Author | Message |
---|
worn-out astronaut. Had A Life Before GSB
 | December 17th, 2006 at 03:34pm Sneki:Isto  Kod nas su trebali počet u četvrtak jer nam dolaze mladi kršćani, al i petak je dobro. |
Sneki Falling In Love With The Board
| December 18th, 2006 at 02:20pm [Bittersweet] cant fail:Sneki:Isto  Kod nas su trebali počet u četvrtak jer nam dolaze mladi kršćani, al i petak je dobro. Kako izgleda kad dodzu mladi krscani? |
 | December 18th, 2006 at 04:10pm Sneki:[Bittersweet] cant fail:Sneki:Isto  Kod nas su trebali počet u četvrtak jer nam dolaze mladi kršćani, al i petak je dobro. Kako izgleda kad dodzu mladi krscani? Ne znam. Hrpa idiota spava po učionicama i školskoj dvorani, al putuju svijetom ful jeftino. I mole se of kors. |
| December 19th, 2006 at 12:20pm [Bittersweet] cant fail:Sneki:[Bittersweet] cant fail:Sneki:Isto  Kod nas su trebali počet u četvrtak jer nam dolaze mladi kršćani, al i petak je dobro. Kako izgleda kad dodzu mladi krscani? Ne znam. Hrpa idiota spava po učionicama i školskoj dvorani, al putuju svijetom ful jeftino. I mole se of kors. AAAAAAaaaaaaa to ima i kod nas.. al to idu da se mogu napit i da ih mame ne kontroliraju. |
 | December 23rd, 2006 at 03:55pm Sneki:[Bittersweet] cant fail:Sneki:[Bittersweet] cant fail:Sneki:Isto  Kod nas su trebali počet u četvrtak jer nam dolaze mladi kršćani, al i petak je dobro. Kako izgleda kad dodzu mladi krscani? Ne znam. Hrpa idiota spava po učionicama i školskoj dvorani, al putuju svijetom ful jeftino. I mole se of kors. AAAAAAaaaaaaa to ima i kod nas.. al to idu da se mogu napit i da ih mame ne kontroliraju. Kao da se ovi mole... |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | December 23rd, 2006 at 04:31pm zadnji dan polugodišta pol razreda se napilo ko svinje, ova s kojom sam sjedila je tolko bazdila na alkohol i cigarete da je meni bilo zlo....
al bili su smiješni...pogotovo kad ih je raska skužila  |
| December 24th, 2006 at 08:16am Product Of War:zadnji dan polugodišta pol razreda se napilo ko svinje, ova s kojom sam sjedila je tolko bazdila na alkohol i cigarete da je meni bilo zlo....
al bili su smiješni...pogotovo kad ih je raska skužila   to smo i mi radili kad smo bili mladzi.. sad smo stari, preozbiljni za takve stvari  |
 | December 24th, 2006 at 10:22am Sretan Božić!!!!! |
Intoxication King For A Couple Of Days
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | December 24th, 2006 at 12:38pm MERRY CHRISTMAS!!!! |
| December 24th, 2006 at 01:23pm VESEL BOZIČ! |
Escape Velocity King For A Couple Of Days
 Age: 31 Gender: Female Posts: 2166 | December 25th, 2006 at 06:37am |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | December 25th, 2006 at 07:53am Merry X-mas
E jedno pitanje obožavateljima clasha (prepoznat će se  ) Jel znate gdje ima za kupiti biografija strummera ???????
Jaaaaako me zanima!!!!!!!!
I da, pitanjce za Bittersweet, gdje ima dvd-ova od clasha osim u glupom algoritmu jer su tamo sve prodali (ne bih se začudila da si ih sve ti kupila). Hitno mi je, jer moram kupiti dečku b-day present....help me please, in the name of the clash XD |
 | December 25th, 2006 at 03:05pm gd-obsessed:Merry X-mas
E jedno pitanje obožavateljima clasha (prepoznat će se  ) Jel znate gdje ima za kupiti biografija strummera ???????
Jaaaaako me zanima!!!!!!!!
I da, pitanjce za Bittersweet, gdje ima dvd-ova od clasha osim u glupom algoritmu jer su tamo sve prodali (ne bih se začudila da si ih sve ti kupila). Hitno mi je, jer moram kupiti dečku b-day present....help me please, in the name of the clash XD Ovako Redemption Song nema u Hrvatskoj, al odi u Algoritam i reci im da ti je naruče. To sam ja napravila i za dva tjedna mi dolazi iz Berlina, al sam da ti velim potrošila sam godišnju ušteđenivu na to, nije baš jeftino.
Ne bi me čudilo da sam kupila zadnji DVD... Probaj Profil Megastore tam kod cvjetnog ili Algoritam u maksimirskoj. Ne znam di točno u maksimirskoj je, al znam da je kraj zagrebačke banke  |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | December 25th, 2006 at 05:08pm eh...aha, a jel se smije znati kolko si dala za to????? bitte, please....  |
 | December 26th, 2006 at 03:17pm gd-obsessed:eh...aha, a jel se smije znati kolko si dala za to????? bitte, please....  200kn brijem |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | December 26th, 2006 at 03:38pm [Bittersweet] cant fail:gd-obsessed:eh...aha, a jel se smije znati kolko si dala za to????? bitte, please....  200kn brijem
pa nije skupo, ja sam dala 200 kn za knjigu o punku, kako onda ne bih dala 200 kn za strummera  Weee.... Hvala |
 | December 26th, 2006 at 03:52pm gd-obsessed:[Bittersweet] cant fail:gd-obsessed:eh...aha, a jel se smije znati kolko si dala za to????? bitte, please....  200kn brijem
pa nije skupo, ja sam dala 200 kn za knjigu o punku, kako onda ne bih dala 200 kn za strummera  Weee.... Hvala Možda je više, al kolko sam čula, knjiga je debela, ima neke rijetke slike, a ima puno slika i dobila je odlične kritike. A i o Strummeru je  |
rollerpig GSBitch
 Age: 33 Gender: Female Posts: 62283 | December 29th, 2006 at 07:29am VOLIM TE! |
bi_bu_ra Rotting On Here
| December 29th, 2006 at 07:32am  Koga? |
rollerpig GSBitch
 Age: 33 Gender: Female Posts: 62283 | December 29th, 2006 at 07:45am ...  what did I say? |