Author | Message |
---|
zielooona King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | February 6th, 2008 at 02:17pm uwaza ze ja jej probuje faceta odbic i mnie szpieguje na kazdym kroku xD |
banan Falling In Love With The Board
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | February 6th, 2008 at 02:49pm wiedzialam, ze chodzi o faceta  ach wy kobiety  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | February 6th, 2008 at 03:39pm zielooona: uffff a juz myslalam, ze o mnie chodzi :p |
I'mComing.BeScared. King For A Couple Of Days
 Age: 33 Gender: Female Posts: 2686 | February 6th, 2008 at 03:42pm |
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | February 6th, 2008 at 04:49pm tez sprawa faceta czy obgaduje Cie za plecami ? xD |
 Age: 33 Gender: Female Posts: 2686 | February 7th, 2008 at 02:15pm i jedno i drugie
na zlosc mi tanczyla z jedynym dupem ktorego uwazam za interesujacego
robila to perfidnie i zlosliwie poniewaz specjalnie jak mnie zobaczyla ciagnela go przede mnie :/ Bo ona czuje sie "sexiii" i widocznie widzi w takiej paskudzie jak ja rywalke z nieznanych powodow. |
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | February 7th, 2008 at 02:39pm domyslny jestem ;D
ta oleczka przejawia ciekawe gowniarskie zachowania. lubie rozladowywac na takich emocje ;] |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | February 7th, 2008 at 03:17pm niektore dziewczyny to takie zdziry, zwlaszcza polowa mojej klasy, takie wscibskie plotkary, czasem jak sie dowiaduje z kim to ja chodze to tylko boki zrywac xD tylko czemu dowiaduje sie ostatnia o tych moich chlopakach?  |
 Age: 33 Gender: Female Posts: 2686 | February 8th, 2008 at 07:38am skad ja to znam :p normalnie to takie chamske i gowniarskie tak samo jak to ze nie moze sie odczepic ode mnie bo to ja pojechalam do Brukseli nie ona :/ chodzi i pieprzy durnoty a zazalenia powinna skladac jakjuz to do dyrektorki bo to ona mnie wybrala.
Normalnie dno. |
Slinotok Jackass
 Age: 34 Gender: Female Posts: 1517 | February 8th, 2008 at 05:34pm o,o,o, swieta, zyczenia klasowe ' no,zeby Ci sie z tym itym ukladalo' kuuurde, bylam z kolega w kinie na death proof i juz chlopaka z niego zrobily :p
nienawidze mileny z klasy. dzisiejsze zebranie i mama mowi,ze jej mama podchodzi 'ale milenka mowila,ze te pojedyncze nieobecnosci to ani sa' (jest pode mna w dzienniku). no kuzwa kpina ... sama sobie uspr. w dzienniku,jak nauczyciele nie widzieli, ale to moje .. ok, w 07' zdarzalo mi sie nie byc na 1 lekcjach, bo spalam, ale bez przesady!:p uprzedzona jest do mnie, czemu to ja nie wiem, ale litosci.. tez jej nienawidze,bo jest ucielesnieniem moich koszmarow, jednak takie numery .. i tak ma zach. poprawne, chociaz pani miala im obnizyc, za zach. na lekcjach, ale no jakby mogla!:] a mi chciala wtrynic nieodpowiednie,ale mama ja tak na zebraniu zjechala,ze mam dobre *rotfl* bo tyle,ze mama zapomniala pousprawiedliwiac, a tak jestem wrecz wzorem na lekcjach muahah ;d
milenki fotke.pl nawet kiedys pokazywalam 
ok koniec zlych emocjOW ferie czas zaczac muahah ;D |
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | February 8th, 2008 at 06:29pm Bananowy skUrek:'ale milenka mowila,ze te pojedyncze nieobecnosci to ani sa' (jest pode mna w dzienniku)
zatluklabym. nie mam nerwow na takie :p
ja "raczej" wrogow nie mam. Aczkolwiek emo-As ktora ma na fotoblogu wiecej zdjec czarnego kota niz swoich i nosi sweetasna bluze z napisem hello kitty wyzwala we mnie pelno emocji. Zaczynam krzyczec "helloool kitiiii" i nie panuje nad tym. pewnie mysli ze ma wielbicielke w starszej klasie ;D |
 Age: 33 Gender: Female Posts: 2686 | February 9th, 2008 at 04:16am ale chamstwo z tymi nieobecnosciami.
czego chcesz od hello kitty to nawet takie takie... glupie  i przez to je lubie ale w koszulce bym nie paradowala. Poza tym pseudo emo mnie tez wkurza bo pluja sie do mnie przez pozerow :/ bo costam mowili na kogostam i ktos zrobil z tego mode.
