Author | Message |
---|
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | June 19th, 2006 at 08:45am Punk Hysteria:Again english...If I've got good memory whateveryasay have written some posts in polish???KK I can use english too... believe me or not but here's really NOONE interested if you know english  |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | June 19th, 2006 at 10:47am Punk Hysteria:Again english...If I've got good memory whateveryasay have written some posts in polish???KK I can use english too...
ehm... what do you mean? whateveryasay wrote some posts in polish because she is from Poland  strange, isnt it ?  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | June 19th, 2006 at 10:55am ej...a ja powiem tak.
jak jest hysteria to przynajmniej atmosfera sie zageszcza, napiecie wzrasta a złosc rosnie 
nie moge sie doczekac kiedy znowu przyjdzie |
alexxx King For A Couple Of Days
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | June 19th, 2006 at 03:00pm nc  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | June 19th, 2006 at 03:09pm ale jak juz pojdzie to sie od razu weselej robi  |
naughty girl Shoot Me, I'm A Newbie
 Age: - Gender: - Posts: 42 | June 19th, 2006 at 04:36pm dobra powiem coś oryginalnego, jest późno, nie chce mi sie spać, nudzi mi się i wogóle..... nie wiem po co to pisze, chyba tylko po to żeby było już kompletnie bez sensu, zeby nie nie paść głową w klawiature z nudów i zeby nabić sobie więcej postów i przestać być newbe i czy wogóle ktos wie o co mi chodzi?? |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | June 19th, 2006 at 06:01pm nie
draska:ej...a ja powiem tak.
jak jest hysteria to przynajmniej atmosfera sie zageszcza, napiecie wzrasta a złosc rosnie 
nie moge sie doczekac kiedy znowu przyjdzie
 trafna uwaga  |
 Age: - Gender: - Posts: 42 | June 20th, 2006 at 01:52am tak też myślałam  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | June 20th, 2006 at 05:02am ale3 nie płacz xp |
whateveryasay King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | June 20th, 2006 at 07:49am draska:ej...a ja powiem tak.
nie moge sie doczekac kiedy znowu przyjdzie
boże, to jest stwierdzenie roku
a ja przegapiłam hysterię na forum...
jak chcecie następnym razem wyciągnę z półki Władcę i jej Sindarinem polecę...  ciekawe co będzie
Care moja droga, według egzystencjalistów każdy człowiek jest sam  |
no co? Falling In Love With The Board
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | June 20th, 2006 at 10:31am naughty girl:dobra powiem coś oryginalnego, jest późno, nie chce mi sie spać, nudzi mi się i wogóle..... nie wiem po co to pisze, chyba tylko po to żeby było już kompletnie bez sensu, zeby nie nie paść głową w klawiature z nudów i zeby nabić sobie więcej postów i przestać być newbe i czy wogóle ktos wie o co mi chodzi??
żeby nabić sobie postów idź na forum Games and Polls czy jakoś tak  |
 Age: - Gender: - Posts: 42 | June 20th, 2006 at 10:32am nie bede płakać... a co do egzystencjalistów to po części mają rację, bo człowiek jest sam jak go nikt zrozumieć nie może, a takto to nie jest sam. rany, znowu mam wrażenie że nikt mnie nie zrozumie...  |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | June 20th, 2006 at 10:35am tą wypowiedź chyba zrozumiałam  |
 Age: - Gender: - Posts: 42 | June 20th, 2006 at 10:41am Ms Mysterious:naughty girl:dobra powiem coś oryginalnego, jest późno, nie chce mi sie spać, nudzi mi się i wogóle..... nie wiem po co to pisze, chyba tylko po to żeby było już kompletnie bez sensu, zeby nie nie paść głową w klawiature z nudów i zeby nabić sobie więcej postów i przestać być newbe i czy wogóle ktos wie o co mi chodzi??
żeby nabić sobie postów idź na forum Games and Polls czy jakoś tak 
dzięki!! ide zobaczyć o co tam chodzi bo nigdy tam nie byłam... |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | June 20th, 2006 at 12:09pm naughty girl:Ms Mysterious:naughty girl:dobra powiem coś oryginalnego, jest późno, nie chce mi sie spać, nudzi mi się i wogóle..... nie wiem po co to pisze, chyba tylko po to żeby było już kompletnie bez sensu, zeby nie nie paść głową w klawiature z nudów i zeby nabić sobie więcej postów i przestać być newbe i czy wogóle ktos wie o co mi chodzi??
żeby nabić sobie postów idź na forum Games and Polls czy jakoś tak 
dzięki!! ide zobaczyć o co tam chodzi bo nigdy tam nie byłam...
Ja byłam raz w życiu i jednego pościka wysłałam  |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | June 20th, 2006 at 02:19pm to kiedy w końcu jest ten cały lost? (tylko mnie nie pogryzcie za to pytanie...) |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | June 20th, 2006 at 03:56pm okej okej... jestem zawiedziona bo się mecz akurat trafił...
we wtorki o 20.15 na tvp1. |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | June 20th, 2006 at 04:36pm Ms Mysterious:naughty girl:dobra powiem coś oryginalnego, jest późno, nie chce mi sie spać, nudzi mi się i wogóle..... nie wiem po co to pisze, chyba tylko po to żeby było już kompletnie bez sensu, zeby nie nie paść głową w klawiature z nudów i zeby nabić sobie więcej postów i przestać być newbe i czy wogóle ktos wie o co mi chodzi??
żeby nabić sobie postów idź na forum Games and Polls czy jakoś tak  ale nie licz na to, że utrzymasz te posty, bo temety są kasowane i to, co zdążyłaś sobie "nabić", przepada bezpowrotnie  |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | June 29th, 2006 at 02:21pm nie mogę sobie zmienić tego obrazka z profilu...
wchodze na update profile, wybieram sobie obrazek z folderu (tam jest "Upload image from your computer" ), naciskam save changes a tu kicha... nie chce mi się strona pokazać :/ ... niby na dole jest tekst "gotowe" ale zamiast strony jest tylko biały ekran...
ktoś wie co z tym zrobić ? |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | June 29th, 2006 at 02:24pm ja nie wiem |