Author | Message |
---|
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | May 20th, 2006 at 05:35pm Eliseth:co to jest?  też pierwsze słyszę  |
whateveryasay King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | May 20th, 2006 at 05:36pm Tunia:Eliseth:co to jest?  też pierwsze słyszę 
link masz powyżej. wiadomości oglądać  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | May 20th, 2006 at 05:39pm whateveryasay:Tunia:Eliseth:co to jest?  też pierwsze słyszę 
link masz powyżej. wiadomości oglądać  widziałam, ale dziś nie chce mi się dokładniej temu przyglądać ;P  |
porandojin King For A Couple Of Days
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | May 20th, 2006 at 07:12pm whateveryasay:Tak? A gdzie mieszkałaś?  Masz rację, Piotrkowska pada, ale mimo wszystko jak byłam w tej Manufakturze to się w pewnym momencie zbuntowaliśmy i wróciliśmy do McDonald'sa właśnie na Pietrynie. Co nie zmienia faktu, że chcę w Manufakturze oficjalnie zamieszkać. 
mieszkalam na bojownikow getta warszawskiego (baluty-centrum) przy franciszkanskiej dosc blisko pietryny i fabryk :> spedzilam tam 4 lata (studia) |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | May 21st, 2006 at 08:24am porandojin:whateveryasay:Tak? A gdzie mieszkałaś?  Masz rację, Piotrkowska pada, ale mimo wszystko jak byłam w tej Manufakturze to się w pewnym momencie zbuntowaliśmy i wróciliśmy do McDonald'sa właśnie na Pietrynie. Co nie zmienia faktu, że chcę w Manufakturze oficjalnie zamieszkać. 
mieszkalam na bojownikow getta warszawskiego (baluty-centrum) przy franciszkanskiej dosc blisko pietryny i fabryk :> spedzilam tam 4 lata (studia)
A tak, jak Manufaktura jeszcze była w budowie przeszłam się tamtędy, żeby zobaczyć jakie to ogromne  Ja mam trochę dalej bo mieszkam na Włókniarzy, praktycznie naprzeciwko Łodzi Kaliskiej, ale mam bezpośredni dojazd.
I tak już niedługo w ogóle nie będzie takich obiektów handlowych bo pracują nad jakąś ustawą o ograniczeniu swobody na ich budowanie.  Cholera, uciekać z tego kraju, jqk najprędzej |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | May 21st, 2006 at 09:06am whateveryasay:porandojin:whateveryasay:Tak? A gdzie mieszkałaś?  Masz rację, Piotrkowska pada, ale mimo wszystko jak byłam w tej Manufakturze to się w pewnym momencie zbuntowaliśmy i wróciliśmy do McDonald'sa właśnie na Pietrynie. Co nie zmienia faktu, że chcę w Manufakturze oficjalnie zamieszkać. 
mieszkalam na bojownikow getta warszawskiego (baluty-centrum) przy franciszkanskiej dosc blisko pietryny i fabryk :> spedzilam tam 4 lata (studia)
A tak, jak Manufaktura jeszcze była w budowie przeszłam się tamtędy, żeby zobaczyć jakie to ogromne  Ja mam trochę dalej bo mieszkam na Włókniarzy, praktycznie naprzeciwko Łodzi Kaliskiej, ale mam bezpośredni dojazd.
I tak już niedługo w ogóle nie będzie takich obiektów handlowych bo pracują nad jakąś ustawą o ograniczeniu swobody na ich budowanie.  Cholera, uciekać z tego kraju, jqk najprędzej
ja juz ucieklam  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | May 21st, 2006 at 11:27am porandojin:whateveryasay:porandojin:whateveryasay:Tak? A gdzie mieszkałaś?  Masz rację, Piotrkowska pada, ale mimo wszystko jak byłam w tej Manufakturze to się w pewnym momencie zbuntowaliśmy i wróciliśmy do McDonald'sa właśnie na Pietrynie. Co nie zmienia faktu, że chcę w Manufakturze oficjalnie zamieszkać. 
I tak już niedługo w ogóle nie będzie takich obiektów handlowych bo pracują nad jakąś ustawą o ograniczeniu swobody na ich budowanie.  Cholera, uciekać z tego kraju, jqk najprędzej
ja juz ucieklam 
Fakt  Nie masz nic przeciwko temu żebym Cię dodała do friends list?  |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | May 21st, 2006 at 06:28pm ofkors ze nie mam nic przeciwko!  fenks! |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | May 22nd, 2006 at 10:03am porandojin:ofkors ze nie mam nic przeciwko!  fenks!
done  dzięki |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | May 22nd, 2006 at 10:24am moj brat wlasnie wrocil z matury ustnej z polskiego. zdal na 100%  |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | May 22nd, 2006 at 10:27am ło żesz gratulacje dla brata....  chciałabym se tak zdać za 2 lata ale ja na 60 % licze  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | May 22nd, 2006 at 11:06am łoł
gratulacje dla brata  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | May 22nd, 2006 at 11:41am 100%?
ja zdam na 110%  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | May 22nd, 2006 at 02:39pm jasne a ja na 200  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | May 22nd, 2006 at 03:30pm chcialabys  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | May 22nd, 2006 at 05:52pm gratuluję bratu  (albo brata - wedle wyboru  ) |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | May 23rd, 2006 at 01:44pm drasiu 05.06 bede w krakowie znow 
wycieczka szkolna 
wprawdzie w pieniny jedziemy ale po drodze do krakowa  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | May 23rd, 2006 at 01:46pm a 5 czerwca mnie nie ma ;/
od 3 do 6 mamy wycieczke klasowa ;( |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | May 23rd, 2006 at 01:46pm nie masz kiedy na wycieczki klasowe jezdzic? ;( |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | May 23rd, 2006 at 01:48pm to nie ja ustalam
zreszta Ty tez na wycieczke jedziesz xP |