funiaste.net :D
Author | Message |
---|---|
Tunia Basket Case ![]() Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | jako że nudzi mi się straszliwie ![]() Jasiu napisał list do Mikołaja : Mikolaju chce dostać braciszka Mikołaj odpowiedział : Najpierw przyslij mamusie ------------ Posiada kość - magnat Pożegnanie Piotra po francusku - papier Człowiek bez mebli - persona non grata Tajemnica Arkadiusza - sekretarka Pożegnanie z chińskim specjałem - paryż Zachęta dla starszego człowieka, aby pił przez słomkę - Stary Sącz Sznurek pochodzenia zwierzęcego - kotlina Człowiek z niedopałkiem - mapet Miejsce gdzie nielegalnie nabywał alkohol Isaac Newton - metafizyka Zaproszenie do spania - Honolulu Roztańczony dezodorant - fabryka Współpracownik laboranta - kolaborant Fajna papuga - gitara http://img93.echo.cx/img93/3577/andrew16am.jpg Quote ![]() |
Eliseth Addict ![]() Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | to o tych literach slyszalam juz ale po raz pierwszy mialam okazje wyprobowac O_o |
Bad Boy Basket Case ![]() Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | nadal nie rozumiem |
alexxx King For A Couple Of Days ![]() Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | draska: to proste... sama sie przekonałam na koszulce kumpeli... otóż wielkimi literami na przedzie widnieje napis FCUK no i wiadomo jak to wszyscy czytaja ![]() |
Eliseth Addict ![]() Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | madre^^ ![]() |
Bad Boy Basket Case ![]() Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | .... |
porandojin King For A Couple Of Days ![]() Age: - Gender: - Posts: 2264 | http://video.i123.pl/play/201/Niesamowita_papuga___ ![]() |
Tunia Basket Case ![]() Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | alexxx:gdzieś na zdjęciu widziałąm sklep o takiej nazwie ![]() ![]() |
Tunia Basket Case ![]() Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | porandojin:nioe otwiera mi się ![]() |
alexxx King For A Couple Of Days ![]() Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | niezła, ciekawe jak długo trzeba taką uczyć ![]() |
porandojin King For A Couple Of Days ![]() Age: - Gender: - Posts: 2264 | Tunia: to dosc popularna marka na w londynie.......jest to skrot od czegos (kiedys wiedzialam)....UK to United Kingdom jesli dobrze pamietam..........w liceum kiedys kolezanka miala bluzke tej marki....na angielskim nauczycielka sie wydarla co ona nosi...po chwlili sie zorientowala ze to FCUK ![]() |
Bad Boy Basket Case ![]() Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | porandojin: o skubaniec jeden... |
Tunia Basket Case ![]() Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | Turyści poszli w góry i podczas tej wędrówki znaleźli studnię. Chcąc sprawdzić czy jest w niej woda, wrzucili do niej mały kamyk. Przez chwilę nadaremnie nasłuchują chlupnięcia kamyka w wodę. - Wrzucimy większy kamień - powiedział jeden z turystów i przyniósł z pola spory kamień. Wrzucił go i nasłuchuje, ale znów nic nie słychać. Turyści zobaczyli na polu ciężką szynę kolejową. Przytachali ją, wrzucili do studni, nasłuchują - znów nic. Nagle widzą barana, który w ogromną prędkością biegnie przez pole w ich kierunku, d..