Author | Message |
---|
alexxx King For A Couple Of Days
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | October 20th, 2006 at 11:57am thx Kahęsiu :* odsłucham jak bede na miom kompie
ogłoszenie drobne: ja żyję  tylko mam troche roboty w szkole :/ |
whateveryasay King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | October 20th, 2006 at 01:20pm alexxx:thx Kahęsiu :* odsłucham jak bede na miom kompie
ogłoszenie drobne: ja żyję  tylko mam troche roboty w szkole :/
bierzcie i dzielcie
oj bidna... a ja dzisiaj miałam zdjęcia!  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 20th, 2006 at 03:06pm alexxx:thx Kahęsiu :* odsłucham jak bede na miom kompie
ogłoszenie drobne: ja żyję tylko mam troche roboty w szkole :/ :*
ja też  a buuu ;( |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | October 20th, 2006 at 04:00pm ogloszenie drobne: dzisiaj konczyloby mi sie pasani na gsb  ale moi rodzice przedluzyli umowe o kolejne dwa lata  i przy okazji mam kilka razyszybszego neta  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | October 20th, 2006 at 04:03pm Eliseth:ogloszenie drobne: dzisiaj konczyloby mi sie pasani na gsb  ale moi rodzice przedluzyli umowe o kolejne dwa lata  i przy okazji mam kilka razyszybszego neta 
 |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 20th, 2006 at 04:46pm jupi  ! Smutno by tu było  |
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | October 21st, 2006 at 12:34pm a ja mam taki pomysł: pomożecie mi i w tydzień napiszemy moja prace licencjacką  ergo - bede miała więcej czasu na pisanie tutaj  dobre co :>  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 21st, 2006 at 05:57pm |
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | October 22nd, 2006 at 07:35am Tunia:
e tam dasz rade tylko sie zbierzmy  moja praca to głównie załącznik, który bedzie książką  nie pytajcie ja sama nie mam jeszcze pojęcia .... <mur> |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | October 22nd, 2006 at 10:36am a co piszesz? (oprócz tego że pracę licencjacką  |
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | October 22nd, 2006 at 11:49am ogólnie to praca grupowa nad zintegrowanym systemem informatycznym koordynacji edukacji zawodowej ... bla bla  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 22nd, 2006 at 04:59pm brzmi groźnie O_O |
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | October 23rd, 2006 at 12:16pm brzmi ;] na razie sama sobie sprawy nie zdaję w co się wpakowałam ;] |
no co? Falling In Love With The Board
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | October 23rd, 2006 at 12:50pm ale przynajmniej to praca grupowa jest (jak się doczytałam) ;p |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | October 23rd, 2006 at 01:48pm czy ktos moze mi powiedziec po co mi wiedziec co to jest retikulum endoplazmatyczne albo kwas dezoksyrybonukleinowy?  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 23rd, 2006 at 02:16pm Eliseth:czy ktos moze mi powiedziec po co mi wiedziec co to jest retikulum endoplazmatyczne albo kwas dezoksyrybonukleinowy?  bo mają ogromne znaczenie w procesach wewnątrzkomórkowych, takich jak oddychanie, replikacja, translacja itd., niezbędnych do życia?  ;p |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | October 23rd, 2006 at 02:24pm Tunia:Eliseth:czy ktos moze mi powiedziec po co mi wiedziec co to jest retikulum endoplazmatyczne albo kwas dezoksyrybonukleinowy?  bo mają ogromne znaczenie w procesach wewnątrzkomórkowych, takich jak oddychanie, replikacja, translacja itd., niezbędnych do życia?  ;p łatwo Ci tak mówić o tym lekko bo ty się już tego uczyć nie musisz ;p |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 23rd, 2006 at 02:39pm Ms Mysterious:Tunia:Eliseth:czy ktos moze mi powiedziec po co mi wiedziec co to jest retikulum endoplazmatyczne albo kwas dezoksyrybonukleinowy?  bo mają ogromne znaczenie w procesach wewnątrzkomórkowych, takich jak oddychanie, replikacja, translacja itd., niezbędnych do życia?  ;p łatwo Ci tak mówić o tym lekko bo ty się już tego uczyć nie musisz ;p ale musiałam  - zdawałam z tego maturę  - tyle tylko, że to trzeba lubić.. |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | October 23rd, 2006 at 02:43pm Tunia:Ms Mysterious:Tunia:Eliseth:czy ktos moze mi powiedziec po co mi wiedziec co to jest retikulum endoplazmatyczne albo kwas dezoksyrybonukleinowy?  bo mają ogromne znaczenie w procesach wewnątrzkomórkowych, takich jak oddychanie, replikacja, translacja itd., niezbędnych do życia?  ;p łatwo Ci tak mówić o tym lekko bo ty się już tego uczyć nie musisz ;p ale musiałam  - zdawałam z tego maturę  - tyle tylko, że to trzeba lubić.. no właśnie i w tym problem- ja nie przepadam za biologia :/ |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | October 23rd, 2006 at 03:26pm Ms Mysterious:Tunia:Ms Mysterious:Tunia:Eliseth:czy ktos moze mi powiedziec po co mi wiedziec co to jest retikulum endoplazmatyczne albo kwas dezoksyrybonukleinowy?  bo mają ogromne znaczenie w procesach wewnątrzkomórkowych, takich jak oddychanie, replikacja, translacja itd., niezbędnych do życia?  ;p łatwo Ci tak mówić o tym lekko bo ty się już tego uczyć nie musisz ;p ale musiałam  - zdawałam z tego maturę  - tyle tylko, że to trzeba lubić.. no właśnie i w tym problem- ja nie przepadam za biologia :/ ja tego nienawidze!!! nie umiem napisac nazwy DNA nie patrzac na kartke a na jutro to wszystko (i jeszcze troche innych) musze umiec!! chamstwo |