Czego najbardziej na świecie nienawidzisz? WYŻYJ SIĘ TUTAJ!!!!

AuthorMessage
zielooona
King For A Couple Of Days
zielooona
February 6th, 2008 at 02:17pm
uwaza ze ja jej probuje faceta odbic i mnie szpieguje na kazdym kroku xD
banan
Falling In Love With The Board
banan
February 6th, 2008 at 02:49pm
wiedzialam, ze chodzi o faceta lmfao ach wy kobiety lmfao
Tunia
Basket Case
Tunia
February 6th, 2008 at 03:39pm
zielooona:
wracajac do tematu........... NIENAWIDZE MARTY!!!!!!! buttkick Snajper Bike Bbat

(nie chodzi o tunie ani o zadna inna marte z forum jesli w ogole tu jakas taka jest)
uffff a juz myslalam, ze o mnie chodzi :p
I'mComing.BeScared.
I'mComing.BeScared.
February 6th, 2008 at 03:42pm
ja tez wracam do tematu... NIENAWIDZE OLKI!!!!!! Twisted Evil Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley
(zadnej stad o ile takowa tu jest)
banan
banan
February 6th, 2008 at 04:49pm
tez sprawa faceta czy obgaduje Cie za plecami ? xD
I'mComing.BeScared.
I'mComing.BeScared.
February 7th, 2008 at 02:15pm
i jedno i drugie

na zlosc mi tanczyla z jedynym dupem ktorego uwazam za interesujacego
robila to perfidnie i zlosliwie poniewaz specjalnie jak mnie zobaczyla ciagnela go przede mnie :/ Bo ona czuje sie "sexiii" i widocznie widzi w takiej paskudzie jak ja rywalke z nieznanych powodow.
banan
banan
February 7th, 2008 at 02:39pm
domyslny jestem ;D

ta oleczka przejawia ciekawe gowniarskie zachowania. lubie rozladowywac na takich emocje ;]
zielooona
zielooona
February 7th, 2008 at 03:17pm
niektore dziewczyny to takie zdziry, zwlaszcza polowa mojej klasy, takie wscibskie plotkary, czasem jak sie dowiaduje z kim to ja chodze to tylko boki zrywac xD tylko czemu dowiaduje sie ostatnia o tych moich chlopakach? Confused
I'mComing.BeScared.
I'mComing.BeScared.
February 8th, 2008 at 07:38am
skad ja to znam :p normalnie to takie chamske i gowniarskie tak samo jak to ze nie moze sie odczepic ode mnie bo to ja pojechalam do Brukseli nie ona :/ chodzi i pieprzy durnoty a zazalenia powinna skladac jakjuz to do dyrektorki bo to ona mnie wybrala.
Normalnie dno.
Slinotok
Jackass
Slinotok
February 8th, 2008 at 05:34pm
o,o,o, swieta, zyczenia klasowe ' no,zeby Ci sie z tym itym ukladalo' kuuurde, bylam z kolega w kinie na death proof i juz chlopaka z niego zrobily :p

nienawidze mileny z klasy. dzisiejsze zebranie i mama mowi,ze jej mama podchodzi 'ale milenka mowila,ze te pojedyncze nieobecnosci to ani sa' (jest pode mna w dzienniku). no kuzwa kpina ... sama sobie uspr. w dzienniku,jak nauczyciele nie widzieli, ale to moje .. ok, w 07' zdarzalo mi sie nie byc na 1 lekcjach, bo spalam, ale bez przesady!:p uprzedzona jest do mnie, czemu to ja nie wiem, ale litosci.. tez jej nienawidze,bo jest ucielesnieniem moich koszmarow, jednak takie numery .. i tak ma zach. poprawne, chociaz pani miala im obnizyc, za zach. na lekcjach, ale no jakby mogla!:] a mi chciala wtrynic nieodpowiednie,ale mama ja tak na zebraniu zjechala,ze mam dobre *rotfl* bo tyle,ze mama zapomniala pousprawiedliwiac, a tak jestem wrecz wzorem na lekcjach muahah ;d
milenki fotke.pl nawet kiedys pokazywalam Very Happy
ok koniec zlych emocjOW ferie czas zaczac muahah ;D
banan
banan
February 8th, 2008 at 06:29pm
Bananowy skUrek:
'ale milenka mowila,ze te pojedyncze nieobecnosci to ani sa' (jest pode mna w dzienniku)

zatluklabym. nie mam nerwow na takie :p

ja "raczej" wrogow nie mam. Aczkolwiek emo-As ktora ma na fotoblogu wiecej zdjec czarnego kota niz swoich i nosi sweetasna bluze z napisem hello kitty wyzwala we mnie pelno emocji. Zaczynam krzyczec "helloool kitiiii" i nie panuje nad tym. pewnie mysli ze ma wielbicielke w starszej klasie ;D
I'mComing.BeScared.
I'mComing.BeScared.
February 9th, 2008 at 04:16am
ale chamstwo z tymi nieobecnosciami.

czego chcesz od hello kitty to nawet takie takie... glupie lmfao i przez to je lubie ale w koszulce bym nie paradowala. Poza tym pseudo emo mnie tez wkurza bo pluja sie do mnie przez pozerow :/ bo costam mowili na kogostam i ktos zrobil z tego mode.

