Author | Message |
---|
worn-out astronaut. Had A Life Before GSB
 | November 30th, 2006 at 03:27pm gd-obsessed:[Bittersweet] cant fail:gd-obsessed:šmrc.. ja sam to tek sad vidjela...  a nema veze, nabavit ću si original knjigu  kad izađe... a to bi moglo biti uskoro, ako već nije. Skeniram ti ak hoćeš? 
našla sam na netu, na stranici jutarnjeg  Ipak, hvala
Clashevci se drže zajedno... viva la clash power!  Forever  |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | December 1st, 2006 at 09:35am [Bittersweet] cant fail:gd-obsessed:[Bittersweet] cant fail:gd-obsessed:šmrc.. ja sam to tek sad vidjela...  a nema veze, nabavit ću si original knjigu  kad izađe... a to bi moglo biti uskoro, ako već nije. Skeniram ti ak hoćeš? 
našla sam na netu, na stranici jutarnjeg  Ipak, hvala
Clashevci se drže zajedno... viva la clash power!  Forever 
And ever  |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | December 1st, 2006 at 09:50am razmišljam o tom kak sam rješavala kviz na temu "kako ćeš umrijet" i 86% je vjerojatnost da ću počinit samoubojstvo, a 80% da ću jednostavno nestat  |
Sneki Falling In Love With The Board
| December 1st, 2006 at 11:27am ^  pa gde je taj test? |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | December 1st, 2006 at 01:39pm Sneki:^  pa gde je taj test?
evo ga:
http://quizfarm.com/test.php?q_id=8960&first=yes |
Escape Velocity King For A Couple Of Days
 Age: 31 Gender: Female Posts: 2166 | December 1st, 2006 at 02:48pm ^
samoubojstvo-93%
pojedena-87%
prirodna smrt-0% |
| December 2nd, 2006 at 06:14am Suicide 87%
Stabbed73%
Bomb 53%
Kako smo svi neki samoubojiti XD |
Mrs.Flying Squirrel King For A Couple Of Days
 Age: 31 Gender: Female Posts: 3528 | December 2nd, 2006 at 07:21am Posion 53%
Natural Causes 47%
Bomb 47%
Suffocated 47%
Disappear 40%
Accident 40%
Suicide 33%
Cut Throat 27%
Stabbed 27%
Gunshot 20%
Eaten 20%
Drowning 13%
Disease 13% |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | December 2nd, 2006 at 08:28am ovo su mi novi rezultati (još čudniji od starih  ):
Suicide100%
Disappear 93%
Bomb73%
Cut Throat47%
Posion40%
Suffocated33%
Drowning33%
Accident33%
Natural Causes 20%
Stabbed20%
Gunshot7%
Disease7%
Eaten0% |
 | December 2nd, 2006 at 09:47am Meni neće izračunat. |
| December 3rd, 2006 at 06:48am Razmisljam o tome, kako danas stvarno nie dobar dan za ucenje  |
 | December 3rd, 2006 at 06:53am Sneki:Razmisljam o tome, kako danas stvarno nie dobar dan za ucenje  Vikend niakd nije dobar za učenje. |
| December 3rd, 2006 at 06:58am [Bittersweet] cant fail:Sneki:Razmisljam o tome, kako danas stvarno nie dobar dan za ucenje  Vikend niakd nije dobar za učenje. Al moram ic ucit.. Doduse ni jedan dan nije dobar za ucenje xD |
 | December 3rd, 2006 at 07:00am Sneki:[Bittersweet] cant fail:Sneki:Razmisljam o tome, kako danas stvarno nie dobar dan za ucenje  Vikend niakd nije dobar za učenje. Al moram ic ucit.. Doduse ni jedan dan nije dobar za ucenje xD Zato ću ja nakon srednje postat skvoter. |
| December 3rd, 2006 at 07:02am [Bittersweet] cant fail:Sneki:[Bittersweet] cant fail:Sneki:Razmisljam o tome, kako danas stvarno nie dobar dan za ucenje  Vikend niakd nije dobar za učenje. Al moram ic ucit.. Doduse ni jedan dan nije dobar za ucenje xD Zato ću ja nakon srednje postat skvoter. Sta je to  |
 | December 3rd, 2006 at 07:09am Sneki:[Bittersweet] cant fail:Sneki:[Bittersweet] cant fail:Sneki:Razmisljam o tome, kako danas stvarno nie dobar dan za ucenje  Vikend niakd nije dobar za učenje. Al moram ic ucit.. Doduse ni jedan dan nije dobar za ucenje xD Zato ću ja nakon srednje postat skvoter. Sta je to  To su ti tijekom sedamdesetih se skupljali college dropouts i drugi nadrogirani proplaiteti i ilegalno su nastanjivali stare napuštene kuće ili zgrade po Londonu. Ok, spavali su na madracima, pišali u boce, nisu imali struje i prali su se u hladnoj vodi. Al živjerli su besplatno. Uber kul  |
| December 3rd, 2006 at 07:15am [Bittersweet] cant fail:Sneki:[Bittersweet] cant fail:Sneki:[Bittersweet] cant fail:Sneki:Razmisljam o tome, kako danas stvarno nie dobar dan za ucenje  Vikend niakd nije dobar za učenje. Al moram ic ucit.. Doduse ni jedan dan nije dobar za ucenje xD Zato ću ja nakon srednje postat skvoter. Sta je to  To su ti tijekom sedamdesetih se skupljali college dropouts i drugi nadrogirani proplaiteti i ilegalno su nastanjivali stare napuštene kuće ili zgrade po Londonu. Ok, spavali su na madracima, pišali u boce, nisu imali struje i prali su se u hladnoj vodi. Al živjerli su besplatno. Uber kul  Perfect life  Obozavam besplatne stvari  |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | December 3rd, 2006 at 12:29pm Sneki:[Bittersweet] cant fail:Sneki:[Bittersweet] cant fail:Sneki:[Bittersweet] cant fail:Sneki:Razmisljam o tome, kako danas stvarno nie dobar dan za ucenje  Vikend niakd nije dobar za učenje. Al moram ic ucit.. Doduse ni jedan dan nije dobar za ucenje xD Zato ću ja nakon srednje postat skvoter. Sta je to  To su ti tijekom sedamdesetih se skupljali college dropouts i drugi nadrogirani proplaiteti i ilegalno su nastanjivali stare napuštene kuće ili zgrade po Londonu. Ok, spavali su na madracima, pišali u boce, nisu imali struje i prali su se u hladnoj vodi. Al živjerli su besplatno. Uber kul  Perfect life  Obozavam besplatne stvari 
i ja sam budući skvoter  |
| December 3rd, 2006 at 01:37pm Dobro onda cu i ja biti skvoter. Buduci da nemogu vikendom ucit  |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | December 3rd, 2006 at 01:38pm Sneki:Dobro onda cu i ja biti skvoter. Buduci da nemogu vikendom ucit 
može! ti, Bitter i ja idemo u London bit skvoteri! |