7.06.2005

AuthorMessage
LittleSister
Falling In Love With The Board
LittleSister
June 12th, 2005 at 11:50am
Extraordinary_Tunia:
porandojin:
LittleSister:
Extraordinary_Tunia:
porandojin:
pazdziernik rzadzi Very Happy Cheer:

Very Happy

nie chcę Was straszyć, ale chyba nici z naszego wyjazdu do Berlina :/ --> http://muzyka.onet.pl/mr,1111723,wiadomosci.html

ten news na greenday.com był chyba z 6 czerwca czy jakoś tak, a na onecie jest z 11 - czyli... Sad a może jednak coś się zmieni...

tylko ze onet chyba tlumaczy newsy.....a na oficjalnej stronie koncertu nic nie jest wspomniane (tylko na grindejowskich).....ale nawet jesli by grali to 2, 3 piosenki tylko bo tego samego dnia graja w danii.... Confused

eeee po co im Roskilde Mr. Green, niech przyjeżdżają do Berlina Wink

ja bym wolała na Roskilde... tylko że berlin za darmo i bliżej Mr. Green
Tunia
Basket Case
Tunia
June 12th, 2005 at 11:53am
LittleSister:
Extraordinary_Tunia:
porandojin:
LittleSister:
Extraordinary_Tunia:
porandojin:
pazdziernik rzadzi Very Happy Cheer:

Very Happy

nie chcę Was straszyć, ale chyba nici z naszego wyjazdu do Berlina :/ --> http://muzyka.onet.pl/mr,1111723,wiadomosci.html

ten news na greenday.com był chyba z 6 czerwca czy jakoś tak, a na onecie jest z 11 - czyli... Sad a może jednak coś się zmieni...

tylko ze onet chyba tlumaczy newsy.....a na oficjalnej stronie koncertu nic nie jest wspomniane (tylko na grindejowskich).....ale nawet jesli by grali to 2, 3 piosenki tylko bo tego samego dnia graja w danii.... Confused

eeee po co im Roskilde Mr. Green, niech przyjeżdżają do Berlina Wink

ja bym wolała na Roskilde... tylko że berlin za darmo i bliżej Mr. Green

a w ogóle cudownie byłoby zobaczyć ich na zachodnim Pomorzu Mr. Green Wink
porandojin
King For A Couple Of Days
porandojin
June 12th, 2005 at 11:53am
ale mi serducho zabilo....wlasni ena tvp3 mowia o koncercie avril lavigne w spodku....moze bedzie zaraz green day!!!!!!!
porandojin
porandojin
June 12th, 2005 at 11:54am
to jest ten program o plotkach na tvp3
Tunia
Basket Case
Tunia
June 12th, 2005 at 11:54am
porandojin:
ale mi serducho zabilo....wlasni ena tvp3 mowia o koncercie avril lavigne w spodku....moze bedzie zaraz green day!!!!!!!

oglądałam to rano :/ NIC O GREEN DAY'u NAWET NIE WSPOMNIELI CHAMY JEDNE Neutral Mr. Green
porandojin
porandojin
June 12th, 2005 at 11:56am
Sad Sad Sad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad dupki jedne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tunia
Basket Case
Tunia
June 12th, 2005 at 11:58am
sponsorzy od siedmiu boleści Mr. Green A może to było przyczyną --> Wink
Extraordinary_Tunia:
Tak się dziś zastanawiałam - wiadomo, że wśród publiczności były dzieci z rodzicami lol i wiemy także, że Billie wykonywał pewne ruchy Wink, pokazał tyłek Smile, udawał orgazm...Very Happy... Ciekawa jestem jak na to reagowali ci rodzice Laughing To musiało być interesujące Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
porandojin
porandojin
June 12th, 2005 at 12:00pm
Extraordinary_Tunia:
Extraordinary_Tunia:
Tak się dziś zastanawiałam - wiadomo, że wśród publiczności były dzieci z rodzicami lol i wiemy także, że Billie wykonywał pewne ruchy Wink, pokazał tyłek Smile, udawał orgazm...Very Happy... Ciekawa jestem jak na to reagowali ci rodzice Laughing To musiało być interesujące Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Laughing chyba tak Razz
Tunia
Basket Case
Tunia
June 12th, 2005 at 12:03pm
porandojin:
Extraordinary_Tunia:
Extraordinary_Tunia:

Laughing chyba tak Razz

znów wróciły wspomnienia echhhh 5 dni temu stałam przed wejściem i jakiś chłopak robił sonbie ze mnie leżankę Laughing Wink
porandojin
porandojin
June 12th, 2005 at 12:06pm
ja o tej godzinie w kolejce do ubikacji stałam Laughing w ostatecznosci do meskiego wlazłam bo inaczej do 19 bym czekala lmfao
LittleSister
LittleSister
June 12th, 2005 at 12:06pm
Extraordinary_Tunia:
porandojin:
Extraordinary_Tunia:
Extraordinary_Tunia:

Laughing chyba tak Razz

znów wróciły wspomnienia echhhh 5 dni temu stałam przed wejściem i jakiś chłopak robił sonbie ze mnie leżankę Laughing Wink

a potem przeniósł się na mnie lmfao ale Tunia, miałaś wtedy fajną minę Cool ja chcę być tam jeszcze raz i znowu odliczać te godizny do zobaczenia grindeja Sad
Eliseth
Addict
Eliseth
June 12th, 2005 at 12:15pm
ja nie chce odliczas. ja chce zobaczyc GD jeszcze raz....
lidocaine
lidocaine
June 12th, 2005 at 02:16pm
Eliseth:
ja nie chce odliczas. ja chce zobaczyc GD jeszcze raz....
ja też Sad już, teraz, natychmiast!
Eliseth
Addict
Eliseth
June 12th, 2005 at 02:21pm
buuuu Sad w dupie mam te wszystkie komorkowe filmiki ja chce ich!! ;(
Tunia
Basket Case
Tunia
June 12th, 2005 at 03:01pm
porandojin:
ja o tej godzinie w kolejce do ubikacji stałam Laughing w ostatecznosci do meskiego wlazłam bo inaczej do 19 bym czekala lmfao

Laughing
Tunia
Basket Case
Tunia
June 12th, 2005 at 03:07pm
LittleSister:
Extraordinary_Tunia:
porandojin:
Extraordinary_Tunia:
Extraordinary_Tunia:

Laughing chyba tak Razz

a potem przeniósł się na mnie lmfao ale Tunia, miałaś wtedy fajną minę Cool ja chcę być tam jeszcze raz i znowu odliczać te godizny do zobaczenia grindeja Sad

a jaka to była mina ? Cool Wink Wink Wink Echh też bym ich chciała ;( FUCK US BILLIE!!!!!!!!! lmfao
porandojin
porandojin
June 12th, 2005 at 03:53pm
nie powiem gdzie byla wiekszoac z nas w tej chwili 5 dni temu Laughing .......chyba brainstew grali i mi aparat skonfiskowali.........
pytanko: jaka piosenke billie spiewal kiedy byl owiniety flaga???.....nie moge sobie przypomniec Sad
Tunia
Basket Case
Tunia
June 12th, 2005 at 03:56pm
porandojin:
nie powiem gdzie byla wiekszoac z nas w tej chwili 5 dni temu Laughing .......chyba brainstew grali i mi aparat skonfiskowali.........
pytanko: jaka piosenke billie spiewal kiedy byl owiniety flaga???.....nie moge sobie przypomniec Sad

Chyba King for a Day (??). A kiedy poleciało confetti grali WMUWSE czy co, bo byłam tak zaaferowana, że już nie pamiętam Mr. Green ??
porandojin
porandojin
June 12th, 2005 at 03:59pm
konfeti to byla przedostatnia piosenka....chyba we are the champions

przy king for a day to on tylek pokazal....to byl tez ten moment z flaga??? Think <--mysle na temat flagi a nie tylka Laughing
Tunia
Basket Case
Tunia
June 12th, 2005 at 04:03pm
porandojin:
konfeti to byla przedostatnia piosenka....chyba we are the champions

przy king for a day to on tylek pokazal....to byl tez ten moment z flaga??? Think <--mysle na temat flagi a nie tylka Laughing

tak!! Confetti było w We Are The Champions!!!! Teraz sobie przypomniałam - dzięki Porandojin!! :*

Co do tyłka i flagi - zakałapućkałam się teraz Think
Register