Author | Message |
---|
Sneki Falling In Love With The Board
| July 12th, 2006 at 07:29pm Lunchbox:Sneki:Lunchbox:Sneki:Lunchbox:Sneki:Lunchbox:Sneki greva tepst fantje z knigami po glavah XD Ja to je dobra metoda.. danes sm misla mojega bivšega.. grr kakšen je! čista zloba..
bova ga midve z titovo boigrafijo po glavi XD v bistvu po glavah XD Usaka se bo posvetla eni glavi 
XD jaaaaaa...in potem bova vidla katera bo jače tepla XD Hm, kdo stavi name.. js garant  Js sm jaka ko mačka kad.. kaaa
in jst sm weird tko da....  U prave dve gengsterke..
I hate love..  |
bi_bu_ra Rotting On Here
| July 13th, 2006 at 06:35am Ne baš dobro. |
| July 20th, 2006 at 08:36pm Ljubav opet me zbunjuje.. OMG. |
Intoxication King For A Couple Of Days
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | July 30th, 2006 at 03:16pm Savrseno sam sretna single, havin the time of my life, i dont need anyone  XDDDDDDDDDD I'm free, all hail freedom!!!  |
| July 30th, 2006 at 08:22pm NEMA LJUBAVNIH PROBLEMA, al imam probleme sa tim da me noge bole  |
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | July 31st, 2006 at 05:37am Sneki:NEMA LJUBAVNIH PROBLEMA, al imam probleme sa tim da me noge bole  zakaj te bole noge? si umorna? kak meni moja mum uglavnom kaze, boli i ti njih  |
| July 31st, 2006 at 09:22pm Devil's lil sister:Sneki:NEMA LJUBAVNIH PROBLEMA, al imam probleme sa tim da me noge bole  zakaj te bole noge? si umorna? kak meni moja mum uglavnom kaze, boli i ti njih  Sad me neče više  moja mama kaže, da je dobro to, da znam da jih imam  |
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | August 1st, 2006 at 08:45am Sneki:Devil's lil sister:Sneki:NEMA LJUBAVNIH PROBLEMA, al imam probleme sa tim da me noge bole  zakaj te bole noge? si umorna? kak meni moja mum uglavnom kaze, boli i ti njih  Sad me neče više  moja mama kaže, da je dobro to, da znam da jih imam  mum's full of wisdom ( ne znam spelat  )  kak mi se smije |
| August 1st, 2006 at 11:38am Devil's lil sister:Sneki:Devil's lil sister:Sneki:NEMA LJUBAVNIH PROBLEMA, al imam probleme sa tim da me noge bole  zakaj te bole noge? si umorna? kak meni moja mum uglavnom kaze, boli i ti njih  Sad me neče više  moja mama kaže, da je dobro to, da znam da jih imam  mum's full of wisdom ( ne znam spelat  )  kak mi se smije Tako je i treba XD Da, da mame su stvarno vajz. XD
Love is in the air XD |
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | August 2nd, 2006 at 08:17am Sneki:Devil's lil sister:Sneki:Devil's lil sister:Sneki:NEMA LJUBAVNIH PROBLEMA, al imam probleme sa tim da me noge bole  zakaj te bole noge? si umorna? kak meni moja mum uglavnom kaze, boli i ti njih  Sad me neče više  moja mama kaže, da je dobro to, da znam da jih imam  mum's full of wisdom ( ne znam spelat  )  kak mi se smije Tako je i treba XD Da, da mame su stvarno vajz. XD
Love is in the air XD mozda tamo negdje daleko od mene, tu je kisa in the air XD |
| August 2nd, 2006 at 12:04pm Devil's lil sister:kisa in the air XD I like kiša XD <3 |
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | August 2nd, 2006 at 12:38pm Sneki:Devil's lil sister:kisa in the air XD I like kiša XD <3 me 2 sometimes ,al nekad mi ide na zivceke  |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | August 26th, 2006 at 01:03pm girl with a broken smile:Sneki:Devil's lil sister:kisa in the air XD I like kiša XD <3 me 2 sometimes ,al nekad mi ide na zivceke 
meni bi dobro došla kiša... |
worn-out astronaut. Had A Life Before GSB
 | August 26th, 2006 at 01:14pm Slobodna sam... |
peas lover. King For A Couple Of Days
| August 26th, 2006 at 05:02pm ljubav zbunjuje....i uzima puno vremena i zivaca....ja bi htjela bit decko...kad decki varaju okolo nikome nista...XDD |
worn-out astronaut. Had A Life Before GSB
 | August 27th, 2006 at 07:33am Daddy's little dead girl:ljubav zbunjuje....i uzima puno vremena i zivaca....ja bi htjela bit decko...kad decki varaju okolo nikome nista...XDD
da istina, al cure pate |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | August 27th, 2006 at 10:24am Bittersweet:Daddy's little dead girl:ljubav zbunjuje....i uzima puno vremena i zivaca....ja bi htjela bit decko...kad decki varaju okolo nikome nista...XDD
da istina, al cure pate
to nije fer |
peas lover. King For A Couple Of Days
| August 27th, 2006 at 11:39am Bitter End:Bittersweet:Daddy's little dead girl:ljubav zbunjuje....i uzima puno vremena i zivaca....ja bi htjela bit decko...kad decki varaju okolo nikome nista...XDD
da istina, al cure pate
to nije fer
nije fer...tocno...ali....pate i oni kad mi varamo...i ak znaju kako je to....zasto i dalje varaju?....ja sam mu tako lijepo demonstrirala sto znaci varati...i sad sam kuja.....a on je napravio to isto prije par dana....ali on nije bio ni gad ni kreten...pa on je decko....ma u....to je inoako samo ljetni flert bio...tjesim se... |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | August 28th, 2006 at 03:10pm Daddy's little dead girl:Bitter End:Bittersweet:Daddy's little dead girl:ljubav zbunjuje....i uzima puno vremena i zivaca....ja bi htjela bit decko...kad decki varaju okolo nikome nista...XDD
da istina, al cure pate
to nije fer
nije fer...tocno...ali....pate i oni kad mi varamo...i ak znaju kako je to....zasto i dalje varaju?....ja sam mu tako lijepo demonstrirala sto znaci varati...i sad sam kuja.....a on je napravio to isto prije par dana....ali on nije bio ni gad ni kreten...pa on je decko....ma u....to je inoako samo ljetni flert bio...tjesim se...
al to sad stvarno nije fer. kad cure varaju odmah su kuje a kad dečki varaju onda su narodni heroji. imam mali milijun frendica koje su dečki varali i naravno, one im oproste i vrate im se. a kad one varaju onda ih odmah proglase da ne kažem čim.
al nekak mi se čini da dečki brže prebole kad ih prevare... |
memory_remains Geek
 Age: 31 Gender: Female Posts: 479 | December 20th, 2006 at 02:32pm Dobro misliš!!!!!!!!!!!!!  dečki su jednostavno kreteni koji imaju glupi hobi postajanja "faca" tako da budu sa što više cura i onda ih napucaju ili što je uobičajeno PREVARE!!!!!!!!!!!  |