Author | Message |
---|
no co? Falling In Love With The Board
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | aaa.. to już wiem czemu mi się ranga zmieniła  |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | no właśnie mi też ;P cofnęłam się w rangowym rozwoju
nwmt, że mam już bilety na Pohode !  |
dogaholic King For A Couple Of Days
 Age: 33 Gender: Female Posts: 4198 | a mi się ranga nie zmieniła xD Ale do następnej jeszcze poczekam, ehh.. a wkurza mnie już ta obecna |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | oż kurde oni przewiduja 60000??!! |
 Age: 33 Gender: Female Posts: 4198 | Eliseth:oż kurde oni przewiduja 60000??!!
hehe ciekawe komu i za ile lat? |
wystarczy 1000 dni  tj 2 lata i 270 dni  |
 Age: 33 Gender: Female Posts: 4198 | Ms Mysterious:noł problem  zamierzasz tyle uzbierać?  |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | Polish Dogaholic:Ms Mysterious:noł problem  zamierzasz tyle uzbierać?  a Ty chcesz nas opuścić?  |
 Age: 33 Gender: Female Posts: 4198 | Ms Mysterious:Polish Dogaholic:Ms Mysterious:noł problem  zamierzasz tyle uzbierać?  a Ty chcesz nas opuścić? 
Nie!!!
Ale te 60 000 to bym chyba uzbierała za 100 lat xD |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | Polish Dogaholic:Ms Mysterious:Polish Dogaholic:Ms Mysterious:noł problem  zamierzasz tyle uzbierać?  a Ty chcesz nas opuścić? 
Nie!!!
Ale te 60 000 to bym chyba uzbierała za 100 lat xD eee tam.. wydaje Ci sie  |
 Age: 33 Gender: Female Posts: 4198 | Ms Mysterious:Polish Dogaholic:Ms Mysterious:Polish Dogaholic:Ms Mysterious:noł problem  zamierzasz tyle uzbierać?  a Ty chcesz nas opuścić? 
Nie!!!
Ale te 60 000 to bym chyba uzbierała za 100 lat xD eee tam.. wydaje Ci sie 
tak myslisz? |
banan Falling In Love With The Board
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | ekhm... no jakby pisac dziennie tyle postów co ja pierwszego dnia to nawet realne wydaje sie dobrniecie do 60000  |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | ja pozostanę optymistycznie nastawiona  |
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | Ms Mysterious:ja pozostanę optymistycznie nastawiona 
ja też mimo że mam o połowę mniej postów od Ciebie xP |
whateveryasay King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | o, king for a couple of days było śmiechowe
ej, ale niektóre są głupie te rangi... 'great success'? wtf? |
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | zanim dobrniemy do 'Great Success!' to rangi już się zmienią  |
 Age: 33 Gender: Female Posts: 4198 | bananakuk:zanim dobrniemy do 'Great Success!' to rangi już się zmienią 
e, no wlasnie. chyba, ze bardziej rozkrecimy nasze polskie forum  albo bedziemy spamowac xDDDD |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | bananakuk:zanim dobrniemy do 'Great Success!' to rangi już się zmienią  i to nie raz xP pewnie też zmienią ze 2 razy samo gsb ;p |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | Polish Dogaholic:bananakuk:zanim dobrniemy do 'Great Success!' to rangi już się zmienią 
e, no wlasnie. chyba, ze bardziej rozkrecimy nasze polskie forum  albo bedziemy spamowac xDDDD będziemy..?  My już to od dawna wprowadzamy w życie  |
 Age: 33 Gender: Female Posts: 4198 | Tunia:Polish Dogaholic:bananakuk:zanim dobrniemy do 'Great Success!' to rangi już się zmienią 
e, no wlasnie. chyba, ze bardziej rozkrecimy nasze polskie forum  albo bedziemy spamowac xDDDD będziemy..?  My już to od dawna wprowadzamy w życie 
Nie, teraz akurat zauważam tylko rozmowy na temat.. (w miare) |