Author | Message |
---|
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | January 8th, 2006 at 03:02pm alexxx:Eliseth:niech mi ktos pomoze bo ja sie tym obslugiwac nie umiem  potrzebuje plyte love nation - daniel kueblboeck (ten niemiecki pajac kiedys go puszczali) kolezanka bardzo potrzebuje 
a znam tego pajaca i ta płytke
poszukam u mnie 
dzieki mamo :* ja wprawdzie znalazlam na mulu ale sie sciagac nie chce... |
alexxx King For A Couple Of Days
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | January 8th, 2006 at 04:38pm Liebe Nation
:]
sie córeczka walnęła  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | January 9th, 2006 at 09:47am ale i tak nie ma  cala noc nie umialam zasnac bo zostawilam kompa wlaczonego i i tak sie sciagnac nie chce :/ |
porandojin King For A Couple Of Days
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | January 18th, 2006 at 09:12am yeahdude:zaplace za przegranie ;> no nie... nie ma tego gdzies w necie? Nikt z was tego nie ma na komputerze?? Zaczynam w was watpic... hehe
jak chcesz to ja moge to kupic w anglii bo akurrat wyszlo nowe wydanie......tylko ze chyba troche drogie jest :/ |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | February 27th, 2006 at 01:46pm a wiec po ogladnieciu polowy live freaky die freaky stwierdzam ze to lipa jest zobacze co dalej bedzie jak znajde czas... |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | February 27th, 2006 at 05:39pm a mi się nie chciało ściągać  (ale zobaczyć, bym chętnie zobaczyła co to takiego) |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | February 28th, 2006 at 06:55am ja nie widziałam |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | February 28th, 2006 at 11:16am mi tez sie nie chcialo sciagac wazne ze mojemu komputerowi sie chcialo  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | February 28th, 2006 at 02:44pm a mi sie nawet szukać nie chciało  |
lysaagata Geek
 Age: - Gender: - Posts: 305 | March 1st, 2006 at 09:24am mi tez - bo gaznik sciagala  |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | May 20th, 2006 at 02:21pm strzezcie sie kodu leonarda davinci - the movie - goraco nie polecam................takiego gniotu dawno nie widzialam, a szkoda bo byla okazja na baaardzo dobry film.....nawet tom hanks nie pomogl, ani amelia.....jedynie gandalf (ian mckellen) pokazal dobre aktorstwo. a wiec idzcie do kina na wlasna odpowiedzialnosc.......powiem tylko ze ksiazki nie czytalam, czego teraz zaluje bo chyba ksiazka musi byc o wiele lepsza niz film... |
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | May 20th, 2006 at 03:01pm troche mnie tym pocieszylas.... bo mialam isc do kina a tu ktos mnie wystawil do wiatru i chyba nici
az taki zly? |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | May 20th, 2006 at 03:03pm my sie wybieramy z klasą na to w najbliższy czwartek :> czytałam negatywne opinie że to burzy podstawy wiary blablabla ale o tej słabej grze aktorskiej to już nie  a tam z samej ciekawości pójde nim wycofają z kin - bo przy takim rządzie to chyba długo nie pociagnie  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | May 20th, 2006 at 03:41pm ja tez dzisiaj widzialam film
nie ma zadnego napiecie. poprostu ciagnie sie i ciagnie...
ksiazka o wiele lepsza |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | May 20th, 2006 at 05:29pm nie czytałam książki (z braku czasu poniekąd..), nie widziałam filmu (jeszcze), a oglądałam kiedyś na Discovery i na NG programy o Kodzie.. W Rzeczpospolitej była recenzja z premiery w Cannes - niepochlebna, autor pisał, że to wielkie rozczarowanie bla bla bla i nawet świetna obsada na nic się zdała (czyli podobnie jak Porandojin), podobnie jak to wielkie halo wokół filmu i książki, te wszystkie kontrowersje itd. itp. Podobno w filmie jest masa historycznych nieścisłości i nne tego typu uchybienia, a sama fabuła nie ma składu. Po tym, co czytałam jakoś nie mam ochoty oglądnąć tego filmu  .
Dziwię się tylko, czemu chrześcijanie i muzułmanie tak się burzą  . |
whateveryasay King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | May 20th, 2006 at 05:29pm nie byłam na filmie, ale pójdę z czystej ciekawości. książkę czytałam i nie było to dla mnie zbytnie przeżycie religijne czy nie, ot, zwykłe thrillero-sensacyjno-coś. połyka się w jeden wieczór. |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | May 20th, 2006 at 07:00pm draska:ja tez dzisiaj widzialam film
nie ma zadnego napiecie. poprostu ciagnie sie i ciagnie...
ksiazka o wiele lepsza
zgadzam sie w 100%
jedyny moment ktory mnie poruszyl to jak w filmie pokazali londyn to niektorzy w kinie zareagowali brawami  (w londynskim kinie bylam ) az mam ochote isc pozwiedzac te koscioly (nawet nie wiedzialam ze mam tutaj grob newtona  ) |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | May 20th, 2006 at 07:08pm Tunia:
Dziwię się tylko, czemu chrześcijanie i muzułmanie tak się burzą  .
muzulmanie dlaczego sie burza to tez nie mam pojecia ale religijnych chrzescijan moge zrozumiec, ze moga byc leciutko poddenerwowani, ciekawi mnie tylko czy chociaz jedna osoba z protestujacych przeciwko filmowi rzeczywiscie widziala film albo czytala ksiazke. to cos jak w przypadku tego rysunku mohameta w dunskiej gazecie (i niestety takze polskiej), ludzie sie burza gdy ich swietosci tj watykan sa sprezentowane w zlym swietle. |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | May 21st, 2006 at 06:07am whateveryasay:nie byłam na filmie, ale pójdę z czystej ciekawości. książkę czytałam i nie było to dla mnie zbytnie przeżycie religijne czy nie, ot, zwykłe thrillero-sensacyjno-coś. połyka się w jeden wieczór. ot dokladnie z tym ze na film mi sie nie chce kasy wydawac 
jak takie ebznadziejne to nie ide 
i tak jestem bankrut ostatnio... |
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | May 22nd, 2006 at 02:32am ja chyba ściągne sobie i tyle |