Author | Message |
---|
zielooona King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | July 17th, 2005 at 06:51pm lidocaine:zielooona:eee cos tu pokrecilas taki jest zaklad ze jak ja wygram to ty stawiasz kinder niespodzianke a jak ty wygrasz to ja stawiam 
dobra kupie ci kinder niespodzianke tylko powiedz dwa słowa "ja nie" dębica 
hyhy chcialabys  |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 17th, 2005 at 06:53pm zielooona:lidocaine:zielooona:eee cos tu pokrecilas taki jest zaklad ze jak ja wygram to ty stawiasz kinder niespodzianke a jak ty wygrasz to ja stawiam 
hyhy chcialabys 
spadejszyns nie chcesz to nie - zjem sama ;P |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | July 17th, 2005 at 06:53pm lidocaine:zielooona:lidocaine:zielooona:eee cos tu pokrecilas taki jest zaklad ze jak ja wygram to ty stawiasz kinder niespodzianke a jak ty wygrasz to ja stawiam 
hyhy chcialabys 
spadejszyns nie chcesz to nie - zjem sama ;P
jak zjesz to zgrubniesz |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 17th, 2005 at 06:54pm lidocaine:zielooona:lidocaine:zielooona:eee cos tu pokrecilas taki jest zaklad ze jak ja wygram to ty stawiasz kinder niespodzianke a jak ty wygrasz to ja stawiam 
hyhy chcialabys 
ja chcem  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 17th, 2005 at 06:55pm zielooona:lidocaine:zielooona:lidocaine:zielooona:eee cos tu pokrecilas taki jest zaklad ze jak ja wygram to ty stawiasz kinder niespodzianke a jak ty wygrasz to ja stawiam 
hyhy chcialabys 
jak zjesz to zgrubniesz
i tak juz zg.... i tak kiedyś zgrubne
kto pierwszy powie "ja nie" tego umówie na randke z najseksowniejszym żulem w Polsce  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 17th, 2005 at 06:56pm lidocaine:zielooona:lidocaine:zielooona:lidocaine:zielooona:eee cos tu pokrecilas taki jest zaklad ze jak ja wygram to ty stawiasz kinder niespodzianke a jak ty wygrasz to ja stawiam 
hyhy chcialabys 
jak zjesz to zgrubniesz
kto pierwszy powie "ja nie" tego umówie na randke z najseksowniejszym żulem w Polsce 
a to ja nie mówie...gdyby zamiast "żulem polsce" było "grindejowcem" to moze bym powiedziała  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | July 17th, 2005 at 06:56pm lidocaine:zielooona:lidocaine:zielooona:lidocaine:zielooona:eee cos tu pokrecilas taki jest zaklad ze jak ja wygram to ty stawiasz kinder niespodzianke a jak ty wygrasz to ja stawiam 
hyhy chcialabys 
jak zjesz to zgrubniesz
kto pierwszy powie "ja nie" tego umówie na randke z najseksowniejszym żulem w Polsce 
a mozna wiedziec kto jest tym ''najseksowniejszym żulem w Polsce''?? |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 17th, 2005 at 06:57pm zielooona:lidocaine:zielooona:lidocaine:zielooona:lidocaine:zielooona:eee cos tu pokrecilas taki jest zaklad ze jak ja wygram to ty stawiasz kinder niespodzianke a jak ty wygrasz to ja stawiam 
hyhy chcialabys 
jak zjesz to zgrubniesz
a mozna wiedziec kto jest tym ''najseksowniejszym żulem w Polsce''??
a po co ci to? masz swojego dżejsona... |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | July 17th, 2005 at 06:57pm Draska:lidocaine:zielooona:lidocaine:zielooona:lidocaine:zielooona:eee cos tu pokrecilas taki jest zaklad ze jak ja wygram to ty stawiasz kinder niespodzianke a jak ty wygrasz to ja stawiam 
hyhy chcialabys 
jak zjesz to zgrubniesz
a to ja nie mówie...gdyby zamiast "żulem polsce" było "grindejowcem" to moze bym powiedziała 
ooo ja tez bym moze wtedy powiedziala!!! |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 17th, 2005 at 06:57pm zielooona:a mozna wiedziec kto jest tym ''najseksowniejszym żulem w Polsce''??
