Author | Message |
---|
dogaholic King For A Couple Of Days
 Age: 33 Gender: Female Posts: 4198 | January 4th, 2007 at 03:33pm Banan:ThePolishDogLover:Banan:whateveryasay:dziecinstwo bez Picolo ;(
...to nie jest udane dzieciństwo
a ja nawet nie pamiętam czy kiedykolwiek piłam Pikolo (ładniej wygląda niż Picolo  ) nie piłaś nigdy Pikolo? 
nie pamiętam  wiem, że to skandal 
zawsze można to nadrobic 
No to na urodzinki obowiązkowo musisz kupic Pikolo  |
banan Falling In Love With The Board
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | January 4th, 2007 at 03:35pm ThePolishDogLover:Banan:ThePolishDogLover:Banan:whateveryasay:dziecinstwo bez Picolo ;(
a ja nawet nie pamiętam czy kiedykolwiek piłam Pikolo (ładniej wygląda niż Picolo  ) nie piłaś nigdy Pikolo? 
zawsze można to nadrobic 
No to na urodzinki obowiązkowo musisz kupic Pikolo 
ojej czyli już za miesiąc spożyję magiczny trunek  |
 Age: 33 Gender: Female Posts: 4198 | January 4th, 2007 at 03:38pm Banan:ThePolishDogLover:Banan:ThePolishDogLover:Banan:whateveryasay:dziecinstwo bez Picolo ;(
zawsze można to nadrobic 
ojej czyli już za miesiąc spożyję magiczny trunek 
No wiem, sprawdziłam datę Twoich urodzin. Jakby były później to zawsze można opić coś innego  |
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | January 4th, 2007 at 03:44pm ThePolishDogLover:Banan:ThePolishDogLover:Banan:ThePolishDogLover:Banan:whateveryasay:dziecinstwo bez Picolo ;(
zawsze można to nadrobic 
No wiem, sprawdziłam datę Twoich urodzin. Jakby były później to zawsze można opić coś innego 
ooo no właśnie na Pikolo zawsze znajdzie się okazja  |
 Age: 33 Gender: Female Posts: 4198 | January 4th, 2007 at 03:46pm Banan:ThePolishDogLover:Banan:ThePolishDogLover:Banan:ThePolishDogLover:Banan:whateveryasay:dziecinstwo bez Picolo ;(
zawsze można to nadrobic 
No wiem, sprawdziłam datę Twoich urodzin. Jakby były później to zawsze można opić coś innego 
ooo no właśnie na Pikolo zawsze znajdzie się okazja 
Dokładnie. Np. kolejny post na GSB  |
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | January 4th, 2007 at 03:50pm  yeeeeeee xD
*otwiera butelkę Pikolo i rozlewa do kieliszków*  |
 Age: 33 Gender: Female Posts: 4198 | January 4th, 2007 at 03:51pm Banan: yeeeeeee xD
*otwiera butelkę Pikolo i rozlewa do kieliszków* 
*od razu zabiera 5 kieliszków  * |
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | January 4th, 2007 at 03:55pm  *dolewa Pikolo*
truskawkowy? brzoskwiniowy? jabłkowy?  |
alexxx King For A Couple Of Days
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | January 4th, 2007 at 04:34pm to ja się przyłaczam  tez nie piłam tego nigdy  |
no co? Falling In Love With The Board
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | January 4th, 2007 at 05:13pm też się przyłącze
tropikalny jest podobno dobry ;p i chyba wiśniowy czy jakiś ;p, ja wypiłam tylko szklanke na ostatnim sylwestrze ;> (kumpelom zwykły szampan nie zasmakował, więc prawie całego sama wypiłam ;p ) |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | January 5th, 2007 at 10:07am <zabiera wszystkie butelki>  |
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | January 5th, 2007 at 10:17am *przynosi dostawę Pikolo i napełnia kolejne kieliszki*
*przynosi także pare ogórków*  |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | January 5th, 2007 at 12:16pm *nie pewnie trzyma kieliszek w ręku*  |
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | January 5th, 2007 at 12:33pm a ponoć Pikolo jest bazalkoholowy...  |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | January 5th, 2007 at 04:55pm ale to tylko pogłoski  |
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | January 5th, 2007 at 04:56pm obalamy mity?  |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | January 5th, 2007 at 05:03pm jestem za! jeden ochotnik, czy idziemy na żywioł?  |
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | January 5th, 2007 at 05:06pm idziemy na żywioł
*przynosi 10 butelek Pikolo i rozlewa do kieliszków*
no to lecimy 5 pierwszych kieliszków duuuszkiem  |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | January 5th, 2007 at 05:41pm troszkę za bardzo gazowane *odbija jej się*, ale jakoś poszło  |
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | January 5th, 2007 at 05:43pm *lekko zakręciło jej się w głowie ale trzyma się na nogach więc bierze kolejne 5 kieliszków*  |