HAHA Olunie zalatwilam ostatnio na polskim. Mielismy zrobic zad z tabela- wpisac autorow i dziela do epok oraz ich podzielic na polskich i powszechnych. Ola oczywiscie poleciala do polonisty zeby jej pomogl. On jej costam mowi a ja na to "Olka przeciez to takie proste, nie mozesz tego zrobic? Ja juz sama zrobilam". Ola malo nie zeszla.Ta jej piekna wykrzywiona, pryszczata pokryta tapeta twarz lmfao Twisted Evil Bywam zlosliwa poprostu.

A oto jak ona wyglada (zdjecia poprawia na kompie wiec wyglada lepiej niz w rzeczywistosci):
www.demonlilith.fotka.pl
lidocaine
lidocaine
February 9th, 2008 at 05:03am
bywasz zlosliwa? to bardzo nieladnie z twojej strony.
mm ostra jest ;p

u nas jest jedno kolko wzajemnej adoracji, ale raczej pozostajemy w neutralnych stosunkach, wiec wszystko pod kontrola ;d
I'mComing.BeScared.
I'mComing.BeScared.
February 9th, 2008 at 07:52am
lmfao wiem ze jest ostra nie widzialas jej jak byla metalowa (taki jeden metal sie jej podobal)

a u nas jest wiele kolek wzajemnej adoracji ale ja jak mam mowic cos o kims to nie za plecami, nawet jesli to wredne raniace itd. a nie po katach pierdoly bo ona/on (tu wstaw imie itd.) cos tak sie na mnie krzywo patrzy- w zwiazku z tym nie nadaje sie do zadnego a i za to mozna oberwac co doprowadza mnie do Twisted Evil
zielooona
zielooona
February 9th, 2008 at 08:09am
ale ta olka ryja na kazdym zdjeciu rozdziawia xD
zielooona
zielooona
February 9th, 2008 at 08:11am
Bananowy skUrek:
o,o,o, swieta, zyczenia klasowe ' no,zeby Ci sie z tym itym ukladalo' kuuurde, bylam z kolega w kinie na death proof i juz chlopaka z niego zrobily :p

hehe skad ja to znam xD ja to wystarczy ze z jakims kolega na korytarzu stoje i gadam i juz jest moim chlopakiem ;]
Tunia
Basket Case
Tunia
February 9th, 2008 at 09:18am
zielooona:
ale ta olka ryja na kazdym zdjeciu rozdziawia xD
moze mysli, ze to tak zmyslowo jest Wink

noe nie wiem, brzydka nie jest moim zdaniem. Chyba troche przesadzasz, Hysterio :p.
A tak w ogole - ona ma 15lat?!?!?!?! Shocked
I'mComing.BeScared.
I'mComing.BeScared.
February 9th, 2008 at 02:16pm
tak 15 (jest nawet pol roku mlodsza ode mnie). Wyglada na po 20 prawie, prawda? Wiem ze nie jest brzydka. Chodzilo mi o to ze po prostu "pieknie" wpada we wscieklosc. Aczkolwiek kosmetyki wypalily jej skore... nie widac tego na zdjeciach.
Rozdziawia usta poniewaz uwaza ze tak jest zmyslowo.

W zwiazku z walnientynkami mam zamiar jej wykrecic rownie wredny numer jak ona zrobila mnie... Chociaz moze nie bo byl wyjatkowo gowniarski.

Mi tez wszyscy z klasy zyczyli duzo milosci z podtekstem i durnymi usmiechami. Nikt nie pomyslal ze moze mi byc przykro, ani o tym ze milosci dla mnie nie ma bo ja wiem, ze nie istnieje.

Kto mi powie jak jest kocham Cie bardzo bardzo po francusku? Mr. Green
lidocaine
lidocaine
February 9th, 2008 at 02:37pm
hmm chyba Je t'aime tellement no albo Je t'aime tres fort - bardzo mocno :p

a ja lubie zyczenia od mojej klasy: stada reniferow,chatki w Szwecji i chlopaka z gitara Laughing
I'mComing.BeScared.
I'mComing.BeScared.
February 9th, 2008 at 02:52pm
Smile te byly mile. Dziekuje bardzo za ten ekspresowy kurs francuskiego tylko jak to wymowic?Mr. Green Przyda mi sie bardzo. aha a jak jest plakac? hehe musze to wykorzysttac ze Lidzia jest zdolna.
Mam zamiar zakupic samouczek i zaczac sie uczyc francuskiego.
<lol> juz sobie wyobrazam jak go bede kaleczyc...
Register