tienerzwangerschappen

AuthorMessage
Ryan Ross.
Basket Case
Ryan Ross.
Age: 34
Gender: Female
Posts: 17712
June 26th, 2006 at 06:35am
je hebt volkomen gelijk!
alleen kon ik het niet zo goed verwoorden
Belle*
Addict
Belle*
Age: 33
Gender: Female
Posts: 12988
June 26th, 2006 at 06:41am
jaa joh!

als mensen gelijk zeggen: ik wil een abortus! dan heb ik zoiets van: weet je wel niet waar je mee bezig bent?! want kijk .. ik zou er eerst toch ff goed over nadenken hoor .. want kijk het zit zo: als je een abortus neemt [zeg maar] dan vermoord je toch iets .. ik zou nooit abortus kunnen plegen .. maarja als het is als ik nog heel jong ben dan zou ik denk ik toch wel een aboruts nemen maar dan nog zou ik het gevoel hebben van: ik heb iets vermoord & dat zou ik dan mn hele leven blijven herrineren ofso!

als ik iets van 18 zou zijn dan zou ik het kind echt laten zitten .. dan gaat mijn toekomst waarschijnlijk wel heel anders lopen, maar ik denk dat als ik die leeftijd bereikt heb dat ik dan toch gewoon de verantwoordelijkheid op me moet nemen & dan voor het kind gaan zorgen .. & als degene die me dan zeg maar zwanger heb gemaakt me dan niet laat zitten dan laat ik het helemaal gewoon zitten .. dan ga ik niet eens over een abortus nadenken .. maar als ik er in mijn eentje voor zou staan dan zou ik het denk ik ook laten zitten .. ik denk dat ik het gewoon niet kan .. iets vermoorden wat binnen in jou zit!
DARKPSYDE
Had A Life Before GSB
DARKPSYDE
Age: 32
Gender: Female
Posts: 26863
June 26th, 2006 at 06:50am
**line without a hook**:
zekere zin laat je een stuk van jezelf wegnemen. En DAT snap ik niet!
Als je als 16-jarige zwanger raakt, dan wilt het zeggen dat je het niet al te nauw nam met de verschillende voorbehoedsmiddelen die er


en als je nu verkracht word of je condoom is gescheurd? wat dan ? daar kun je zelf niets aan doen ...

**line without a hook**:


En al die woesies die nu "abortus" zeggen, zijn het niet waard van later nog kinderen te krijgen.

.


dat is dus gemeen .. wat als je gewoon niert klaar bent voor een kind je hebt met je vriend een gescheurde condoom gehad en je bent zwanger en zou de baby houden byebye leven byebye studies byebye vrije tijd je kunt toch moeilijk voor dat kidn gaan zorgen met tegenzin dan krijgt het kind een slechte opvoeding en word het ongelukkig...

en wat dan nog als je na abortus een kind wilt? dan ben je er teminste klaar voor en kan je er zelf voor zorgen en van houden zoals een echte moeder zou doen
Ryan Ross.
Basket Case
Ryan Ross.
Age: 34
Gender: Female
Posts: 17712
June 26th, 2006 at 06:50am
ik vind het dan vooral zielig als jongens, die net gehoord hebben van hun vriendin dat ze zwanger is, gaan lopen.
ik bedoel, je hebt dat kind met 2 gemaakt en dan moet er eentje voor opdraaien, das nie eerlijk!!
Effy
Addict
Effy
Age: 33
Gender: Female
Posts: 13565
June 26th, 2006 at 08:20am
ik vind dat je ook echt aan het kind moet denken, tewn eerste is dat kind waarschijnlijl niet gewild, en kunnen de moeder en (als die er al is) de vader er niet goed voor zorgen. als je nu een kind krijgt dan heb je daar je hele leven last van, je kan onmogelijk het nog goed doen op school en als je dan een baan gaat zoeken heb je daar ook weer de lasten van. zo gaat dat kind lekker opgroeien hoor.

alleen veranderd mijn mening hierover wekelijks Laughing
Belle*
Addict
Belle*
Age: 33
Gender: Female
Posts: 12988
June 26th, 2006 at 08:23am
jaa joh .. als een jongen meteen weg gaat nadat hij heeft gehoord dat zijn vriendin zwanger is .. dan is hij gewoon een ontzettend grote eikel .. want je hebt het kind samen gemaakt .. ik vind het ontzettend laf als een jongen dan weg gaat .. hij heeft het zelf gedaan! .. ook al is het condoom gescheurd of wat dan ook .. hij moet niet laf zijn & dan weg lopen .. hij moet het meisje gewoon helpen & samen met haar het kind opvoeden .. want als ik hij dan weg loopt dan vind ik niet dat hij het waard is om later kinderen te krijgen!
Effy
Addict
Effy
Age: 33
Gender: Female
Posts: 13565
June 26th, 2006 at 08:25am
als dat bij mij zou gebeuren zou ik zijn foto op een blaadje zetten en er dan onder zetten:

deze klootzak bezwangert eerst zijn vriendin en wil er dan niet met zijn netenkop nog even voor zorgen ook, wat een onwijs zielig ventje.

en dan in zijn school ophangen Retard
Ryan Ross.
Basket Case
Ryan Ross.
Age: 34
Gender: Female
Posts: 17712
June 26th, 2006 at 08:31am
omg lmfao
maar dan weten ze meteen dat jij zwanger betn
Belle*
Addict
Belle*
Age: 33
Gender: Female
Posts: 12988
June 26th, 2006 at 10:09am
o Yeahh! Cool
Register