Author | Message |
---|
peas lover. King For A Couple Of Days
| December 26th, 2006 at 05:25pm ^
Nema ljubavi, nema problema... A blizi se tulum za Novu. Hehe. |
Sneki Falling In Love With The Board
| December 27th, 2006 at 07:36am |
memory_remains Geek
Age: 30 Gender: Female Posts: 479 | December 28th, 2006 at 08:20am Sneki:
YAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
worn-out astronaut. Had A Life Before GSB
| December 28th, 2006 at 03:06pm november_rain:Sneki:
YAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Novu godinu koju ću dočeak doma u pidžami na zahodu ko i inače xD |
| December 29th, 2006 at 08:55am [Bittersweet] cant fail:Novu godinu koju ću dočeak doma u pidžami na zahodu ko i inače xD Barem si u dobrom drustvu ;] |
| December 29th, 2006 at 03:42pm Sneki:[Bittersweet] cant fail:Novu godinu koju ću dočeak doma u pidžami na zahodu ko i inače xD Barem si u dobrom drustvu ;] Ja i moja pišalina ili...ovaj...da. |
| December 29th, 2006 at 05:41pm [Bittersweet] cant fail:Sneki:[Bittersweet] cant fail:Novu godinu koju ću dočeak doma u pidžami na zahodu ko i inače xD Barem si u dobrom drustvu ;] Ja i moja pišalina ili...ovaj...da. Pa tebe mislim.. i pišalina je kul al ti si glavna |
| December 31st, 2006 at 05:21am Sneki:[Bittersweet] cant fail:Sneki:[Bittersweet] cant fail:Novu godinu koju ću dočeak doma u pidžami na zahodu ko i inače xD Barem si u dobrom drustvu ;] Ja i moja pišalina ili...ovaj...da. Pa tebe mislim.. i pišalina je kul al ti si glavna |
peas lover. King For A Couple Of Days
| January 3rd, 2007 at 04:31pm Sneki:
I bilo je tako. Pa sad si vi mislite. xD |
memory_remains Geek
Age: 30 Gender: Female Posts: 479 | February 24th, 2007 at 05:11pm već sto godina nitko ovdje nije napiso post, pa ću ja...
trebam malu vašu pomoć imam problem
sviđa mi se jedan dečko, al mi smo više ko frendovi i neznam kako da mu više pristupim, neugodno mi j pred njim i neznam šta da radim!!!
HELP |
| February 25th, 2007 at 07:19am november_rain:već sto godina nitko ovdje nije napiso post
Nema nitko problema. xD |
memory_remains Geek
Age: 30 Gender: Female Posts: 479 | February 25th, 2007 at 09:17am Little Shit:november_rain:već sto godina nitko ovdje nije napiso post
Nema nitko problema. xD
blago vama... |
gd-obsessed Jackass
Age: 35 Gender: Female Posts: 1172 | February 25th, 2007 at 01:43pm november_rain:već sto godina nitko ovdje nije napiso post, pa ću ja...
sviđa mi se jedan dečko, al mi smo više ko frendovi i neznam kako da mu više pristupim, neugodno mi j pred njim i neznam šta da radim!!!
HELP
ja ne znam pristupit dečkima... mislim, hm... a ono... znam, al ne u ovom slučaju, sorry ne mogu pomoći |
memory_remains Geek
Age: 30 Gender: Female Posts: 479 | February 25th, 2007 at 01:47pm gd-obsessed:november_rain:već sto godina nitko ovdje nije napiso post, pa ću ja...
HELP
ja ne znam pristupit dečkima... mislim, hm... a ono... znam, al ne u ovom slučaju, sorry ne mogu pomoći
nema veze, rješila sam ja to!!! |
Mrs.Flying Squirrel King For A Couple Of Days
Age: 31 Gender: Female Posts: 3528 | February 25th, 2007 at 03:34pm november_rain:gd-obsessed:november_rain:već sto godina nitko ovdje nije napiso post, pa ću ja...
HELP
ja ne znam pristupit dečkima... mislim, hm... a ono... znam, al ne u ovom slučaju, sorry ne mogu pomoći
nema veze, rješila sam ja to!!!
kak? |
memory_remains Geek
Age: 30 Gender: Female Posts: 479 | February 26th, 2007 at 01:53pm Anything but ordinary:november_rain:gd-obsessed:november_rain:već sto godina nitko ovdje nije napiso post, pa ću ja...
HELP
nema veze, rješila sam ja to!!!
kak?
JEDNOSTAVNO!!! |
| February 26th, 2007 at 02:36pm PA KAKO? |
memory_remains Geek
Age: 30 Gender: Female Posts: 479 | February 27th, 2007 at 04:49am Little Shit:PA KAKO?
svidio mi se netko drugi i boli me +++++ trenutno za njega!!! |
Hitchcock Starlet Addict
Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | February 27th, 2007 at 06:51am november_rain:Little Shit:PA KAKO?
svidio mi se netko drugi i boli me +++++ trenutno za njega!!!
tak se to radi!!! XD
nemam problema ja i moja wc školjka smo u savršenim odnosima |
Mrs.Flying Squirrel King For A Couple Of Days
Age: 31 Gender: Female Posts: 3528 | February 27th, 2007 at 07:00am Freak Scene:november_rain:Little Shit:PA KAKO?
svidio mi se netko drugi i boli me +++++ trenutno za njega!!!
tak se to radi!!! XD
nemam problema ja i moja wc školjka smo u savršenim odnosima WC školjke su najpouzdaniji partneri..... Živjele WC školjke!!!! |