Author | Message |
---|
LittleSister Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | June 12th, 2005 at 11:50am Extraordinary_Tunia:porandojin:LittleSister:Extraordinary_Tunia:porandojin:pazdziernik rzadzi  :
nie chcę Was straszyć, ale chyba nici z naszego wyjazdu do Berlina :/ --> http://muzyka.onet.pl/mr,1111723,wiadomosci.html
ten news na greenday.com był chyba z 6 czerwca czy jakoś tak, a na onecie jest z 11 - czyli...  a może jednak coś się zmieni...
tylko ze onet chyba tlumaczy newsy.....a na oficjalnej stronie koncertu nic nie jest wspomniane (tylko na grindejowskich).....ale nawet jesli by grali to 2, 3 piosenki tylko bo tego samego dnia graja w danii.... 
eeee po co im Roskilde  , niech przyjeżdżają do Berlina 
ja bym wolała na Roskilde... tylko że berlin za darmo i bliżej  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | June 12th, 2005 at 11:53am LittleSister:Extraordinary_Tunia:porandojin:LittleSister:Extraordinary_Tunia:porandojin:pazdziernik rzadzi  :
nie chcę Was straszyć, ale chyba nici z naszego wyjazdu do Berlina :/ --> http://muzyka.onet.pl/mr,1111723,wiadomosci.html
ten news na greenday.com był chyba z 6 czerwca czy jakoś tak, a na onecie jest z 11 - czyli...  a może jednak coś się zmieni...
tylko ze onet chyba tlumaczy newsy.....a na oficjalnej stronie koncertu nic nie jest wspomniane (tylko na grindejowskich).....ale nawet jesli by grali to 2, 3 piosenki tylko bo tego samego dnia graja w danii.... 
eeee po co im Roskilde  , niech przyjeżdżają do Berlina 
ja bym wolała na Roskilde... tylko że berlin za darmo i bliżej 
a w ogóle cudownie byłoby zobaczyć ich na zachodnim Pomorzu  |
porandojin King For A Couple Of Days
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | June 12th, 2005 at 11:53am ale mi serducho zabilo....wlasni ena tvp3 mowia o koncercie avril lavigne w spodku....moze bedzie zaraz green day!!!!!!! |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | June 12th, 2005 at 11:54am to jest ten program o plotkach na tvp3 |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | June 12th, 2005 at 11:54am porandojin:ale mi serducho zabilo....wlasni ena tvp3 mowia o koncercie avril lavigne w spodku....moze bedzie zaraz green day!!!!!!!
oglądałam to rano :/ NIC O GREEN DAY'u NAWET NIE WSPOMNIELI CHAMY JEDNE  |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | June 12th, 2005 at 11:56am |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | June 12th, 2005 at 11:58am sponsorzy od siedmiu boleści  A może to było przyczyną -->
Extraordinary_Tunia: |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | June 12th, 2005 at 12:00pm Extraordinary_Tunia:sponsorzy od siedmiu boleści  A może to było przyczyną -->
Extraordinary_Tunia:
 chyba tak  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | June 12th, 2005 at 12:03pm porandojin:Extraordinary_Tunia:sponsorzy od siedmiu boleści  A może to było przyczyną -->
Extraordinary_Tunia:
 chyba tak 
znów wróciły wspomnienia echhhh 5 dni temu stałam przed wejściem i jakiś chłopak robił sonbie ze mnie leżankę  |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | June 12th, 2005 at 12:06pm ja o tej godzinie w kolejce do ubikacji stałam  w ostatecznosci do meskiego wlazłam bo inaczej do 19 bym czekala  |
LittleSister Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | June 12th, 2005 at 12:06pm Extraordinary_Tunia:porandojin:Extraordinary_Tunia:sponsorzy od siedmiu boleści  A może to było przyczyną -->
Extraordinary_Tunia:
 chyba tak 
znów wróciły wspomnienia echhhh 5 dni temu stałam przed wejściem i jakiś chłopak robił sonbie ze mnie leżankę 
a potem przeniósł się na mnie  ale Tunia, miałaś wtedy fajną minę  ja chcę być tam jeszcze raz i znowu odliczać te godizny do zobaczenia grindeja  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | June 12th, 2005 at 12:15pm ja nie chce odliczas. ja chce zobaczyc GD jeszcze raz.... |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | June 12th, 2005 at 02:16pm Eliseth:ja nie chce odliczas. ja chce zobaczyc GD jeszcze raz.... ja też  już, teraz, natychmiast! |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | June 12th, 2005 at 02:21pm buuuu  w dupie mam te wszystkie komorkowe filmiki ja chce ich!! ;( |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | June 12th, 2005 at 03:01pm porandojin:ja o tej godzinie w kolejce do ubikacji stałam  w ostatecznosci do meskiego wlazłam bo inaczej do 19 bym czekala 
 |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | June 12th, 2005 at 03:07pm |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | June 12th, 2005 at 03:53pm nie powiem gdzie byla wiekszoac z nas w tej chwili 5 dni temu  .......chyba brainstew grali i mi aparat skonfiskowali.........
pytanko: jaka piosenke billie spiewal kiedy byl owiniety flaga???.....nie moge sobie przypomniec  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | June 12th, 2005 at 03:56pm porandojin:nie powiem gdzie byla wiekszoac z nas w tej chwili 5 dni temu  .......chyba brainstew grali i mi aparat skonfiskowali.........
pytanko: jaka piosenke billie spiewal kiedy byl owiniety flaga???.....nie moge sobie przypomniec 
Chyba King for a Day (??). A kiedy poleciało confetti grali WMUWSE czy co, bo byłam tak zaaferowana, że już nie pamiętam  ?? |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | June 12th, 2005 at 03:59pm konfeti to byla przedostatnia piosenka....chyba we are the champions
przy king for a day to on tylek pokazal....to byl tez ten moment z flaga???  <--mysle na temat flagi a nie tylka  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | June 12th, 2005 at 04:03pm porandojin:konfeti to byla przedostatnia piosenka....chyba we are the champions
przy king for a day to on tylek pokazal....to byl tez ten moment z flaga???  <--mysle na temat flagi a nie tylka 
tak!! Confetti było w We Are The Champions!!!! Teraz sobie przypomniałam - dzięki Porandojin!! :*
Co do tyłka i flagi - zakałapućkałam się teraz  |