i skroz su ok,al malo su čudni Pa znaš nije tako slabo da su čudni. I genij je običnim ljudima čudan.
Ja uopšte ne verujem u prijatelje.. U mom životu postoje ljudi sa kojima se družim a neznam ako su to prijatelji.
kak to? |
Sneki Falling In Love With The Board
| June 20th, 2006 at 09:07am Bittersweet:Sneki:Bittersweet:ja imam dva frenda koji su dečki i skroz su ok,al malo su čudni Pa znaš nije tako slabo da su čudni. I genij je običnim ljudima čudan.
Ja uopšte ne verujem u prijatelje.. U mom životu postoje ljudi sa kojima se družim a neznam ako su to prijatelji.
kak to? Pa oduvek sam takva. Nisam ko druge cure koje su stare toliko ko ja.. ja sam sa njima, one mi uvek pričaju o svojim problemima, dečkima.. ja njih slušam al meni je sve to onako bezveze. Najbolje mi je nekako sa mojom sestrom.. Najbolje me poznaje i stvarno je ok. E pa ipak imam i ja jednu pravu prijateljicu  |
 | June 21st, 2006 at 04:48am Sneki:Bittersweet:Sneki:Bittersweet:ja imam dva frenda koji su dečki i skroz su ok,al malo su čudni Pa znaš nije tako slabo da su čudni. I genij je običnim ljudima čudan.
kak to? Pa oduvek sam takva. Nisam ko druge cure koje su stare toliko ko ja.. ja sam sa njima, one mi uvek pričaju o svojim problemima, dečkima.. ja njih slušam al meni je sve to onako bezveze. Najbolje mi je nekako sa mojom sestrom.. Najbolje me poznaje i stvarno je ok. E pa ipak imam i ja jednu pravu prijateljicu 
vidiš.kak lijepo.ja bi sestru,moj buraz mene uopće ne kuži |
Intoxication King For A Couple Of Days
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | June 21st, 2006 at 06:32am Bittersweet:Sneki:Bittersweet:Sneki:Bittersweet:ja imam dva frenda koji su dečki i skroz su ok,al malo su čudni Pa znaš nije tako slabo da su čudni. I genij je običnim ljudima čudan.
kak to? Pa oduvek sam takva. Nisam ko druge cure koje su stare toliko ko ja.. ja sam sa njima, one mi uvek pričaju o svojim problemima, dečkima.. ja njih slušam al meni je sve to onako bezveze. Najbolje mi je nekako sa mojom sestrom.. Najbolje me poznaje i stvarno je ok. E pa ipak imam i ja jednu pravu prijateljicu 
vidiš.kak lijepo.ja bi sestru,moj buraz mene uopće ne kuži ja imam sestru, i opet ko da ju nemam, sam me gnjavi!! She's a Devil no. 2  |
 | June 21st, 2006 at 07:04am Devil's lil sister:Bittersweet:Sneki:Bittersweet:Sneki:Bittersweet:ja imam dva frenda koji su dečki i skroz su ok,al malo su čudni Pa znaš nije tako slabo da su čudni. I genij je običnim ljudima čudan.
vidiš.kak lijepo.ja bi sestru,moj buraz mene uopće ne kuži ja imam sestru, i opet ko da ju nemam, sam me gnjavi!! She's a Devil no. 2 
da,al tvoja sestra je puno mlađa |
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | June 21st, 2006 at 07:05am Bittersweet:Devil's lil sister:Bittersweet:Sneki:Bittersweet:Sneki:Bittersweet:ja imam dva frenda koji su dečki i skroz su ok,al malo su čudni Pa znaš nije tako slabo da su čudni. I genij je običnim ljudima čudan.
vidiš.kak lijepo.ja bi sestru,moj buraz mene uopće ne kuži ja imam sestru, i opet ko da ju nemam, sam me gnjavi!! She's a Devil no. 2 
da,al tvoja sestra je puno mlađa Znam, al da je starija bilo bi mi isto, I'm positive!!
Btw opet si zbrisala s msna, and oh yeah oces ti ic danas van? |
 | June 21st, 2006 at 07:23am Devil's lil sister:Bittersweet:Devil's lil sister:Bittersweet:Sneki:Bittersweet:Sneki:Bittersweet:ja imam dva frenda koji su dečki i skroz su ok,al malo su čudni Pa znaš nije tako slabo da su čudni. I genij je običnim ljudima čudan.
da,al tvoja sestra je puno mlađa Znam, al da je starija bilo bi mi isto, I'm positive!!
Btw opet si zbrisala s msna, and oh yeah oces ti ic danas van?
vidjet ću |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | June 21st, 2006 at 07:39am jeste ikad nekome priši vani i da se sprijateljite i da sad još uvijek imate prijateljstvo? |
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | June 21st, 2006 at 07:41am Hmmm ne kolko se ja sjecam, izgubili smo kontakt nakon nekog vremena |