Author | Message |
---|
whateveryasay King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | July 24th, 2006 at 08:08am a Piratów oglądałaś?
wybaczcie, to już zboczenie  |
no co? Falling In Love With The Board
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | July 24th, 2006 at 09:21am ja? nie oglądałam, ale w tym tygodniu pewnie pójde  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | July 24th, 2006 at 09:34am ja idę 2 raz w czwartek 
aha, Cinema City w Manufakturze okazało się genialne, fotele są tak umiejscowione że ludzie z lękiem wysokości nie mają różowo  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 24th, 2006 at 10:02am ja tam zawsze do multikina chodze bo zbieram punkty na karte i jak mam 100 pkt to mam za darmo bilet.
a cinemy nie lubie |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | July 24th, 2006 at 10:17am ja zawsze do silver screenu i mam zamiar sobie karte założyć 
(do multikina mam daleko xP ) |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | July 24th, 2006 at 10:31am A ja nie wiem czy w Łodzi jest Multikino, chyba nie ma  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 24th, 2006 at 10:38am nie ma |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | July 24th, 2006 at 11:14am no tak, mieszkam w Łodzi i nie wiem  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 24th, 2006 at 05:21pm Ms Mysterious:ja zawsze do silver screenu i mam zamiar sobie karte założyć 
(do multikina mam daleko xP ) pod koniec roku akademickiego moja była już lektorka angielskiego poszła do silver screen'u i... dach się zawalił ;p - mówili o tym w wiadomościach kiedyś |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | July 24th, 2006 at 05:37pm Tunia:Ms Mysterious:ja zawsze do silver screenu i mam zamiar sobie karte założyć 
(do multikina mam daleko xP ) pod koniec roku akademickiego moja była już lektorka angielskiego poszła do silver screen'u i... dach się zawalił ;p - mówili o tym w wiadomościach kiedyś
osz kurde...  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 24th, 2006 at 05:44pm Ms Mysterious:Tunia:Ms Mysterious:ja zawsze do silver screenu i mam zamiar sobie karte założyć 
(do multikina mam daleko xP ) pod koniec roku akademickiego moja była już lektorka angielskiego poszła do silver screen'u i... dach się zawalił ;p - mówili o tym w wiadomościach kiedyś
osz kurde...  na szczęście nie bylo wtedy w kinie wielu osób i nikomu prawie nic się nie stało (były tylko lekkie obrażenia) - tam gdzie spadły elementy dachu akurat nikt nie siedział |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | July 24th, 2006 at 05:54pm Tunia:Ms Mysterious:Tunia:Ms Mysterious:ja zawsze do silver screenu i mam zamiar sobie karte założyć 
osz kurde...  na szczęście nie bylo wtedy w kinie wielu osób i nikomu prawie nic się nie stało (były tylko lekkie obrażenia) - tam gdzie spadły elementy dachu akurat nikt nie siedział
u mojej przyjaciółki na obozie za jedną z dziewczyn kawałek sufitu runął. a ona się obróciła ze spokojem, spojrzała i powiedziała "oj"  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 24th, 2006 at 05:55pm whateveryasay:Tunia:Ms Mysterious:Tunia:Ms Mysterious:ja zawsze do silver screenu i mam zamiar sobie karte założyć 
osz kurde...  na szczęście nie bylo wtedy w kinie wielu osób i nikomu prawie nic się nie stało (były tylko lekkie obrażenia) - tam gdzie spadły elementy dachu akurat nikt nie siedział
u mojej przyjaciółki na obozie za jedną z dziewczyn kawałek sufitu runął. a ona się obróciła ze spokojem, spojrzała i powiedziała "oj"   |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | July 24th, 2006 at 06:53pm Tunia:whateveryasay:Tunia:Ms Mysterious:Tunia:Ms Mysterious:ja zawsze do silver screenu i mam zamiar sobie karte założyć 
u mojej przyjaciółki na obozie za jedną z dziewczyn kawałek sufitu runął. a ona się obróciła ze spokojem, spojrzała i powiedziała "oj"    chyba trudno ją przestraszyć xP |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | July 24th, 2006 at 07:00pm Ms Mysterious:Tunia:whateveryasay:Tunia:Ms Mysterious:Tunia:Ms Mysterious:ja zawsze do silver screenu i mam zamiar sobie karte założyć 
u mojej przyjaciółki na obozie za jedną z dziewczyn kawałek sufitu runął. a ona się obróciła ze spokojem, spojrzała i powiedziała "oj"    chyba trudno ją przestraszyć xP
ja jeszcze ją sobie wyobraziłam popijającą herbatkę z filiżanki  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 25th, 2006 at 09:11am lmafo to by bylo dobre xD |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | July 26th, 2006 at 02:33pm wracajac do kin - ja mam w raciborzu AŻ jedno wiec wybor ogromny 
po hiszpansku piratow nie zrozumiem a jak wroce to juz pewnie skoncza puszczac wiec chyba bede musiala jakos inaczej skolowac |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | July 26th, 2006 at 02:42pm co Ty, nie skończą, taki hit lata?  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | July 26th, 2006 at 02:45pm nie znasz mojego miasta...  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 26th, 2006 at 05:44pm a ja miałam w Tczewie kino, ale tak cudownie prosperowało, że aż je rozebrali tej wiosny  - kinomani woleli jeździć do kulaśnego kina w Gdańsku niż męczyć się w kinie "Wisła"  |