Author | Message |
---|
bi_bu_ra Rotting On Here
| March 28th, 2006 at 12:55pm Burnout  |
Tihana King For A Couple Of Days
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | March 28th, 2006 at 01:42pm Different Perspective:Burnout  bolje to nego ai... |
worn-out astronaut. Had A Life Before GSB
 | March 28th, 2006 at 02:42pm moj je bil ai.hehe,al mislim da sam negdje prije čula good riddance |
Intoxication King For A Couple Of Days
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | March 29th, 2006 at 02:16pm moja boulevard of broken dreams |
bi_bu_ra Rotting On Here
| March 31st, 2006 at 08:23am Burnout, napisala sam več, al od AI hitova mi je bila prva najbolja Holiday, i tako sam se htela prijavit na GSB, al mi nije uspijelo. |
Fico. King For A Couple Of Days
 Age: 35 Gender: Male Posts: 3526 | June 6th, 2006 at 05:36am ovako je bolje different
green day - american idiot ( ali se ne sjecam...netko ju je pustio na jukeboxu u nekom bircu )
evanescence - my immortal
soad - chop suey ( video ), zbog te pjesme mi ni danas nisu jako dragi
blink 182 - the rock show
sum 41 - in too deep
mcr - helena
lordi - hard rock halellujah
nightwish - nemo
svadbas - treblebass
siddharta - insane ( napoj ) |
rebel_GD Shoot Me, I'm A Newbie
 Age: - Gender: - Posts: 12 | July 8th, 2006 at 04:42am Meni je prva pjesma koju sam cula od Green day-a bila "I HOPE YOU HAD THE TIME OF YOUR LIFE" i tad sam imala oko 10 godina te sam tek sa 12/11 godina skuzila da je to njihova pjesma i od tada sam ih pocela slusat!  |
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | July 8th, 2006 at 08:34am prva koju sam cula bobd, druga ai, a treća good riddance (odmah se zaljubih u tu pjesmu  ) |
peas lover. King For A Couple Of Days
| July 8th, 2006 at 08:50am prva pjesma, mislim da je to bio Brain Stew......ne sjecam se...proslo je dosta vremena......obozavam tu pjesmu....a onda blood,sex&booze (obozavam je!) |
Sneki Falling In Love With The Board
| July 9th, 2006 at 06:47am Whatsmyname??!:prva pjesma, mislim da je to bio Brain Stew......ne sjecam se...proslo je dosta vremena......obozavam tu pjesmu....a onda blood,sex&booze (obozavam je!)
BSB je moja omiljena pesma  |
peas lover. King For A Couple Of Days
| July 9th, 2006 at 09:56am yay! i moja, ali poslije whatsername.....  |
Mrs.Flying Squirrel King For A Couple Of Days
 Age: 31 Gender: Female Posts: 3528 | October 18th, 2006 at 12:12pm Ja sam prvo čula Boulevard of broken dreams, a poslije cijeli AI, jaaaako su mi se svidjeli pa sam nabavila i ostale cd-ove. |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | October 18th, 2006 at 03:00pm ja sam prvo čula AI, onda WMUWSE, pa sam kupila cijeli album....onda sam pokupovala i sve ostale....tak da mi sad još samo fale Kerplunk i onaj prvi koji su izdaluži ( al taj ne vjerujem da ću nabavit u skoroj budućnosti ) |
Narcey Geek
 Age: 34 Gender: Female Posts: 448 | November 18th, 2006 at 05:01am Ja sam prvo čula Boulevard of Broken Dreams i doslovno poludila za tom pjesmom, tak da sam išla po cijeloj školi i žicala ko ima american idiot. Na kraju sam ga spržila od frendice koja živi u virovitici. Kasnije mi je ona spržila i dookie, i onda kasnije sve ostale. Sad kad imam sve spržene, polako sam počela skupljat i orginale  . Prvo American Idiot, onda od mame za rođendan warning, od frendice kerplunk... JEDVA ČEKAM SLJEDEĆI ROĐENDAN!!!!!!  |
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | November 20th, 2006 at 06:39am Jimmy Angel-Face:Ja sam prvo čula Boulevard of Broken Dreams i doslovno poludila za tom pjesmom, tak da sam išla po cijeloj školi i žicala ko ima american idiot. Na kraju sam ga spržila od frendice koja živi u virovitici. Kasnije mi je ona spržila i dookie, i onda kasnije sve ostale. Sad kad imam sve spržene, polako sam počela skupljat i orginale  . Prvo American Idiot, onda od mame za rođendan warning, od frendice kerplunk... JEDVA ČEKAM SLJEDEĆI ROĐENDAN!!!!!!  moj je bil yesterday |
Narcey Geek
 Age: 34 Gender: Female Posts: 448 | November 21st, 2006 at 02:39am  Happy birthday to you, happy birthday to you, happy birthday dear FIRST VOICE OF THE LAST, happy birthday to you!!!
(s malim zakašnjenjem, ali namjera je važna  ) |