Author | Message |
---|
dogaholic King For A Couple Of Days
 Age: 33 Gender: Female Posts: 4198 | November 1st, 2006 at 01:34pm oj tak, psucie, hehe. zwlaszcza porozkladanych na podlodze lego mojego brata O.o co przechodze to kopne jakis samolot albo inny samochod |
no co? Falling In Love With The Board
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | November 1st, 2006 at 01:44pm to ja raczej psuje wszelaki sprzęt rtv albo inne takie rzeczy ;p |
 Age: 33 Gender: Female Posts: 4198 | November 1st, 2006 at 01:50pm ja jeszcze nagminnie psuje swoj wyglad... |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | November 1st, 2006 at 02:06pm ze mną to chyba może być już tylko lepiej (bo gorzej być nie może ;p )
wmt że jutro musze iść do szkoły i oglądać głupią Renię, która jest w tej szkole od niecałych 2 mies. a wozi się jakby tu była co najmniej 10 lat, a po za tym wygląda jakby miala 35 lat i wyskakuje do mnie z tekstem że ja się chyba do zakonu wybieram.. (to że nie ubieram się jak prostytutka to nie znaczy że musze iść do zakonu!!) |
 Age: 33 Gender: Female Posts: 4198 | November 1st, 2006 at 02:08pm Ms Mysterious:ze mną to chyba może być już tylko lepiej (bo gorzej być nie może ;p )
wmt że jutro musze iść do szkoły i oglądać głupią Renię, która jest w tej szkole od niecałych 2 mies. a wozi się jakby tu była co najmniej 10 lat, a po za tym wygląda jakby miala 35 lat i wyskakuje do mnie z tekstem że ja się chyba do zakonu wybieram.. (to że nie ubieram się jak prostytutka to nie znaczy że musze iść do zakonu!!)
łech, u nas w klasie są takie dwie plastikówy, więc z kumpelami mówimy o nich 'recykling'  |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | November 1st, 2006 at 02:13pm ThePolishDogLover:Ms Mysterious:ze mną to chyba może być już tylko lepiej (bo gorzej być nie może ;p )
wmt że jutro musze iść do szkoły i oglądać głupią Renię, która jest w tej szkole od niecałych 2 mies. a wozi się jakby tu była co najmniej 10 lat, a po za tym wygląda jakby miala 35 lat i wyskakuje do mnie z tekstem że ja się chyba do zakonu wybieram.. (to że nie ubieram się jak prostytutka to nie znaczy że musze iść do zakonu!!)
łech, u nas w klasie są takie dwie plastikówy, więc z kumpelami mówimy o nich 'recykling'  ona nie jest w moje klasie, ale najbardziej wkurza mnie to że sie kumpluje z 2 dziewczynami które odeszły z naszej klasy i teraz tylko przytakują jej i zachowuja sie jakby nigdy nas nie znały :/ |
 Age: 33 Gender: Female Posts: 4198 | November 1st, 2006 at 03:02pm Ms Mysterious:ThePolishDogLover:Ms Mysterious:ze mną to chyba może być już tylko lepiej (bo gorzej być nie może ;p )
łech, u nas w klasie są takie dwie plastikówy, więc z kumpelami mówimy o nich 'recykling'  ona nie jest w moje klasie, ale najbardziej wkurza mnie to że sie kumpluje z 2 dziewczynami które odeszły z naszej klasy i teraz tylko przytakują jej i zachowuja sie jakby nigdy nas nie znały :/
UU... beznadzieja:/
U nas z kolei po szkole chodzi taka dziewczyna jakas z 2 klasy w koszulce GD, chcialam do niej zagadac, ale niestety lazi wszedzie za taka debilka Ewka, ktora uwaza sie za pania swiata  |
whateveryasay King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | November 1st, 2006 at 04:21pm mnie nie przebijecie, ja mam rasową modelkę!  nie no, modelka zatrudniona, plus jedno jej ksero bezmyślne plus jeszcze jedna nieco fajniejsza. a zwą się one MODELAS  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | November 2nd, 2006 at 10:12am u mnie w zeszłym roku w mojej grupie była fotomodelka, która startowała w Miss Polonii ;p (typowa pusta blondi..) - teraz jest na dziekance :]
wmt, że jest zimno i to, że Halloweenowy layout gdzieś zniknął :/ |
I'mComing.BeScared. King For A Couple Of Days
 Age: 33 Gender: Female Posts: 2686 | November 2nd, 2006 at 12:04pm ałeee u mnie szkole też jest taka co wyglą da jak by ją siłą spod latarnii wyrwali...:/ I pokazuje jaka ona punkowa ale nie wie kim są The Ramones I Sex Pistols!!!I wyśmiała to że noszę koszulkę Green Day'a!!! |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | November 2nd, 2006 at 02:39pm wmt ze na papierosy smierdze  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | November 2nd, 2006 at 05:03pm ee a Ty wiesz?
do postu wyżej wyżej |
alexxx King For A Couple Of Days
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | November 2nd, 2006 at 05:24pm w koncu wikipedie odpalic potrafi chyba  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | November 3rd, 2006 at 08:26am no nie wiem nie wiem
czy potrafi 
moja mama przeciez prezentuje zupelnie inny poziom a nie potrafi  |
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | November 3rd, 2006 at 09:34am chcesz dostac lanie :> |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | November 5th, 2006 at 01:20pm wmt że muszę pisać to &%#&( sprawozdanie |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | November 5th, 2006 at 04:45pm wmt, że tej nocy tak strasznie bolała mnie głowa, że nie mogłam spać  Nawet tabletka nie pomogła.. |
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | November 6th, 2006 at 11:39am Tunia:wmt, że tej nocy tak strasznie bolała mnie głowa, że nie mogłam spać  Nawet tabletka nie pomogła..
powiedziałabym Ci co jest najlepsze, ale Ty to wiesz pewnie ;P |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | November 6th, 2006 at 12:05pm a co jest?^^  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | November 6th, 2006 at 02:21pm alexxx:Tunia:wmt, że tej nocy tak strasznie bolała mnie głowa, że nie mogłam spać  Nawet tabletka nie pomogła..
powiedziałabym Ci co jest najlepsze, ale Ty to wiesz pewnie ;P    anooo, ale na razie to nierealne
wmt, że zmarzłam na peronie  |