Author | Message |
---|
Lunchbox King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | February 28th, 2006 at 05:41pm Josipa:princesss:skužila sam da baš volim dečke ajmo tako reć skejtere..tj nemoraju bit skejteri neg ta frizura pa kapa šilt prek toga...awww
..There is more that meets the eye
See the soul that is inside..
strinjam se  zato kaj imaš ljudi kaj se znaju obuć ko skejteri il tak nekaj a ono, fejkeri su a imaš ljudi kaj su cool al se oblače tak normalno da ih nemrem gledat  |
worn-out astronaut. Had A Life Before GSB
 | March 1st, 2006 at 03:12pm Lunchbox:Josipa:princesss:skužila sam da baš volim dečke ajmo tako reć skejtere..tj nemoraju bit skejteri neg ta frizura pa kapa šilt prek toga...awww
..There is more that meets the eye
See the soul that is inside..
strinjam se  zato kaj imaš ljudi kaj se znaju obuć ko skejteri il tak nekaj a ono, fejkeri su a imaš ljudi kaj su cool al se oblače tak normalno da ih nemrem gledat 
slažem se |
Fico. King For A Couple Of Days
 Age: 35 Gender: Male Posts: 3526 | March 1st, 2006 at 04:10pm ok, cijeli razred je saznao za moju tajnu simpatiju jer sam se ja budala izlanuo i sad me svi zajebavaju...
Sto znaci da cu je sutra morat pitat za hodanje... |
Arctic Monkey_ Geek
 Age: 35 Gender: Male Posts: 297 | March 1st, 2006 at 05:44pm fico2:ok, cijeli razred je saznao za moju tajnu simpatiju jer sam se ja budala izlanuo i sad me svi zajebavaju...
Sto znaci da cu je sutra morat pitat za hodanje...
wanna walk with me
lool |
Tihana King For A Couple Of Days
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | March 2nd, 2006 at 09:35am |
newagecarny Was Here Two Weeks Ago
| March 2nd, 2006 at 01:04pm fico2:ok, cijeli razred je saznao za moju tajnu simpatiju jer sam se ja budala izlanuo i sad me svi zajebavaju...
Aww
Good luck.  |
Josipa Admin
| March 2nd, 2006 at 02:38pm fico2:ok, cijeli razred je saznao za moju tajnu simpatiju jer sam se ja budala izlanuo i sad me svi zajebavaju...
..kad ti prijatelji diktiraju život  |
 | March 2nd, 2006 at 03:05pm zakaj ju moraš pitat? |
Tihana King For A Couple Of Days
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | March 2nd, 2006 at 03:23pm i fićo kak je prošlo?? |
 Age: 35 Gender: Male Posts: 3526 | March 2nd, 2006 at 04:08pm nisam nis pitao ni slicno, ali skuzio sam da je na pernici napisala nesto tipa fico i... ma znate. hahahahaha |
 Age: 35 Gender: Male Posts: 3526 | March 2nd, 2006 at 04:45pm Josipa:fico2:ok, cijeli razred je saznao za moju tajnu simpatiju jer sam se ja budala izlanuo i sad me svi zajebavaju...
..kad ti prijatelji diktiraju život 
ma nije da mi diktiraju zivot nego, nego mi ide na zivce to njihovo zadirkivanje koje nece prestat dok to ne napravim. |
Josipa Admin
| March 2nd, 2006 at 04:55pm fico2:Josipa:fico2:ok, cijeli razred je saznao za moju tajnu simpatiju jer sam se ja budala izlanuo i sad me svi zajebavaju...
..kad ti prijatelji diktiraju život 
ma nije da mi diktiraju zivot nego, nego mi ide na zivce to njihovo zadirkivanje koje nece prestat dok to ne napravim. Nemoj nesto napravit pa pozalit posli. Nemoj to ucinit samo zbog njih, ucini to ako ti se cura stvarno svida i pusti njihova zadirkivanja. |
 Age: 35 Gender: Male Posts: 3526 | March 2nd, 2006 at 05:13pm pametno
Cura je fakat ok i sve i ne radim to zbog frendova nego jer mi je ful simpa i dobra. Samo, starci su joj zive konzerve |
Josipa Admin
| March 2nd, 2006 at 05:29pm fico2:pametno
Cura je fakat ok i sve i ne radim to zbog frendova nego jer mi je ful simpa i dobra. Samo, starci su joj zive konzerve Nemoj o starcima, for crying out loud  Pusti njih na miru, neces hodat s njima nego s curom  |
 Age: 35 Gender: Male Posts: 3526 | March 2nd, 2006 at 05:53pm da, samo kaj su joj starci jaako strogi i problem je u tome sto je ona druge vjere, a starci su joj jako pobozni... o bokte ko neka sapunica |
 | March 3rd, 2006 at 05:43am sapunica! cool.haha već zamišljam |
Intoxication King For A Couple Of Days
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | March 3rd, 2006 at 01:16pm |
 | March 3rd, 2006 at 04:14pm Bittersweet:sapunica! cool.haha već zamišljam
filip(zamisli si ime na meksičkom) mladić u malom mjestašcu u meksiku sretno je zaljubljen u*ime te cure-može i na meksičkom*. oni se vole,ali tu su i njeni bogati,moćni i konzervativni roditelji koji mrze mladog filipa,ali on ne odustaje.normalno morali bi ubaciti i nas*mislim ono* kao tvoju sestru,njenu sluškinju i dadilju,vračaru,svečenika itd. kaj veliš? |
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | March 4th, 2006 at 08:58am |
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | March 4th, 2006 at 08:59am |