więcej informacji po napisaniu "ja nie"
a co do jego gustów muzycznych to nic nie pisalam jeszcze  ))))) |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 17th, 2005 at 06:58pm zielooona:Draska:lidocaine:zielooona:lidocaine:zielooona:lidocaine:zielooona:eee cos tu pokrecilas taki jest zaklad ze jak ja wygram to ty stawiasz kinder niespodzianke a jak ty wygrasz to ja stawiam 
hyhy chcialabys 
jak zjesz to zgrubniesz
a to ja nie mówie...gdyby zamiast "żulem polsce" było "grindejowcem" to moze bym powiedziała 
ooo ja tez bym moze wtedy powiedziala!!!
powiedziałybysmy obie  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | July 17th, 2005 at 06:58pm Draska:zielooona:lidocaine:zielooona:lidocaine:zielooona:lidocaine:zielooona:eee cos tu pokrecilas taki jest zaklad ze jak ja wygram to ty stawiasz kinder niespodzianke a jak ty wygrasz to ja stawiam 
hyhy chcialabys 
jak zjesz to zgrubniesz
a po co ci to? masz swojego dżejsona...
zapytac zawsze mozna  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 17th, 2005 at 06:59pm lidocaine:zielooona:a mozna wiedziec kto jest tym ''najseksowniejszym żulem w Polsce''??
"ja nie"wiem czy chce wiedzieć kto jest tym najseksowniejszym {...} |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 17th, 2005 at 06:59pm zielooona:Draska:zielooona:lidocaine:zielooona:lidocaine:zielooona:lidocaine:zielooona:eee cos tu pokrecilas taki jest zaklad ze jak ja wygram to ty stawiasz kinder niespodzianke a jak ty wygrasz to ja stawiam 
hyhy chcialabys 
jak zjesz to zgrubniesz
zapytac zawsze mozna 
no dobra...można, ale potem jak ci sie spodoba, to zostawisz biednego dżejsona i ja bede musiała sie nim zając.... |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | July 17th, 2005 at 07:00pm Draska:zielooona:Draska:zielooona:lidocaine:zielooona:lidocaine:zielooona:lidocaine:zielooona:eee cos tu pokrecilas taki jest zaklad ze jak ja wygram to ty stawiasz kinder niespodzianke a jak ty wygrasz to ja stawiam 
hyhy chcialabys 
jak zjesz to zgrubniesz
zapytac zawsze mozna 
no dobra...można, ale potem jak ci sie spodoba, to zostawisz biednego dżejsona i ja bede musiała sie nim zając....
NIGDY!!! dzejson jest moj spadowa!!! |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 17th, 2005 at 07:01pm [quote="zielooona"] Draska:zielooona:Draska:zielooona:lidocaine:zielooona:lidocaine:zielooona:lidocaine:zielooona:eee cos tu pokrecilas taki jest zaklad ze jak ja wygram to ty stawiasz kinder niespodzianke a jak ty wygrasz to ja stawiam 
hyhy chcialabys 
jak zjesz to zgrubniesz
ah...szkoda. a ja juz przyszłość sobie układałam...
zapytac zawsze mozna 
NIGDY!!! dzejson jest moj spadowa!!!
no dobra...można, ale potem jak ci sie spodoba, to zostawisz biednego dżejsona i ja bede musiała sie nim zając.... |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 17th, 2005 at 07:03pm nie chcecie to nie  ) co was tu bede zachęcać (czyt. nie che mi sie ;P)... na wasze miejsce jest 25 innych panien - wasza strata  amen  |
LittleSister Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | July 18th, 2005 at 11:19am Draska:lidocaine:zielooona:a mozna wiedziec kto jest tym ''najseksowniejszym żulem w Polsce''??
"ja nie"wiem czy chce wiedzieć kto jest tym najseksowniejszym {...}
JA NIE
chociaż w sumie zobaczymy jak będzie ze mną i z Dujem... no ale jakieś zaplecze trzeba mieć  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 18th, 2005 at 11:23am eh  no to teraz musze go upolowac  nie przeszkadza ci to że ma dziure w głowie i słucha metalu ?  |
LittleSister Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | July 18th, 2005 at 11:24am a czy w tej dziurze jeszcze jakieś szare komórki egzystują?  |