Author | Message |
---|
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | December 7th, 2006 at 02:39pm ^ Krzyżanowskiego ? czy tego gimn ?  w każdym razie brawo
nwmt, że DVD które chce kupić będzie prawdopodobnie kosztować 65 zł a nie 100  ) |
whateveryasay King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | December 7th, 2006 at 03:19pm true
nwmt ze niedlugo swieta i pewnie dostane Dżonego na wlasnosc  |
no co? Falling In Love With The Board
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | December 7th, 2006 at 05:09pm ale co true? chyba nie ten topic  |
dogaholic King For A Couple Of Days
 Age: 33 Gender: Female Posts: 4198 | December 8th, 2006 at 11:02am lidocaine:^ Krzyżanowskiego ? czy tego gimn ?  w każdym razie brawo
nwmt, że DVD które chce kupić będzie prawdopodobnie kosztować 65 zł a nie 100  )
gimn gimn rzecz jasna  podobno tylko dwie osoby ze szkoły przeszły - ja i moja przyjaciółka xD |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | December 8th, 2006 at 11:04am gratuluję  |
 Age: 33 Gender: Female Posts: 4198 | December 8th, 2006 at 11:13am dziękuję dziekuję ;D |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | December 8th, 2006 at 11:49am rowniez gratuluje
a krzyzanowski jest nie do przejscia  |
 Age: 33 Gender: Female Posts: 4198 | December 8th, 2006 at 11:50am dziekuje  |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | December 8th, 2006 at 12:21pm ThePolishDogLover:lidocaine:^ Krzyżanowskiego ? czy tego gimn ?  w każdym razie brawo
nwmt, że DVD które chce kupić będzie prawdopodobnie kosztować 65 zł a nie 100  )
gimn gimn rzecz jasna  podobno tylko dwie osoby ze szkoły przeszły - ja i moja przyjaciółka xD hej.. to była gimnazjalna olimp. z anglika? jak tak to chyba moją pseudonauczycielke zdematerializuje :/ |
 Age: 33 Gender: Female Posts: 4198 | December 8th, 2006 at 12:34pm Ms Mysterious:ThePolishDogLover:lidocaine:^ Krzyżanowskiego ? czy tego gimn ?  w każdym razie brawo
gimn gimn rzecz jasna  podobno tylko dwie osoby ze szkoły przeszły - ja i moja przyjaciółka xD hej.. to była gimnazjalna olimp. z anglika? jak tak to chyba moją pseudonauczycielke zdematerializuje :/ oficjalnie sie to olimpiadą nie nazywa, ale i tak wszyscy tak na to mówią. W każdym razie - konkurs organizowany przez kuratorium. |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | December 8th, 2006 at 01:01pm ThePolishDogLover:Ms Mysterious:ThePolishDogLover:lidocaine:^ Krzyżanowskiego ? czy tego gimn ?  w każdym razie brawo
gimn gimn rzecz jasna  podobno tylko dwie osoby ze szkoły przeszły - ja i moja przyjaciółka xD hej.. to była gimnazjalna olimp. z anglika? jak tak to chyba moją pseudonauczycielke zdematerializuje :/ oficjalnie sie to olimpiadą nie nazywa, ale i tak wszyscy tak na to mówią. W każdym razie - konkurs organizowany przez kuratorium. kurwa...  (to wszystko się tyczy mojej pseudonauczycielki od anglika) |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | December 9th, 2006 at 08:31am konkursy jezykowe nie sa organizowane przez kuratorium o ile mi dobrze wiadomo... sa ze wszystkich innych przedmiotow... |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | December 15th, 2006 at 02:35pm nwmt ze na apelu swiateczym mam grac animrumru'oweg chonczyka  |
whateveryasay King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | December 15th, 2006 at 03:29pm Ms Mysterious:ale co true? chyba nie ten topic 
oczywiście, że nie ten topic, czego Ty oczekujesz, że będę pisała we właściwym?  to nie ja... |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | December 28th, 2006 at 04:32pm nwmt, że podłączyłam wkońcu skaner który przez 3 lata leżał nieruszony
i to, że przetłumaczyłam jeden artykuł !  |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | December 28th, 2006 at 06:31pm gratuluję udanej zabawy w tłumacza ;p |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | December 29th, 2006 at 12:10pm a dziekuje dziękuje  przekonałam się, że żeby przetłumaczyć coś w zupełnie obcym języku wystarczy dobry słownik i znajomość podstaw gramatyki
nwmt, że po długich poszukiwaniach ostatecznie znalazłam rushoffffaa kropke na szaliku! yeah jestem rushoffa  |
alexxx King For A Couple Of Days
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | December 29th, 2006 at 12:31pm lidocaine:a dziekuje dziękuje  przekonałam się, że żeby przetłumaczyć coś w zupełnie obcym języku wystarczy dobry słownik i znajomość podstaw gramatyki
nwmt, że po długich poszukiwaniach ostatecznie znalazłam rushoffffaa kropke na szaliku! yeah jestem rushoffa 
troszkę mylne moim skromnym zdaniem  bo jak bedziesz tłumaczyła idiomy na obcy język lub odwtronie to wyjdzie kicha.. jednym slowem
gratuluje rushhhu  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | December 29th, 2006 at 12:51pm aj no wiem wiem, że to nie tak łatwo ;p raz mi się udało i wystarczy ;D ale i tak exciting
o i nwmt, że już 2 szkolne dni w styczniu mi przepadną ... !
noi najważniejsze... nwm ŚNIEG !  yeah |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | December 29th, 2006 at 01:39pm a u mnie śniegu ciagły deficyt :/ , ale jak widze innym ci dostatek ;p |