Author | Message |
---|
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 17th, 2005 at 06:35pm podwójny cytat combo!
Extraordinary_Tunia:przypomina, że 27 października (ha ha nie powiedziłam zakazanego słowa  )
lidocaine:takie intymne pytanie do Tuni: a jakie to zakazane słowo? ;P koz aj dont noł 
wybacz dociekliwość ale ja żywemu nie przepuszcze  |
zielooona King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | July 17th, 2005 at 06:35pm lidocaine:ciesz sie ciesz bo widzisz to ostatni raz dziś  i nie włączaj alarmu na noc jak masz - mam uraz do policjantów 
ach ty lidzia nie wlamiesz sie do mnie do domu bo na sam widok mojego psa posrasz sie w gacie nic innego nie zdazysz zrobic  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 17th, 2005 at 06:35pm |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 17th, 2005 at 06:36pm zielooona:lidocaine:ciesz sie ciesz bo widzisz to ostatni raz dziś  i nie włączaj alarmu na noc jak masz - mam uraz do policjantów 
ach ty lidzia nie wlamiesz sie do mnie do domu bo na sam widok mojego psa posrasz sie w gacie nic innego nie zdazysz zrobic 
weż lizaki...wygrasz z psem  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | July 17th, 2005 at 06:37pm Draska:zielooona:Extraordinary_Tunia:jeszcze nie wszystko stracone  - Zet postanowiła nie wychodzić za Dżejsona 
ale jeszcze bede z nim rozmawiac chyba dam mu jeszcze jedna szanse 
nie..nie dawaj 
a walsnie ze mu dam  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | July 17th, 2005 at 06:38pm lidocaine:
moj tajger michalczewski cie pokona |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 17th, 2005 at 06:39pm zielooona:Draska:zielooona:Extraordinary_Tunia:jeszcze nie wszystko stracone  - Zet postanowiła nie wychodzić za Dżejsona 
nie..nie dawaj 
a walsnie ze mu dam 
niewiesz co robisz  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | July 17th, 2005 at 06:39pm Draska:zielooona:lidocaine:ciesz sie ciesz bo widzisz to ostatni raz dziś  i nie włączaj alarmu na noc jak masz - mam uraz do policjantów 
ach ty lidzia nie wlamiesz sie do mnie do domu bo na sam widok mojego psa posrasz sie w gacie nic innego nie zdazysz zrobic 
weż lizaki...wygrasz z psem 
moj pies lubi wszystko co da sie zjesc lizaki tez wpieprzy |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | July 17th, 2005 at 06:40pm Draska:zielooona:Draska:zielooona:Extraordinary_Tunia:jeszcze nie wszystko stracone  - Zet postanowiła nie wychodzić za Dżejsona 
nie..nie dawaj 
a walsnie ze mu dam 
niewiesz co robisz 
chcesz mi odebrac dzejsona???  tak latwo ci sie to nie uda  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 17th, 2005 at 06:41pm zielooona:moj tajger michalczewski cie pokona
phi  nie da rady ;P możemy się założyć o kinder niespodzianke że ja wygram  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 17th, 2005 at 06:42pm lidocaine:podwójny cytat combo!
Extraordinary_Tunia:przypomina, że 27 października (ha ha nie powiedziłam zakazanego słowa  )
lidocaine:takie intymne pytanie do Tuni: a jakie to zakazane słowo? ;P koz aj dont noł 
wybacz dociekliwość ale ja żywemu nie przepuszcze 
nie chce mi się kasować niepotrzebnego  - zakazane słowo to to, po którego napisaniu, będzie trzeba sprawdzić datę  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | July 17th, 2005 at 06:42pm lidocaine:zielooona:moj tajger michalczewski cie pokona
phi  nie da rady ;P możemy się założyć o kinder niespodzianke że ja wygram 
dobra mozesz juz szykowac kase na kinder niespodzianke dla mnie  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 17th, 2005 at 06:43pm zielooona:Draska:zielooona:lidocaine:ciesz sie ciesz bo widzisz to ostatni raz dziś  i nie włączaj alarmu na noc jak masz - mam uraz do policjantów 
moj pies lubi wszystko co da sie zjesc lizaki tez wpieprzy
mój wpierdziela wszystko czego nie może. zwłaszcza słodycze...az sie uszy trzesą |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 17th, 2005 at 06:44pm zielooona:Draska:zielooona:Draska:zielooona:Extraordinary_Tunia:jeszcze nie wszystko stracone  - Zet postanowiła nie wychodzić za Dżejsona 
nie..nie dawaj 
a walsnie ze mu dam 
niewiesz co robisz 
chcesz mi odebrac dzejsona???  tak latwo ci sie to nie uda 
dobra...w takim razie próbuj...ale ja tez tak łatwo za wygraną nie dam! dziecko majka jest zaciekłe  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | July 17th, 2005 at 06:45pm Draska:zielooona:Draska:zielooona:lidocaine:ciesz sie ciesz bo widzisz to ostatni raz dziś  i nie włączaj alarmu na noc jak masz - mam uraz do policjantów 
mój wpierdziela wszystko czego nie może. zwłaszcza słodycze...az sie uszy trzesą
moj tez  on by wpieprzyl wszystko co ktos je lody, chipsy, popcorn i inne takie rzeczy uwielbia slodycze |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 17th, 2005 at 06:45pm zielooona:lidocaine:zielooona:moj tajger michalczewski cie pokona
dobra mozesz juz szykowac kase na kinder niespodzianke dla mnie 
yy... ale to sie nie tak robi.... jak ty mi masz kupić to ty płacisz nie ja  na tym to polega myslałam że wiesz  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 17th, 2005 at 06:47pm zielooona:Draska:zielooona:Draska:zielooona:lidocaine:ciesz sie ciesz bo widzisz to ostatni raz dziś  i nie włączaj alarmu na noc jak masz - mam uraz do policjantów 
mój wpierdziela wszystko czego nie może. zwłaszcza słodycze...az sie uszy trzesą
moj tez  on by wpieprzyl wszystko co ktos je lody, chipsy, popcorn i inne takie rzeczy uwielbia slodycze
no...ale ja tez uwielbiam  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | July 17th, 2005 at 06:47pm lidocaine:zielooona:lidocaine:zielooona:moj tajger michalczewski cie pokona
yy... ale to sie nie tak robi.... jak ty mi masz kupić to ty płacisz nie ja  na tym to polega myslałam że wiesz 
eee cos tu pokrecilas taki jest zaklad ze jak ja wygram to ty stawiasz kinder niespodzianke a jak ty wygrasz to ja stawiam  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 17th, 2005 at 06:49pm zielooona:eee cos tu pokrecilas taki jest zaklad ze jak ja wygram to ty stawiasz kinder niespodzianke a jak ty wygrasz to ja stawiam 
dobra kupie ci kinder niespodzianke tylko powiedz dwa słowa "ja nie" dębica  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 17th, 2005 at 06:50pm zielooona:lidocaine:zielooona:lidocaine:zielooona:moj tajger michalczewski cie pokona
yy... ale to sie nie tak robi.... jak ty mi masz kupić to ty płacisz nie ja  na tym to polega myslałam że wiesz 
eee cos tu pokrecilas taki jest zaklad ze jak ja wygram to ty stawiasz kinder niespodzianke a jak ty wygrasz to ja stawiam 
kinder niespodzianka.... zawsze mi sie kojarzyło z kom a hausen kinder machen  |