horoskopy
Author | Message |
---|---|
Tunia Basket Case ![]() Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | jako ciekawostka ![]() Ja generalnie nie wierzę we wszelakiego rodzaju horoskopy i chciałabym znać Wasze zdanie na ten temat ![]() Wracając do horoskopu Druidów - nie wierzę, ale to, jakie przypisano mi drzewo, całkowicie zgadza się z moim charakterem ![]() ![]() |
Buttercup Geek ![]() Age: - Gender: - Posts: 191 | jak powiedział mi kieyś ktoś mądry: horoskopy sa tak napisane, że każdy znajdzie interpretację, która będzie jako tako pasowała do niego.. ja nie wierze.. |
Bad Boy Basket Case ![]() Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | no patrz |
porandojin King For A Couple Of Days ![]() Age: - Gender: - Posts: 2264 | ja w horoskopy nie wierze ale ten druidzki mi sie podoba: Cechy urodzonych pod znakiem leszczyny: inteligencja połączona z wyobraźnią, zmysł syntezy, intuicja, fantazja. ![]() ![]() |
Tunia Basket Case ![]() Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | no to póki co wszyscy nie wierzą ![]() ![]() u mnie wyszło, że jestem spod Orzecha (bez skojearzeń z Dujem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eliseth Addict ![]() Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | namietnosc, orzech... oj tunia uwazaj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bad Boy Basket Case ![]() Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | ![]() ![]() mi wyszło ze jestem leszczyna Często wątła i niepozorna. Nie narzuca swojej osobowości, ale jeśli się ją już poznało, nie sposób nie ulec atmosferze jaka roztacza, nie dostrzec jej inteligencji. Leszczyna zadowala się małym, przystosowuje się do wszystkich form życia i wszystko rozumie. Jej urok jest niemal magiczny. Jeżeli chce, umie się podobać, umie zmusić by ją kochano. Potrafi być dobra, szczodra, tolerancyjna, ale potrafi też być niebezpieczna, złośliwa, nawet diaboliczna. Wszystko jest w niej magią - białą lub czarną - zależnie od chwili, lub jej kaprysu. Bez reszty dobra, albo konsekwentnie zła - taka jest leszczyna i nie bez powodu ludzi spod tego znaku w średniowieczu często posądzano o czary. Przywiązana do kogoś, zrobi wszystko, by uczynić mu życie lżejsze. Ale miej się na baczności jeżeli nie zdobędziesz jej sympatii. Mimo, że dyskretna i skromna, niemal nigdy nie przechodzi niezauważona. Głęboko oryginalna, niepodobna do nikogo, traktuje życie inaczej niż wszyscy i trochę "na przekór". Nawet gdy jest kochana - budzi uczucie niepokoju. Zdolna odgadywać najskrytsze myśli, nieoczekiwana we wnioskach, sprawia, że spodziewasz się po niej wszystkiego. Jest rzeczywiście nierówna: potrafi zdobyć się na wiele inicjatywy, albo wszystko pozostawia własnemu biegowi. Zdaje sobie zresztą z tego sprawę, nawet jeżeli udaje osobę rozważną. W miłości może być najmilszym, lub najbardziej męczącym partnerem. Jest zmienna i nawet w tym samym dniu jej nastrój podlega metamorfozom. Podejmuj grę, jeśli nie boisz się ryzyka. Jeśli współżycie z nią nie przyniesie odpoczynku, na pewno będzie pasjonujące. Miewa na ogół wiedzę, gdyż - obdarzona subtelną inteligencją i intuicją - uczy się szybko i łatwo. Ale tylko od jej dobrej woli zależy, czy zrobi z tej wiedzy właściwy użytek. wszystko sie prawie zgadza, prócz ostatniego zdania ![]() ![]() |
