Author | Message |
---|
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 4th, 2005 at 03:52pm draska:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:draska:ja to dopiero miałam w gimnazjum nauczycielke. była dyrektorką i nauczała chemi. to właśnie dzieki niej mam teraz czarna dziure jesli chodzi o ten przedmiot. baba nie miała jednego oka, bo z opowieści starszych znajomych wynika ze wypaliła sobie jednym z kwasów. na miejscu tego oka miała szklaną kulke, i zawsze jak patrzyła na kogos zdrowym okiem a drugie latało jej we wszystkie strony siała groze, pomimo iz wcale jakas strasznie nie była. pomijajac to ze potrafiła pytac całą godzine, robic kartkówki z tematów których wogóle nie mieliśmy, i wyłanczała nam swiatło w sali o godz 8:15 rano, mówiąc ze oszczedza  był jednak plus. poniewaz byla dyrektorem na 50% lekcji jej nie było, i za to ją kocham  a raczej kochałam 
 opowieść z krypty ... (mam na myśli motyw z kwasem  )
no cóż...zdarza sie...chwila nie uwagi i ciach prach 
moge patrzeć na wiele rzeczy 9mam na myśli efekty jakiś makabtycznych wypadków), ale jeśli chodzi o oczy jestem przeczulona. Nie cierpię tego. od rau odwracam wzrok. topewnieprzez to, że mój brat kiedyś kiedyś wybił mi prawie oko gałęzią
ale oko jest zapewne na miejscu, a historia jak kazda inna zakonczyła sie dobrze, i zyli długo i szczesliwie (  i mieli dużo dzieci??)
 nie mam skłonności kazirodczych  . Znów Cię rozczarowałam echh
ale to miał byc motyw bajki... wysztko dobrze 
ulżyło  |
LittleSister Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 4th, 2005 at 03:53pm Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:draska:ja to dopiero miałam w gimnazjum nauczycielke. była dyrektorką i nauczała chemi. to właśnie dzieki niej mam teraz czarna dziure jesli chodzi o ten przedmiot. baba nie miała jednego oka, bo z opowieści starszych znajomych wynika ze wypaliła sobie jednym z kwasów. na miejscu tego oka miała szklaną kulke, i zawsze jak patrzyła na kogos zdrowym okiem a drugie latało jej we wszystkie strony siała groze, pomimo iz wcale jakas strasznie nie była. pomijajac to ze potrafiła pytac całą godzine, robic kartkówki z tematów których wogóle nie mieliśmy, i wyłanczała nam swiatło w sali o godz 8:15 rano, mówiąc ze oszczedza  był jednak plus. poniewaz byla dyrektorem na 50% lekcji jej nie było, i za to ją kocham  a raczej kochałam 
 opowieść z krypty ... (mam na myśli motyw z kwasem  )
no cóż...zdarza sie...chwila nie uwagi i ciach prach 
moge patrzeć na wiele rzeczy 9mam na myśli efekty jakiś makabtycznych wypadków), ale jeśli chodzi o oczy jestem przeczulona. Nie cierpię tego. od rau odwracam wzrok. topewnieprzez to, że mój brat kiedyś kiedyś wybił mi prawie oko gałęzią
ale oko jest zapewne na miejscu, a historia jak kazda inna zakonczyła sie dobrze, i zyli długo i szczesliwie (  i mieli dużo dzieci??)
