Author | Message |
---|
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | January 12th, 2007 at 11:39am wmt że mi nie pokazuje ostatnich stron niektórych topiców
o i to, że kilka prostownic z naszej klasy woli jechać na 3 dni do Zakopca niż do Lwowa ;/// wrrr |
no co? Falling In Love With The Board
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | January 12th, 2007 at 01:20pm lidocaine:wmt że mi nie pokazuje ostatnich stron niektórych topiców
o i to, że kilka prostownic z naszej klasy woli jechać na 3 dni do Zakopca niż do Lwowa ;/// wrrr jakie spryciarze xP |
whateveryasay King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | January 12th, 2007 at 01:34pm wmt ze jestem chora i nie mam czasu ani ochoty absorbowac nowych zmian  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | January 12th, 2007 at 01:48pm Ms Mysterious:lidocaine:wmt że mi nie pokazuje ostatnich stron niektórych topiców
o i to, że kilka prostownic z naszej klasy woli jechać na 3 dni do Zakopca niż do Lwowa ;/// wrrr jakie spryciarze xP
że w czym niby ?  ...
wrr boją się, że je z prostowniczką na przejściu nie przepuszcza chyba  [ z całym szacunkiem dla tych, którzy prostują ] |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | January 12th, 2007 at 01:53pm lidocaine:Ms Mysterious:lidocaine:wmt że mi nie pokazuje ostatnich stron niektórych topiców
o i to, że kilka prostownic z naszej klasy woli jechać na 3 dni do Zakopca niż do Lwowa ;/// wrrr jakie spryciarze xP
że w czym niby ?  ...
wrr boją się, że je z prostowniczką na przejściu nie przepuszcza chyba  [ z całym szacunkiem dla tych, którzy prostują ]
ej, ja lubię Zakopca... ale wolałabym do Lwowa  w ogóle to się oparzyłam  |
banan Falling In Love With The Board
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | January 12th, 2007 at 02:01pm lidocaine:wmt że mi nie pokazuje ostatnich stron niektórych topiców 
obawiam się, że tych stron po prostu nie ma  i dlatego też czasem ładuje się pierwsza strona topicku zamiast ostatniej... chyba, że mam urojenia  |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | January 12th, 2007 at 02:03pm lidocaine:Ms Mysterious:lidocaine:wmt że mi nie pokazuje ostatnich stron niektórych topiców
że w czym niby ?  ...
wrr boją się, że je z prostowniczką na przejściu nie przepuszcza chyba  [ z całym szacunkiem dla tych, którzy prostują ] tak sprytne że aż mało sprytne- w takim sensie xP |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | January 12th, 2007 at 02:08pm Banan:lidocaine:wmt że mi nie pokazuje ostatnich stron niektórych topiców 
obawiam się, że tych stron po prostu nie ma  i dlatego też czasem ładuje się pierwsza strona topicku zamiast ostatniej... chyba, że mam urojenia 
nie wiem czemu, ale przy słowie 'urojenia' mam natychmiastowe przekierowanie na -> 'Dujo', przynajmniej w tej chwili  |
dogaholic King For A Couple Of Days
 Age: 33 Gender: Female Posts: 4198 | January 12th, 2007 at 02:14pm whateveryasay:Banan:lidocaine:wmt że mi nie pokazuje ostatnich stron niektórych topiców 
obawiam się, że tych stron po prostu nie ma  i dlatego też czasem ładuje się pierwsza strona topicku zamiast ostatniej... chyba, że mam urojenia 
nie wiem czemu, ale przy słowie 'urojenia' mam natychmiastowe przekierowanie na -> 'Dujo', przynajmniej w tej chwili 
a'propos tych stron - mi się jeszcze na starym GSB bez przerwy wyświetlal komunikat "no posts exist for this topic"  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | January 12th, 2007 at 03:09pm Banan:lidocaine:wmt że mi nie pokazuje ostatnich stron niektórych topiców 
obawiam się, że tych stron po prostu nie ma  i dlatego też czasem ładuje się pierwsza strona topicku zamiast ostatniej... chyba, że mam urojenia  i wtedy trzba kliknąć na przedostatnią stronę  , ale i tak to wkurzające  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | January 12th, 2007 at 03:31pm taa właśnie też to odkryłam
Ms Mysterious:lidocaine:Ms Mysterious:lidocaine:wmt że mi nie pokazuje ostatnich stron niektórych topiców
że w czym niby ?  ...
wrr boją się, że je z prostowniczką na przejściu nie przepuszcza chyba  [ z całym szacunkiem dla tych, którzy prostują ] tak sprytne że aż mało sprytne- w takim sensie xP
aż no... na hy.t.... wyszłam
a ja tam nic już ciekawego w Zakopcu nie widze :p zresztą, to na weekend można ;D
edit. AAAAAAAAAAAAAAAA ksiadz jednak do mnie jutro przychodzi  ........ miałam nadzieje, że bede w szkole czy coś  |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | January 16th, 2007 at 01:41pm wmt że uciekł mi autobus  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | January 19th, 2007 at 02:19pm wmt że miałam się odchudzać a właśnie żrę kogel-mogel... |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | January 19th, 2007 at 02:20pm to samo tylko że zjadłam ferrero rocher xP
wmt że musze jutro rano wstać :/ |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | January 20th, 2007 at 05:30am wmt ze mi sie platki koncza a nie chce mi sie isc po nowe :/ |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | January 20th, 2007 at 07:05am wmt że znowu uciekł mi autobus :/ |
dogaholic King For A Couple Of Days
 Age: 33 Gender: Female Posts: 4198 | January 21st, 2007 at 01:14pm wmt że w programie telewizyjnym były jakieś cholerne przekłamania, przez które nie dane mi było obejrzeć programu o robieniu teledysku do "Welcome To The Black Parade" >.<
zamiast tego prawie się dowiedziałam co podkusiło Madonnę do nagrania teledysku "Hang Up" :/ |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | January 23rd, 2007 at 12:04pm wmt ze odwolali mi wycieczke! |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | January 23rd, 2007 at 05:21pm wm testy próbne, to że mają stawiać z nich oceny i że po nich idziemy jeszcze na lekcje  |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | January 25th, 2007 at 08:17am Ms Mysterious:wm testy próbne, to że mają stawiać z nich oceny i że po nich idziemy jeszcze na lekcje  hmm. czemu nie mogę tego posta zeditować? :/
wmt że dostałam 30 na 50 punktów i już nie żyje  |