HAHA Olunie zalatwilam ostatnio na polskim. Mielismy zrobic zad z tabela- wpisac autorow i dziela do epok oraz ich podzielic na polskich i powszechnych. Ola oczywiscie poleciala do polonisty zeby jej pomogl. On jej costam mowi a ja na to "Olka przeciez to takie proste, nie mozesz tego zrobic? Ja juz sama zrobilam". Ola malo nie zeszla.Ta jej piekna wykrzywiona, pryszczata pokryta tapeta twarz  Bywam zlosliwa poprostu.
A oto jak ona wyglada (zdjecia poprawia na kompie wiec wyglada lepiej niz w rzeczywistosci):
www.demonlilith.fotka.pl |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | February 9th, 2008 at 05:03am bywasz zlosliwa? to bardzo nieladnie z twojej strony.
mm ostra jest ;p
u nas jest jedno kolko wzajemnej adoracji, ale raczej pozostajemy w neutralnych stosunkach, wiec wszystko pod kontrola ;d |
 Age: 33 Gender: Female Posts: 2686 | February 9th, 2008 at 07:52am  wiem ze jest ostra nie widzialas jej jak byla metalowa (taki jeden metal sie jej podobal)
a u nas jest wiele kolek wzajemnej adoracji ale ja jak mam mowic cos o kims to nie za plecami, nawet jesli to wredne raniace itd. a nie po katach pierdoly bo ona/on (tu wstaw imie itd.) cos tak sie na mnie krzywo patrzy- w zwiazku z tym nie nadaje sie do zadnego a i za to mozna oberwac co doprowadza mnie do  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | February 9th, 2008 at 08:09am ale ta olka ryja na kazdym zdjeciu rozdziawia xD |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | February 9th, 2008 at 08:11am Bananowy skUrek:o,o,o, swieta, zyczenia klasowe ' no,zeby Ci sie z tym itym ukladalo' kuuurde, bylam z kolega w kinie na death proof i juz chlopaka z niego zrobily :p
hehe skad ja to znam xD ja to wystarczy ze z jakims kolega na korytarzu stoje i gadam i juz jest moim chlopakiem ;] |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | February 9th, 2008 at 09:18am zielooona:ale ta olka ryja na kazdym zdjeciu rozdziawia xD moze mysli, ze to tak zmyslowo jest
noe nie wiem, brzydka nie jest moim zdaniem. Chyba troche przesadzasz, Hysterio :p.
A tak w ogole - ona ma 15lat?!?!?!?!  |
 Age: 33 Gender: Female Posts: 2686 | February 9th, 2008 at 02:16pm tak 15 (jest nawet pol roku mlodsza ode mnie). Wyglada na po 20 prawie, prawda? Wiem ze nie jest brzydka. Chodzilo mi o to ze po prostu "pieknie" wpada we wscieklosc. Aczkolwiek kosmetyki wypalily jej skore... nie widac tego na zdjeciach.
Rozdziawia usta poniewaz uwaza ze tak jest zmyslowo.
W zwiazku z walnientynkami mam zamiar jej wykrecic rownie wredny numer jak ona zrobila mnie... Chociaz moze nie bo byl wyjatkowo gowniarski.
Mi tez wszyscy z klasy zyczyli duzo milosci z podtekstem i durnymi usmiechami. Nikt nie pomyslal ze moze mi byc przykro, ani o tym ze milosci dla mnie nie ma bo ja wiem, ze nie istnieje.
Kto mi powie jak jest kocham Cie bardzo bardzo po francusku?  |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | February 9th, 2008 at 02:37pm hmm chyba Je t'aime tellement no albo Je t'aime tres fort - bardzo mocno :p
a ja lubie zyczenia od mojej klasy: stada reniferow,chatki w Szwecji i chlopaka z gitara  |
 Age: 33 Gender: Female Posts: 2686 | February 9th, 2008 at 02:52pm  te byly mile. Dziekuje bardzo za ten ekspresowy kurs francuskiego tylko jak to wymowic?  Przyda mi sie bardzo. aha a jak jest plakac? hehe musze to wykorzysttac ze Lidzia jest zdolna.
Mam zamiar zakupic samouczek i zaczac sie uczyc francuskiego.
<lol> juz sobie wyobrazam jak go bede kaleczyc... |