Author | Message |
---|
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 20th, 2005 at 12:05pm LittleSister:Draska:LittleSister:Draska:LittleSister:Draska:no...a ty Lil Sis bedziesz nasza maskotką 
mam występować w roli różowego króliczka?  blee, nie wypiję tyle za jednym razem 
No to jedną butelke wypijesz na początku a drugą na końcu. Bedziemy mieli dobre wejście i ...wyjście 
jak mnie wyniesiecie 
no chyba juz za dużo od nas wymagasz  czy na koncercie ktoś wynosił krółika? Nie. kopa w dupe i na scene 
foch
ja jestem ważniejsza od jakiegoś tam królika ;P 
chciałabyś. zreszteą przecież też bedziesz robić za królika  (nie mylić z królem) |
LittleSister Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | July 20th, 2005 at 12:11pm Draska:LittleSister:Draska:LittleSister:Draska:LittleSister:Draska:no...a ty Lil Sis bedziesz nasza maskotką 
mam występować w roli różowego króliczka?  blee, nie wypiję tyle za jednym razem 
No to jedną butelke wypijesz na początku a drugą na końcu. Bedziemy mieli dobre wejście i ...wyjście 
jak mnie wyniesiecie 
no chyba juz za dużo od nas wymagasz  czy na koncercie ktoś wynosił krółika? Nie. kopa w dupe i na scene 
foch
ja jestem ważniejsza od jakiegoś tam królika ;P 
chciałabyś. zreszteą przecież też bedziesz robić za królika  (nie mylić z królem)
ale ja będę specjalnym królikeim... no i na pewno nie różowym ;p |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 20th, 2005 at 12:12pm królik specjalnej troski ;P |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 20th, 2005 at 12:14pm lidocaine:królik specjalnej troski ;P
coś w tym jest
LittleSister:ale ja będę specjalnym królikeim... no i na pewno nie różowym ;p
i z pewnością nie zielonym  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | July 20th, 2005 at 12:14pm lidocaine:królik specjalnej troski ;P
 |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 20th, 2005 at 12:19pm lidocaine:
jedna z moich koleżanek non-stop o to samo pytała  Trzeba było ze mną jechać  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 20th, 2005 at 12:20pm lidocaine:
już o tym pisałam, ale co tam  - wykładowcy wcisnęłam kit o tym, że wyjeżdżam w bardzo ważnej prywatnej sprawie  (egzamin miałam mieć w dziń koncertu jakby ktoś nie wiedział  ) |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 20th, 2005 at 12:21pm LittleSister:Draska:no...a ty Lil Sis bedziesz nasza maskotką 
trening czyni mistrza  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 20th, 2005 at 12:21pm Extraordinary_Tunia:lidocaine:
jedna z moich koleżanek non-stop o to samo pytała  Trzeba było ze mną jechać 
mnie koleżanki miały dośc po koncercie. z oczywistego powodu |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | July 20th, 2005 at 12:22pm Extraordinary_Tunia:LittleSister:Draska:no...a ty Lil Sis bedziesz nasza maskotką 
trening czyni mistrza 
jeśli Tre zostanie moim TREnerem to może mam jakieś szanse...  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 20th, 2005 at 12:22pm Extraordinary_Tunia:LittleSister:Draska:no...a ty Lil Sis bedziesz nasza maskotką 
trening czyni mistrza 
o..o...sama słyszysz  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 20th, 2005 at 12:23pm LittleSister:Extraordinary_Tunia:LittleSister:Draska:no...a ty Lil Sis bedziesz nasza maskotką 
trening czyni mistrza 
jeśli Tre zostanie moim TREnerem to może mam jakieś szanse... 
ta...chciałabyś. Tre musi wyTREnować swoje dziecko  które pozdrawiam  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 20th, 2005 at 12:29pm |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 20th, 2005 at 12:34pm lidocaine:
dobrze...przekaże  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 20th, 2005 at 12:41pm Draska:Extraordinary_Tunia:lidocaine:
jedna z moich koleżanek non-stop o to samo pytała  Trzeba było ze mną jechać 
mnie koleżanki miały dośc po koncercie. z oczywistego powodu
u mnie jeszcze tak tragicznie nie było, bo wtedy ograniczałam kontakty do minimum  -> w niedzielę po koncercie miałam exam z informatyki w administracji i trzeba się było nieco przyłożyć  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 20th, 2005 at 12:41pm LittleSister:Extraordinary_Tunia:LittleSister:Draska:no...a ty Lil Sis bedziesz nasza maskotką 
trening czyni mistrza 
będzie Cię TREnował cheech'em  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | July 20th, 2005 at 02:19pm Extraordinary_Tunia:LittleSister:Extraordinary_Tunia:LittleSister:Draska:no...a ty Lil Sis bedziesz nasza maskotką 
trening czyni mistrza 
będzie Cię TREnował cheech'em 
jasne, już się nie mogę doczekać  |
zielooona King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | July 30th, 2005 at 08:18am |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 30th, 2005 at 09:35am no zajesiurny poprostu...  |
zielooona King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | July 30th, 2005 at 09:41am  wiem  |