 nie mam skłonności kazirodczych  . Znów Cię rozczarowałam echh
ale to miał byc motyw bajki... wysztko dobrze 
ulżyło  widac juz wplywy ale skety  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 4th, 2005 at 03:54pm Tunia: Mój nauczyciel od fizyki w liceum określany był przez nas mianem Ufoka  Wszystko dlatego, ze kiedyś, gdy tłumaczył nam jakieś zjawisko (nie pamiętam jakie, bo na fizykę mam uczulenie i dziwię się, ze miałam 5  ), mówił coś w rodzaju :I tu leci ufok, który rzuca w nas kamieniem ..." albo "kied ufok patrzy na nas z kosmosu..."  . bardzo go lubiłam  . Miał jekieś 30kilka lati świetnie rozumiał młodzież  . Aha  - kiedyś sięprzejęzyczył i zamiast powiedzieć, że obiekty sie ruszają, powiedział, że się ruchają 
ja fizyki nigdy nie lubiłam i nie lube, i watpie by były czasy ze polubie. nasza pracownia fizyczna nigdy nie miała tego co potrzeba, bo dyrektorka zamiast walic kase w przyzady to urzadzała sobie gabinet... ;/ tacy ludzie  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 4th, 2005 at 03:54pm Tunia: Mój nauczyciel od fizyki w liceum określany był przez nas mianem Ufoka  Wszystko dlatego, ze kiedyś, gdy tłumaczył nam jakieś zjawisko (nie pamiętam jakie, bo na fizykę mam uczulenie i dziwię się, ze miałam 5  ), mówił coś w rodzaju :I tu leci ufok, który rzuca w nas kamieniem ..." albo "kied ufok patrzy na nas z kosmosu..."  . bardzo go lubiłam  . Miał jekieś 30kilka lati świetnie rozumiał młodzież  . Aha  - kiedyś sięprzejęzyczył i zamiast powiedzieć, że obiekty się ruszają, powiedział, że się ruchają 
zacytuję sama siebie  a jak ;P odnośnie mojego nauczyciela fuzyki -- zawsze pisał małymi literkami i nas tym wkurzał  Obliczenia robił tak szybo i chaotycznie, ze tylko on je rozumiał  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 4th, 2005 at 03:55pm draska:Tunia: Mój nauczyciel od fizyki w liceum określany był przez nas mianem Ufoka  Wszystko dlatego, ze kiedyś, gdy tłumaczył nam jakieś zjawisko (nie pamiętam jakie, bo na fizykę mam uczulenie i dziwię się, ze miałam 5  ), mówił coś w rodzaju :I tu leci ufok, który rzuca w nas kamieniem ..." albo "kied ufok patrzy na nas z kosmosu..."  . bardzo go lubiłam  . Miał jekieś 30kilka lati świetnie rozumiał młodzież  . Aha  - kiedyś sięprzejęzyczył i zamiast powiedzieć, że obiekty sie ruszają, powiedział, że się ruchają 
ja fizyki nigdy nie lubiłam i nie lube, i watpie by były czasy ze polubie. nasza pracownia fizyczna nigdy nie miała tego co potrzeba, bo dyrektorka zamiast walic kase w przyzady to urzadzała sobie gabinet... ;/ tacy ludzie 
huhu... u nas fizyczka była genialna  kiedyś jedna klasa przykleiła ją kropelką do krzesła ;P |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | August 4th, 2005 at 03:58pm Tunia:
też lubie mówić ruchają zamiast ruszają  u nas w gimna też był fajny fizyk ;P S Surowiec robiący miny niczym Hubert Urbański, 30 lat w dowodzie, uważający że szkoła jest świątynią wiedzy ;p nigdy nie zapomne jak do mojego jednego kolegi rozwiazującego zadanie powiedzial: "żabciu nie tak"  eh wspomnienia z przeszłosci  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 4th, 2005 at 03:58pm LittleSister:draska:Tunia: Mój nauczyciel od fizyki w liceum określany był przez nas mianem Ufoka  Wszystko dlatego, ze kiedyś, gdy tłumaczył nam jakieś zjawisko (nie pamiętam jakie, bo na fizykę mam uczulenie i dziwię się, ze miałam 5  ), mówił coś w rodzaju :I tu leci ufok, który rzuca w nas kamieniem ..." albo "kied ufok patrzy na nas z kosmosu..."  . bardzo go lubiłam  . Miał jekieś 30kilka lati świetnie rozumiał młodzież  . Aha  - kiedyś sięprzejęzyczył i zamiast powiedzieć, że obiekty sie ruszają, powiedział, że się ruchają 
ja fizyki nigdy nie lubiłam i nie lube, i watpie by były czasy ze polubie. nasza pracownia fizyczna nigdy nie miała tego co potrzeba, bo dyrektorka zamiast walic kase w przyzady to urzadzała sobie gabinet... ;/ tacy ludzie 
huhu... u nas fizyczka była genialna  kiedyś jedna klasa przykleiła ją kropelką do krzesła ;P
u nas mysle ze kropelka by nie podziałała, bo baba miała dość duże wymiary... |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 4th, 2005 at 03:58pm mój kolega pożyczył ode mnie kiedyś spinacz (byłam znana z tego m.in., że zawsze miałam przy sobie spinacze w różnych kolorach i rozmiarach  ) i wepchnął go do zamka od drzwi pracowni historycznej  (nie iwedziałam, ze ma zamiar użyć mojego spinacza w tak "nicnym" celu  ). A historii nauczała v/ce dyrektor....  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 4th, 2005 at 03:59pm lidocaine:Tunia:
też lubie mówić ruchają zamiast ruszają  u nas w gimna też był fajny fizyk ;P S Surowiec robiący miny niczym Hubert Urbański, 30 lat w dowodzie, uważający że szkoła jest świątynią wiedzy ;p nigdy nie zapomne jak do mojego jednego kolegi rozwiazującego zadanie powiedzial: "żabciu nie tak"  eh wspomnienia z przeszłosci 
 |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 4th, 2005 at 04:02pm lidocaine:Tunia:
też lubie mówić ruchają zamiast ruszają  u nas w gimna też był fajny fizyk ;P S Surowiec robiący miny niczym Hubert Urbański, 30 lat w dowodzie, uważający że szkoła jest świątynią wiedzy ;p nigdy nie zapomne jak do mojego jednego kolegi rozwiazującego zadanie powiedzial: "żabciu nie tak"  eh wspomnienia z przeszłosci 
lat 30...no to jeszcze młody  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 4th, 2005 at 04:04pm nasz obecny fizyk powiedzial mi, ze jestem bezczelna i zawsze sie z nim wyklocam  ;P |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 4th, 2005 at 04:05pm a na mnie sie kiedys wydarła baba od techniki przy całej klasie o to ze wychodze 2 sekundy przed dzwonkiem, i wpisała mi taka uwage na czerwono do dziennika ;/ |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 4th, 2005 at 04:06pm LittleSister:nasz obecny fizyk powiedzial mi, ze jestem bezczelna i zawsze sie z nim wyklocam  ;P
ja w wieku 11 lat strasznie napyskowałam matematyczce ;P |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 4th, 2005 at 04:06pm ja mam jedna uwage w dzienniku "bezczelnie czyta ksiazke podczas lekcji historii"  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 4th, 2005 at 04:07pm draska:a na mnie sie kiedys wydarła baba od techniki przy całej klasie o to ze wychodze 2 sekundy przed dzwonkiem, i wpisała mi taka uwage na czerwono do dziennika ;/
ja o dziwo dostałam w życiu tylko jedną uwagę  (w 1. klasie podstawówki ;P) i to w dodatku za niewinność ;P |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 4th, 2005 at 04:08pm |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | August 4th, 2005 at 04:11pm no a ja dostałam mówiącą że pluje pod ławke i na ściane na lekcji ;P a to że się wykłócam to słyszałam łohohoho razy  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 4th, 2005 at 04:12pm Tunia:
huh, moze powinnam opisac okoilicznosci
a wiec: byl 1 kwietnia wiec caly dzien robilismy nauczycielom jakies zarty. na historii, gdy tylko zaczelo sie sprawdzanie obecnosci, Babcia stwierdzila glosno ze oglasza pierwsze powstanie uczniowskie, i wyszlismy wszyscy z klasy, polozylismy sie na srodku korytarza i zaspiewalismy piosenke z "teletubbisiow"  niestety nauczyciel nie docenil naszego poczucia humoru, i duzo osob dostalo wtedy takie fajne uwagi  na przyklad "filip i piotrek arogancko graja w kolko i krzyzyk" czy cos w ten desen  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 4th, 2005 at 04:14pm LittleSister:Tunia:
a wiec: byl 1 kwietnia wiec caly dzien robilismy nauczycielom jakies zarty. na historii, gdy tylko zaczelo sie sprawdzanie obecnosci, Babcia stwierdzila glosno ze oglasza pierwsze powstanie uczniowskie, i wyszlismy wszyscy z klasy, polozylismy sie na srodku korytarza i zaspiewalismy piosenke z "teletubbisiow"  niestety nauczyciel nie docenil naszego poczucia humoru, i duzo osob dostalo wtedy takie fajne uwagi  na przyklad "filip i piotrek arogancko graja w kolko i krzyzyk" czy cos w ten desen 
 w takim razie wasza klasa musiała być zgrana  U mnie by to nie przeszło ;P |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 4th, 2005 at 04:16pm Tunia:LittleSister:Tunia:
a wiec: byl 1 kwietnia wiec caly dzien robilismy nauczycielom jakies zarty. na historii, gdy tylko zaczelo sie sprawdzanie obecnosci, Babcia stwierdzila glosno ze oglasza pierwsze powstanie uczniowskie, i wyszlismy wszyscy z klasy, polozylismy sie na srodku korytarza i zaspiewalismy piosenke z "teletubbisiow"  niestety nauczyciel nie docenil naszego poczucia humoru, i duzo osob dostalo wtedy takie fajne uwagi  na przyklad "filip i piotrek arogancko graja w kolko i krzyzyk" czy cos w ten desen 
 w takim razie wasza klasa musiała być zgrana  U mnie by to nie przeszło ;P zgrana jak zgrana  ale wtedy akurat nam wyszło  |