Author | Message |
---|
worn-out astronaut. Had A Life Before GSB
 | December 11th, 2006 at 11:23am Sneki™:[Bittersweet] cant fail:Sneki™:Razmisljam o tome kako sam se u zadnje vreme bacila na techno.. A pre 10 dana pricala sam tehnicima kako su oni vanzemaljci XD Ludara xD Pa jesam  xD
Ja sam misla da si ti Snečkica legenda. |
Sneki Falling In Love With The Board
| December 11th, 2006 at 11:48am Ne, ne..  TI si legenda  |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | December 11th, 2006 at 01:59pm ajd da se ne svađate obje ste legende  |
| December 12th, 2006 at 07:49am Neeee.. ja sam daleko od legende  |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | December 12th, 2006 at 09:05am Sneki ti si moj novi osobni heroj xD |
| December 12th, 2006 at 10:46am  How come? |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | December 12th, 2006 at 02:53pm you are my pewsonal hewo
razmišljam o tom kak ipak IDEM U LONDON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| December 13th, 2006 at 10:23am Product Of War:IDEM U LONDON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kako to?  I ja bi  |
 | December 13th, 2006 at 02:37pm Sneki™:Product Of War:IDEM U LONDON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kako to?  I ja bi  I ja. E i btw Product ona glupa Clash izložba traje do travnja 2007 tak da ju nemremo vidjet  |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | December 13th, 2006 at 03:03pm [Bittersweet] cant fail:Sneki™:Product Of War:IDEM U LONDON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kako to?  I ja bi  I ja. E i btw Product ona glupa Clash izložba traje do travnja 2007 tak da ju nemremo vidjet 
šta ta izložba nije u americi? ohio? *zbunj* *zbunj* |
 | December 13th, 2006 at 03:20pm gd-obsessed:[Bittersweet] cant fail:Sneki™:Product Of War:IDEM U LONDON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kako to?  I ja bi  I ja. E i btw Product ona glupa Clash izložba traje do travnja 2007 tak da ju nemremo vidjet 
šta ta izložba nije u americi? ohio? *zbunj* *zbunj* Pa je  |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | December 13th, 2006 at 03:55pm [Bittersweet] cant fail:gd-obsessed:[Bittersweet] cant fail:Sneki™:Product Of War:IDEM U LONDON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kako to?  I ja bi  I ja. E i btw Product ona glupa Clash izložba traje do travnja 2007 tak da ju nemremo vidjet 
šta ta izložba nije u americi? ohio? *zbunj* *zbunj* Pa je 
ma ok, ja sam mislila da vi imate samo planove ići u london, a ne i u ameriku. BTW moja je frendica bila u R'N'R HOF  |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | December 14th, 2006 at 08:33am [Bittersweet] cant fail:Sneki™:Product Of War:IDEM U LONDON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kako to?  I ja bi  I ja. E i btw Product ona glupa Clash izložba traje do travnja 2007 tak da ju nemremo vidjet 
 ja hoću na izložbuuuuuuuuuuuuuu
jel ima ovdje netko ko je voljan platit mi put u Ameriku? |
Lunchbox King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | December 14th, 2006 at 08:41am Sneki™:Neeee.. ja sam daleko od legende 
 ti si moj sajdkik, tebi ni herkules nije do koljena XD
 |
| December 14th, 2006 at 09:21am Lunchbox:Sneki™:Neeee.. ja sam daleko od legende 
 Stvarno?? uuu.. ma ipak si ti na visjem mestu..
joj nemorem drugace, moram govorit po slovensko  |
 | December 14th, 2006 at 11:10am gd-obsessed:[Bittersweet] cant fail:gd-obsessed:[Bittersweet] cant fail:Sneki™:Product Of War:IDEM U LONDON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kako to?  I ja bi  I ja. E i btw Product ona glupa Clash izložba traje do travnja 2007 tak da ju nemremo vidjet 
šta ta izložba nije u americi? ohio? *zbunj* *zbunj* Pa je 
ma ok, ja sam mislila da vi imate samo planove ići u london, a ne i u ameriku. BTW moja je frendica bila u R'N'R HOF  Blago njoj  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | December 15th, 2006 at 10:26am Sneki™:Lunchbox:Sneki™:Neeee.. ja sam daleko od legende 
joj nemorem drugace, moram govorit po slovensko 
ja ti kar, mene ne moti
mogoče sm na višjem mestu ampak to je samo 5 centimetrov  |
| December 15th, 2006 at 11:17am Lunchbox:Sneki™:Lunchbox:Sneki™:Neeee.. ja sam daleko od legende 
ja ti kar, mene ne moti
mogoče sm na višjem mestu ampak to je samo 5 centimetrov  Ja ma ti si zupanja, jas sem samo sajdkik  |
Mrs.Flying Squirrel King For A Couple Of Days
 Age: 31 Gender: Female Posts: 3528 | December 15th, 2006 at 11:22am o tome kako me strašnoooo boli glava... |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | December 15th, 2006 at 11:54am Sneki™:Lunchbox:Sneki™:Lunchbox:Sneki™:Neeee.. ja sam daleko od legende 
ja ti kar, mene ne moti
mogoče sm na višjem mestu ampak to je samo 5 centimetrov  Ja ma ti si zupanja, jas sem samo sajdkik 
ja ampak tvoja funkcija je bolj pomembna kr brez tebe bi js bila še bolj zmedena kt zdej XD
 |