Author | Message |
---|
alexxx King For A Couple Of Days
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | July 18th, 2005 at 06:52pm  ja nie dam rady buuuuuu |
zielooona King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | July 18th, 2005 at 07:03pm |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | July 18th, 2005 at 07:10pm moja mama mi co chwila gada jacy oni (nie tylko GD) sa brzydcy i jak mi sie moga tacy (?) podobac (???) itd  |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 18th, 2005 at 07:18pm Flank... też piknie
moja babcia mówi że Tre wspaniale gra na perkusji (no o tym że porównuje Billiego do Charlie Chaplina przypominać nie bede  ;P)
mama w sumie tylko Holiday i We're the champions w ich wykonaniu słucha i jest spokój - zero zbędnych komentarzy  |
zielooona King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | July 18th, 2005 at 07:20pm |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 18th, 2005 at 07:24pm moja mama to nie ważne czy mówi o całym zespole czy o poszczególnych członkach - dla niej to i tak zawsze jest grin dejs  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 18th, 2005 at 08:56pm Eliseth:moja mama mi co chwila gada jacy oni (nie tylko GD) sa brzydcy i jak mi sie moga tacy (?) podobac (???) itd 
 mój tata mi dzisiaj powiedział, że Billie Joe jest moim guru i nie widzę niczego poza Billie'm Joe (zresztą już przed koncertem też coś napomykał  . Muszę powiedzieć, że to bardzo ciekawe, bo nie poruszam w rodzinie tematu Green Day'a, ponieważ nikt tego nie lubi  , a tym bardziej niczego o Billie'm, Tre ani Mike'u. Pewnie gdzieś wyczytał, że wokalista to Billie Joe i teraz mnie zamęcza...ech |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 18th, 2005 at 08:57pm lidocaine:Flank... też piknie
mama w sumie tylko Holiday i We're the champions w ich wykonaniu słucha i jest spokój - zero zbędnych komentarzy 
taa - Flank nawe Williama Josepha i Drinta przebija
Moja mama, kiedy słyszy Green Day, ucieka do innego pokoju  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 18th, 2005 at 08:58pm |
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | July 19th, 2005 at 07:24am ehm no więc... Green daya do domku "przyprowadziła" moja siostrzyczka  więc słucham ich od podstawówki ;P (kto wie że jestem już baarrdzo stara  może sie domyślać jak to już długo jest...) <buziak dla Agusi>
Mama jak słyszy jakieś hałasy (GD lub mocniej i głośniej) to tylko drzwi od mojego pokoju zamyka...jeśli są otwarte, a tatuś znosi cierpilwie....aż mu sie znudzi i mówi "a nie można tego troche ciszej słuchać "
Pies kot rybka chomik sie nie buntują... bo w sumie nikogo oprócz mnie rodzice w domku nie hodują  |
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | July 19th, 2005 at 07:26am aaa zapomniałam kiedyś miałam chomika, i chyba DG mu sie podobał, zawsze spał w moim rękawie jak słuchałam Dookie  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 19th, 2005 at 07:41am o apropos... jak włącze GD to mój boski kot Zdzichu kładzie się na środku pokoju między głośnikami  robi tak tylko przy GD i Audioslave  co za zdolny kot  |
LittleSister Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | July 19th, 2005 at 08:16am Flank III wymiata
to nic, że Majk wygląda jak pies... według mojej ukochanej siostry wygląda jak szczur  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 19th, 2005 at 08:34am szczur...pies...w sumie to nie ma różnicy. mój pies wygląda jak szczur, ale bez ogona... |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | July 19th, 2005 at 03:10pm moj krolik jakis niewyzyty jak GD puszczam to siedzi wtulony w najdalszy kat pokoju... ale wszystko inne traktuje tak samo... kiedys mu birtnej puszcze i zobacze reakcje  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 19th, 2005 at 03:25pm Extraordinary_Tunia:Eliseth:moja mama mi co chwila gada jacy oni (nie tylko GD) sa brzydcy i jak mi sie moga tacy (?) podobac (???) itd 
 mój tata mi dzisiaj powiedział, że Billie Joe jest moim guru i nie widzę niczego poza Billie'm Joe (zresztą już przed koncertem też coś napomykał  . Muszę powiedzieć, że to bardzo ciekawe, bo nie poruszam w rodzinie tematu Green Day'a, ponieważ nikt tego nie lubi  , a tym bardziej niczego o Billie'm, Tre ani Mike'u. Pewnie gdzieś wyczytał, że wokalista to Billie Joe i teraz mnie zamęcza...ech
heh...ja to wogóle miałam na niego nie jechać (czyt. koncert) ale w końcu po miesiącach błagania sie zgodzili. A teraz załują, bo co chwile wspominam jak było super. Tak to 20 dnia po koncercie to juz nawet sama byłam sobą przerażona, że myśle tylko o tym koncercie, i ze drecze sie ze sie skończył, zamiast go mile wspominać. |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | July 19th, 2005 at 06:25pm ile razy sie dowiedzialam ze jestem monotematyczna po koncercie...  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 19th, 2005 at 08:27pm przed 2-3 tygodnie miałam to samo ^  |
LittleSister Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | July 20th, 2005 at 08:06am Eliseth:ile razy sie dowiedzialam ze jestem monotematyczna po koncercie... 
ja i przed i po...  najbardziej chyba mieli dość w szkole, w dzień przed koncertem... kiedy ja i babcia gadałyśmy o tym w kółko i zarobiłyśmy nawet uwagę od nauczycielki, a klasa uciekała na hasło "green day"  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 20th, 2005 at 08:13am |