Author | Message |
---|
Tihana King For A Couple Of Days
Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | June 21st, 2006 at 07:51am e znam ljude koji su žarko to htjeli i ostvarili i sad su sretni tak da i ja zaslužujem svoje
!!!!! : ( |
Intoxication King For A Couple Of Days
Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | June 21st, 2006 at 07:53am Slomljeno Srce:e znam ljude koji su žarko to htjeli i ostvarili i sad su sretni tak da i ja zaslužujem svoje
!!!!! : ( Sorry, nisam misla nista lose |
Tihana King For A Couple Of Days
Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | June 21st, 2006 at 07:56am ma ne ljutim se ja samo sam razočarana |
gd-obsessed Jackass
Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | June 21st, 2006 at 07:58am ljubav donese i puno problema, vjeruj...ti možda ne razumiješ, ali govorim iz vlastitog primjera, nekad te ne zamaram time ali eto, ima i toga.... |
Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | June 30th, 2006 at 08:44am ova je tema malo pala u zaborav, kod mene na tom podrucju sve isto, tj nema nista |
gd-obsessed Jackass
Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | June 30th, 2006 at 02:00pm hm i kod mene isto... evo baš sam jučer proslavila 6 mjeseci veze |
Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | July 1st, 2006 at 06:27am |
gd-obsessed Jackass
Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | July 1st, 2006 at 11:33am hvala |
Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | July 4th, 2006 at 06:50am gd-obsessed: hvala enitajm |
Sneki Falling In Love With The Board
| July 5th, 2006 at 07:17pm Pitam se dali ljubav stvarno nema granica?
Dali je uopšte moguče neke prepreke premagati?
(nemorem dobro spikat croaško XD) |
Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | July 6th, 2006 at 02:50am Sneki:Pitam se dali ljubav stvarno nema granica?
(nemorem dobro spikat croaško XD) lol dobro pitanje, ne znam, mozda neke ljubavi i mogu neke prepreke premagat |
gd-obsessed Jackass
Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | July 6th, 2006 at 09:05am Devil's lil sister:Sneki:Pitam se dali ljubav stvarno nema granica?
(nemorem dobro spikat croaško XD) lol dobro pitanje, ne znam, mozda neke ljubavi i mogu neke prepreke premagat
to se i ja u zadnje vrijeme pitam...
da li zbog daljine ljubav oslabi? je li moguće uopću održati vezu na daljinu nekoliko godina jer nekako sve više i više gubim nadu |
Sneki Falling In Love With The Board
| July 6th, 2006 at 11:30am gd-obsessed:Devil's lil sister:Sneki:Pitam se dali ljubav stvarno nema granica?
(nemorem dobro spikat croaško XD) lol dobro pitanje, ne znam, mozda neke ljubavi i mogu neke prepreke premagat
da li zbog daljine ljubav oslabi? je li moguće uopću održati vezu na daljinu nekoliko godina jer nekako sve više i više gubim nadu Da to je jedna izmed onih prepreka na koje mislim.. |
gd-obsessed Jackass
Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | July 6th, 2006 at 12:58pm Sneki:gd-obsessed:Devil's lil sister:Sneki:Pitam se dali ljubav stvarno nema granica?
da li zbog daljine ljubav oslabi? je li moguće uopću održati vezu na daljinu nekoliko godina jer nekako sve više i više gubim nadu Da to je jedna izmed onih prepreka na koje mislim..
a meni se baš to događa... |
Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | July 6th, 2006 at 03:22pm gd-obsessed:Sneki:gd-obsessed:Devil's lil sister:Sneki:Pitam se dali ljubav stvarno nema granica?
da li zbog daljine ljubav oslabi? je li moguće uopću održati vezu na daljinu nekoliko godina jer nekako sve više i više gubim nadu Da to je jedna izmed onih prepreka na koje mislim..
a meni se baš to događa... ne znam ljudi, to dvoje koji su odvojeni ipak se povremeno moraju vidat inace mislim da ce ljubav nestat |
gd-obsessed Jackass
Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | July 6th, 2006 at 03:29pm povremeno?? ma ni to nije dosta..... jednom mjesečno nije dosta...vjeruj meni....govorim iz iskustva |
Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | July 6th, 2006 at 03:34pm gd-obsessed:povremeno?? ma ni to nije dosta..... jednom mjesečno nije dosta...vjeruj meni....govorim iz iskustva pa nije dosta, al nisi me skuzila, napr ak ti neki frend zivi dosta daleko od tebe i ne mozete se cesto vidat, morate se barem povremeno vidjet da vam prijateljstvo ne pukne, mozete se stalno cut, al to ipak nije dosta, morate se barem povremeno vidjet, at leased I think so |
gd-obsessed Jackass
Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | July 6th, 2006 at 03:44pm Devil's lil sister:gd-obsessed:povremeno?? ma ni to nije dosta..... jednom mjesečno nije dosta...vjeruj meni....govorim iz iskustva pa nije dosta, al nisi me skuzila, napr ak ti neki frend zivi dosta daleko od tebe i ne mozete se cesto vidat, morate se barem povremeno vidjet da vam prijateljstvo ne pukne, mozete se stalno cut, al to ipak nije dosta, morate se barem povremeno vidjet, at leased I think so
da...s prijateljstvom je lakše... ali s ljubavi nije, tako da... dobro misliš
nisi ti ni rekla da je dosta jednom mjesečno, nisam te ja napala ni ništa... samo ti govorim o ljubavi
|
Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | July 6th, 2006 at 03:52pm gd-obsessed:Devil's lil sister:gd-obsessed:povremeno?? ma ni to nije dosta..... jednom mjesečno nije dosta...vjeruj meni....govorim iz iskustva pa nije dosta, al nisi me skuzila, napr ak ti neki frend zivi dosta daleko od tebe i ne mozete se cesto vidat, morate se barem povremeno vidjet da vam prijateljstvo ne pukne, mozete se stalno cut, al to ipak nije dosta, morate se barem povremeno vidjet, at leased I think so
nisi ti ni rekla da je dosta jednom mjesečno, nisam te ja napala ni ništa... samo ti govorim o ljubavi
nop nisam rekla jednom mjesecno, s ljubavi je teze, i ja ne vjerujem da ljubav moze opstat ak se duze vrijeme ne vidate pogotovo ak nije cvrsta, znas kak kazu daleko od ociju daleko od srca |
worn-out astronaut. Had A Life Before GSB
| July 6th, 2006 at 04:25pm Devil's lil sister:gd-obsessed:Devil's lil sister:gd-obsessed:povremeno?? ma ni to nije dosta..... jednom mjesečno nije dosta...vjeruj meni....govorim iz iskustva pa nije dosta, al nisi me skuzila, napr ak ti neki frend zivi dosta daleko od tebe i ne mozete se cesto vidat, morate se barem povremeno vidjet da vam prijateljstvo ne pukne, mozete se stalno cut, al to ipak nije dosta, morate se barem povremeno vidjet, at leased I think so
nop nisam rekla jednom mjesecno, s ljubavi je teze, i ja ne vjerujem da ljubav moze opstat ak se duze vrijeme ne vidate pogotovo ak nije cvrsta, znas kak kazu daleko od ociju daleko od srca
ja sam u petom bila zaljubljena u osmaša,koji još nije živio u istom kvartu,kad je otišao zaboravila sam ga,mislim ponekad ga vidim i sjetim se,al kad ode,opet sve zaboravim |