Author | Message |
---|
alexxx King For A Couple Of Days
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | to znaczy ze pod innym katem widzisz? |
no co? Falling In Love With The Board
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | czy chodzi ci że, np. nie patrząc centralnie na osobe (tylko np. troche w prawo) widze ją?
jak o to chodzi to nie...
http://pl.wikipedia.org/wiki/Astygmatyzm
lepiej niż tam nie umiem tego wyjaśnić (ja mam regularny) |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | alexxx:ja chce świety spokój, szybsze łącze, iBooka pro, karte kredytową bez limitu xD i jeszcze pare rzeczy 
ta jak zawsze orginalnie xp |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | a ja chce zeby sie bilety znalazly  |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | *st. Jimmy's daughter*:http://pl.wikipedia.org/wiki/Astygmatyzm
lepiej niż tam nie umiem tego wyjaśnić (ja mam regularny)
ja to mam rzekomo  ale moje oczy sa ogolnie fajne ;P w jednym tak na oko gdziess -2 w drugim - 0.5  [ przynajmniej nareszcie w obydwóch minusy a nie tak jak kiedyś tu plus tu minus  ] no ale co tam po 21 roku życia moge sobie rozwiązać problem laserem  |
alexxx King For A Couple Of Days
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | draska:alexxx:ja chce świety spokój, szybsze łącze, iBooka pro, karte kredytową bez limitu xD i jeszcze pare rzeczy 
ta jak zawsze orginalnie xp
 no bo ja jestem ja - alexxx z trzema iksami
o mac'u to juz biadole od dawna,
o świętym spokoju odkad mojego chłopaka poznałam,
o łączu odkąd nie mam neostrady tylko na mnie,
o karcie bez limitu od urodzenia
o paru innych rzeczach, bo zawsze coś się jeszcze zachce w życiu
łubudubu to mówiłem ja jarząbek  |
whateveryasay King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | ja chcę... oj dużo rzeczy chcę... ale na tę chwilę pamiętam, że: akustyka albo normalną gitarę elektryczną, nie wywalać się na desce przy każdym kroku/suwie  , BUTY!!! wreszcie kupić sobie buty!!
lista będzie update'owana w zależności od stopnia przypominania sobie pozostałych zachcianek. |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | to ty bez butów chodzisz ?  trza było powiedziec  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | a ja mam buty - trampy z żół...
tego nie bylo ^^ |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | Ja poluję na jakieś fajne trampki-conversiki... Ale w Łodzi w adidasie są nudne, a w croppie nie wiedzą jakie dostają, bo im Converse przysyła towar jaki chce  także po prostu muszę rozbić obóz w croppie i czyhać. |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | moje niedługo stracą podeszwy  też bede musiała się rozglądnąć za czymś nowym  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | a ja stwierdziłam pewnego dnia kiedy conversy mi sie rozwalily, ze nia mam tyle kasy zeby kupowac firmowe wiec kupuje takie zykle.
nie mam kasy na luksusy, zreszta czym one wlasciwie sie roznia? podpisem?
Eli masz trampy z zółwiami? :> |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | ja kupuje takie które mi sie podobają a nie te którymi poszpanuje  jak jakieś fajne to nie ważne skąd  |
Bad Boy Basket Case
zgadzam sie z Pania wyzej |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | jednego trampa z zolwiem  mojej kumpeli sie nudzilo na fizyce kiedys 
sie zolwiom spodobal
ja mam conversy rodzice kase dali  jak mialam takie zwykle to mi sie po tygodniu rozwalaly i stwierdzili ze jest bez sensu zebym musiala co chwile nowe kupowac |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | ja mam jedne conversy i po roku się już rozlatują ;P myślałam że przynajmniej do 20-stki pochodze no a tu zonk  niby sie solidniejsze wydaje a i tak im dałam rade  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | te moje juz kilka koncertow przezyly i w sumie niezle sie (po roku intensywnego uzywania) trzymaja  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | lidocaine:*st. Jimmy's daughter*:http://pl.wikipedia.org/wiki/Astygmatyzm
lepiej niż tam nie umiem tego wyjaśnić (ja mam regularny)
ja to mam rzekomo  ale moje oczy sa ogolnie fajne ;P w jednym tak na oko gdziess -2 w drugim - 0.5  [ przynajmniej nareszcie w obydwóch minusy a nie tak jak kiedyś tu plus tu minus  ] no ale co tam po 21 roku życia moge sobie rozwiązać problem laserem  to nie takie proste, Lidziu
Żeby pójść na operację, trzeba spełniać szereg wymogów - z Twoją niewielką wadą żaden rozsądny okulista Cię nie puści na zabieg.
Ja mam dużo większą wadę niż Ty i nie wiadomo, czy się zakwalifikuję  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | Tunia:to nie takie proste, Lidziu
Żeby pójść na operację, trzeba spełniać szereg wymogów - z Twoją niewielką wadą żaden rozsądny okulista Cię nie puści na zabieg.
Ja mam dużo większą wadę niż Ty i nie wiadomo, czy się zakwalifikuję 
mi sie wydaje że to co ja mam to kosmetyka :> a taaam ja poczekam ;P |