Author | Message |
---|
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | lidocaine:Tunia:to nie takie proste, Lidziu
Żeby pójść na operację, trzeba spełniać szereg wymogów - z Twoją niewielką wadą żaden rozsądny okulista Cię nie puści na zabieg.
Ja mam dużo większą wadę niż Ty i nie wiadomo, czy się zakwalifikuję 
mi sie wydaje że to co ja mam to kosmetyka :> a taaam ja poczekam ;P to nie taka znowu kosmetyka :] - laser niby lepszy od skalpela, ale i tak ingeruje w tkanki oka :] |
whateveryasay King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | Znajdzcie mi jakieś fajne trampki... Conversy to najłatwiejsza droga po prostu :>
Co do wady wzroku - moja koleżanka która ma -9,5 w każdym oku się zastanawia... W każdym razie jeśli pójdzie to na pewno po dwudziestce. |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 |  współczuję jej!! w takim razie moja to pikuś  - mam -5,25 i -5,5 i mały astygmatyzm... |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | Mam jeszcze jedną która ma -11...  |
Tunia Basket Case
u mnie na szczęcie tego nie widać, bo mam specjalnie szkiełka, o wiele cieńsze niż normalnie.. |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | a ja okularów nie mam...ale kto wie czy nie bede musiala przejsc soe do okulisty...
co do trampek to conversy mialam jedna pare ale juz wyrosłam. zreszta byly w tak oplakanym stanie ze wyrzuciłam.doszłam do wniosku ze lepiej kupic sobioe 4 pary niz dac tyle samo za 1 |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | U nich troszkę widać... Tak ogólnie rzecz biorąc obie są moimi przyjaciółkami, 50% moich przyjaźni ma niezłą wadę wzroku.
Jedna ma maksymalnie wielkie źrenice (jakby chodziła naćpana), a druga bardzo duże oczy. |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | a moje już są głodne  (czyt. podeszwy pękły mi poprzecznie)  , a nie chce mi się iść po nowe ^^ |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | whateveryasay:U nich troszkę widać... Tak ogólnie rzecz biorąc obie są moimi przyjaciółkami, 50% moich przyjaźni ma niezłą wadę wzroku.
Jedna ma maksymalnie wielkie źrenice (jakby chodziła naćpana), a druga bardzo duże oczy. ja tak wyglądałam przez ok. tydzień po tym, jka okulistka zaaplikowała mi krople  . Po dłuższym czasie martwiłam się, że mi tak na stałe zostanie  |
Bad Boy Basket Case
ja ostatnio w szkole u pielegniarki podczas czytania liter nic nie widziałam i jak sie odwracala to odslanialam drugie oko...
któres mm słabsze, ale nie wiem które, chyba lewe |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | Tunia:whateveryasay:U nich troszkę widać... Tak ogólnie rzecz biorąc obie są moimi przyjaciółkami, 50% moich przyjaźni ma niezłą wadę wzroku.
Jedna ma maksymalnie wielkie źrenice (jakby chodziła naćpana), a druga bardzo duże oczy. ja tak wyglądałam przez ok. tydzień po tym, jka okulistka zaaplikowała mi krople  . Po dłuższym czasie martwiłam się, że mi tak na stałe zostanie 
to trochę o___O, ale wygląda ciekawie
ps. uhuhu, 2 posty pod rząd przyszły modzie  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | a tam...2 to nie katastrofa |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | ćśśś... nie mówmy Eli Surowemu Modowi |
Bad Boy Basket Case
alexxx King For A Couple Of Days
ja ostatnio w szkole u pielegniarki podczas czytania liter nic nie widziałam i jak sie odwracala to odslanialam drugie oko...
któres mm słabsze, ale nie wiem które, chyba lewe
tak samo robiłam... albo szybko zapamietywałam cały rządek....  prawe mam gorsze... ale na razie bez brylków  |
Eliseth Addict
chyba tez pojde do okulisty  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | alexxx:draska:wow...
któres mm słabsze, ale nie wiem które, chyba lewe
tak samo robiłam... albo szybko zapamietywałam cały rządek....  prawe mam gorsze... ale na razie bez brylków  ja też tak mam xD  - nie moja wina, że mam dobrą pamięć  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | A jak sobie radziłyście z tymi cyframi ukrytymi w kropkach? Jeśli wiecie o co mi chodzi |
Eliseth Addict
nigdy nie mialam zadnych cyfer w kropkach  |
Tunia Basket Case