ą do przodu i zaraz potem wpada do studni. Zdziwieni turyści patrzą w głąb studni i w tym momencie słyszą z tyłu głos bacy: - Panocki, a nie widzieli wy mojego barana? - No, przed chwilą widzieliśmy jak biegł przez pole i wskoczył do tej studni. Baca drapie się po głowie i mówi ze zdziwieniem: - Jak mógł mi uciec, skoro był do szyny przywiązany?... ---------OooO--------- K - Klient H - Helpdesk K: Halo, tu Klaudia Nowak. Nie mogę wydostać swojej dyskietki z kmputera. H: Czy naciskała Pani na ten guziczek obok wrzutnika dyskietek? K: Tak, ale to nic nie dało. H: Ok, zapiszę problem i informatyk skontaktuje się z Panią ... K: Ojej, chwilkę... Przepraszam bardzo. Właśnie zauważyłam moja dyskietkę na biurku. Widocznie wogóle jej nie wkładałam do komputera. H: Proszę nacisnąć na "Mój komputer" - jest po lewej stronie ekranu. K: Po lewej u mnie czy u Pana? H: Dzień dorby, w czym mogę pomóc? K: Halo... nie mogę drukować. H: Proszę kliknąć na Start i ... K: Nie zaczynaj z tym całym technicznym gównem, nie jestem Billem Gates'em... Wiadomość nagrana na automatycznej sekretarce Helpdesk: "Halo, tu Ewa Jansen. NIe mogę drukować. Za każdym razem jak klikam na drukarkę w Wordzie, otrzymuję komunikat: "Drukarki nie zaleziono". To niemożliwe, drukarka stoi na biurku od razu obok komputera, ja widzę ją doskonale a komputer jej nie widzi?? K: Dzień dobry, moja drukarka nie drukuje koloru czerwonego. H: Czy ma Pani kolorową drukarkę? K: Aha..., przepraszam i dziękuję. H: No dobrze a co widzi Pani w tej chwili na ekranie. K: Zdjęcie pluszowego misia, które przesłał mi moj chłopak. H: Teraz prosze nacisnąć F8 K: Nic się nie dzieje... H: Co dokładnie Pani zrobiła?? K: Nacisnęłam 8 razy klawisz "f" i nic się nie dzieje... K: Moja klawiatura nie działa. H: Jest Pani pewna, że jest podłączona i zainstalowana? K: Nie wiem bo nie mogę spojrzeć na tył komputera, czy wtyczka jest tam wetknięta. H: Proszę zatem wziąć klawiaturę w ręce i odejść od komputera kilka kroków. K: OK H: Czy mogła Pani odejść od komputera? K: Tak. H: To znaczy, że klawiatura jest niepodłączona. A może jest jeszcze jedna klawiatura w pobliżu komputera? K: Tak, leży jeszcze jedna. Oho, ta działa ... H: Pani hasło brzmi małe "a" i duże "V" oraz liczba 7. K: 7 duże czy małe? Klient nie może wejść do Internetu H: Jest Pani pewna, że wpisuje poprawne hasło? K: Tak oczywiście, patrzyłam dokładnie na kolegę i wpisuję to samo hasło. H: Czy byłaby Pani tak miła i powiedziała mi hasło jakie Pani wpisuje? K: Pięć gwiazdek H: Przepraszam a jakiego programu antywirusowego Pani używa? K: Netscape. H: Niestety to nie jest program antywirusowy. K: Tak, tak przepraszam, miałam na myśli Internet Explorer K: Mam nadzieję, że mi Pan pomoże. Kolega wgrał mi świetny wygaszacz ekranu, niestety za każdym poruszeniem myszki on znika... H: Jak mogę Pani pomóc? K: Pierwszy raz piszę e-maila. H: ok, a w czym tkwi problem?? K: Przy wpisywaniu adresu mojego kolegi. Znalazłam "a" na klawiaturze, ale nie wiem w jaki sposób mam do niego dodać tą śmieszną końcówkę?? nawet ja nie jestem tak cofnięta ![]() ![]() |
Eliseth Addict ![]() Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | nawet moja mama nie jest ![]() ![]() ![]() http://media.wp.pl/wiadomosc.html?kat=9923&wid=8248141&rfbawp=1143746150.876 |
alexxx King For A Couple Of Days ![]() Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | tylko dlaczego zawsze to są kobiety :/ grrr ja znam paru facetów, którzy także sprytem nie grzeszą ![]() a przy tym Eli to fajny koment jest, coś w stylu "gdzie można kupić taka maszynkę?" ![]() |
Bad Boy Basket Case ![]() Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | ![]() |
Tunia Basket Case ![]() Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | Eliseth: ![]() facet nie wie tylko, że to raczej niemożliwie, żeby mieć ejakulację co kilkanaście minut w przeciągu tak długiego okresu czasu.... |
Bad Boy Basket Case ![]() Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | a Ty skąd o tym wiesZ? ![]() ![]() |
Tunia Basket Case ![]() Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | domyśl się ![]() chodziłam na fakultet z biologii ![]() |
Bad Boy Basket Case ![]() Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | aaaaa..... a mieliscie jakis obiekt doswiadczalny? :> |
Options
Go back to top
Go back to top