Tunia Basket Case ![]() Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | na pewno nie o Duja chodzi ![]() a to mój namietny Orzech ![]() Pod tym znakiem urodzili się: caryca Katarzyna II, królowa Elżbieta II, Immanuel Kant, Yehudi Menuhin, Szekspir, Ella Fitzgerald, Egon E.Kisch, George Bizet, Niccolo Pagannini, Krzysztof Kolumb, Dostojewski, St. Żeromski. Cechy urodzonych pod znakiem orzecha: zdecydowanie, realizm, dar obserwacji, zmysł organizacji. Naturalność nie jest w jego oczach zaletą. Dba o styl, wyrafinowanie, maniery. W rzeczywistości jest nieśmiały. Bywa istotą zbudowaną ze sprzeczności. Zarzucają mu, że jest agresywny, kapryśny i egoistyczny. Ale jest także gościnny, hojny, śmiały w pomysłach. Potrafi być lojalny - lecz jest też samowolny, wierny, ale też niestały i nigdy nie wiadomo jak z nim postępować. Bez wyraźnego powodu na przemian daje i zabiera przyjaźń, czy miłość. Czasem sam lubi cierpieć i z przyjemnością zadaje innym cierpienie. Ma upodobanie w komplikowaniu sytuacji. Dręczony potrzebą wyłączności, zazdrosny, i czuły, nie odznacza się szczególną równowagą. Jeżeli go kochasz, albo jesteś z nim zaprzyjaźniony, będziesz narażony na nieustanne niespodzianki. Zajmij się nim jeżeli czujesz, że potrafisz oprzeć się jego wpływowi - inaczej gotów jest całkiem cię zniewolić. W życiu umie być znakomitym strategiem, potrafi oceniać konsekwencje własnych poczynań, decydować się na pociągnięcia czasem nawet makiaweliczne i nie pozwala na to, by hamowały go zbędne skrupuły. Często fascynuje otoczenie błyskotliwością, ale zdarzają się też Orzechy-milczki. Stara się, by jego życie nie było banalne. Nie boi się podejmować ryzyka, nie usiłuje podobać się, nie akceptuje kompromisów, nie chadza utartymi ścieżkami. Ma wielu przyjaciół i równie wielu wrogów, ale uważa, że może liczyć tylko na siebie. Dba o zachowanie własnej odrębności i niezależności, toteż bywa osobą, którą musi się zauważyć, i z którą trzeba się liczyć. |
porandojin King For A Couple Of Days ![]() Age: - Gender: - Posts: 2264 | draska: ja tez leszczyna ![]() |
Bad Boy Basket Case ![]() Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | ooo ![]() |
lysaagata Geek ![]() Age: - Gender: - Posts: 305 | a ja wierzba ![]() i jedna z moich cech jest niezrownowazenie emocjonalne ![]() mam naturalny wdziek, ogromna wrazliwosc, zdolnosci artystyczne i kocham piekno w kazdej postaci (dobre ![]() Marze o pięknym domu, wspaniałych strojach i dobranej do nich bogatej biżuterii ![]() i nic nie napisali o inteligencji... tylko o jakiejs wrazliwej intuicji Na co dzień nie jestem łatwa w pożyciu i bardzo często doznaje wielu cierpień w miłości ![]() ![]() no - to byly te najlepsze ![]() ![]() ![]() |
Bad Boy Basket Case ![]() Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | ![]() |
Eliseth Addict ![]() Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | draska ty nie potrafisz zmusic zeby cie kochano ![]() ![]() ![]() |
porandojin King For A Couple Of Days ![]() Age: - Gender: - Posts: 2264 | mam de ja vu Eli ![]() |
Tunia Basket Case ![]() Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | mnie też to dotknęło ![]() |
Eliseth Addict ![]() Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | juz nie ![]() |
Tunia Basket Case ![]() Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | http://www.enneagram.pl/ to NIE jest żaden horoskop ![]() ![]() ![]() |
alexxx King For A Couple Of Days ![]() Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | Jedynka- Perfekcjonista ze skrzydłem dwa Dawca : 1w2 - "Adwokat" to ja ![]() |
Eliseth Addict ![]() Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | 4 w 5... jestem jak depp i cobain O_o |
Tunia Basket Case ![]() Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | jesteś Włóczęgą ![]() ja jestem jak Agatha Christie, Albert Einstein, George Lucas, David Lynch, Samuel Beckett, Stanley Kubrick, Stephen King i Freidrich Nietzsche ![]() ![]() |
Options
Go back to top
Go back to top