Author | Message |
---|
Tunia Basket Case
banan Falling In Love With The Board
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | Polish Dogaholic:Tunia:Polish Dogaholic:bananakuk:zanim dobrniemy do 'Great Success!' to rangi już się zmienią 
e, no wlasnie. chyba, ze bardziej rozkrecimy nasze polskie forum  albo bedziemy spamowac xDDDD będziemy..?  My już to od dawna wprowadzamy w życie 
Nie, teraz akurat zauważam tylko rozmowy na temat.. (w miare)
dyskretnie chciałabym zwrócic uwagę, że jest to forum o GD... tak więc eeee... co jest tu w miarę na temat?  |
dogaholic King For A Couple Of Days
 Age: 33 Gender: Female Posts: 4198 | bananakuk:Polish Dogaholic:Tunia:Polish Dogaholic:bananakuk:zanim dobrniemy do 'Great Success!' to rangi już się zmienią 
e, no wlasnie. chyba, ze bardziej rozkrecimy nasze polskie forum  albo bedziemy spamowac xDDDD będziemy..?  My już to od dawna wprowadzamy w życie 
Nie, teraz akurat zauważam tylko rozmowy na temat.. (w miare)
dyskretnie chciałabym zwrócic uwagę, że jest to forum o GD... tak więc eeee... co jest tu w miarę na temat? 
do forum raczej nic, ale jesli chodzi o rozmowy w poszczegolnych tematach, to one sa spojne i na temat. na "Games and Polls" jest 90% tego samego, tylko po ang. xD |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | jakby pisac tyle co w wakacje 2005 to ja bym to uzbierala dosc szybko ;p |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | o tym samymy myślałam ^ XD |
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | nwmt ze zaraz jade do Łodzi |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | nwmt ze na 99% jade do gliwic na igry 2007  |
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | nwmt ze zakupy sie udaly =] |
no co? Falling In Love With The Board
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | nwmt że mam już kasę na płytę (może nawet dwie, jak dobrze pójdzie) tylko musi mi się zachcieć ruszyć tyłek do empiku, chyba że sobie zamówie  |
alexxx King For A Couple Of Days
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | nwmt ze koncze niedlugo szkole |
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | nwmt że tak wczesnie jestem w domu |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | nwmt że nie muszę się już męczyć z mapkami na geo |
Tunia Basket Case
dogaholic King For A Couple Of Days
 Age: 33 Gender: Female Posts: 4198 | nwmt, że zrobiłam zadanie na 6 na klasowce z matmy. To znaczy.. na poprawie klasowki |
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | nwmt ze przetrwalam dzisiaj 4 h angielskiego ;p |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | May 10th, 2007 at 02:35pm nwmt ze zamiast siedziec na macie ustawialam krzeselka ;] |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | May 10th, 2007 at 03:18pm nwm wtorkowa 8nastka (: |
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | May 10th, 2007 at 03:42pm nwmt ze w niedziele jade na koncert |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | May 11th, 2007 at 05:35am nwmt że miałam tylko jedną lekcję na której nie byłam, bo pomagałam geografce ;p |
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | May 11th, 2007 at 07:06am nwmt ze nie mialam 3 ostatnich lekcji =] |