Author | Message |
---|
Faith Addict
 Age: 39 Gender: Female Posts: 11507 | December 21st, 2006 at 08:42pm Sneki:Anything but ordinary:Sneki:november_rain:ja razmišljam o tome kako nema nikoga na GSB!! Ja sam tu. 
i ja!  i ja 
.. you know  |
Mrs.Flying Squirrel King For A Couple Of Days
 Age: 31 Gender: Female Posts: 3528 | December 22nd, 2006 at 06:30am O tOmE KaKo Je ŠkOlA GoTovA!!!
bar prvo polugodište... |
worn-out astronaut. Had A Life Before GSB
 | December 22nd, 2006 at 06:51am RIP Joe Strummer (1952-2002)
Prošlo je već četiri godine  |
memory_remains Geek
 Age: 31 Gender: Female Posts: 479 | December 23rd, 2006 at 11:35am o tome kako ne mogu nać nigdje pjesmu in black parade |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | December 23rd, 2006 at 11:40am |
Sneki Falling In Love With The Board
| December 23rd, 2006 at 11:59am november_rain:o tome kako ne mogu nać nigdje pjesmu in black parade Emule? Limewire? |
 | December 23rd, 2006 at 03:29pm Product Of War: Meni je bio bolji onaj plavi. xD |
Mrs.Flying Squirrel King For A Couple Of Days
 Age: 31 Gender: Female Posts: 3528 | December 25th, 2006 at 06:31am SRETAN BOŽIČ SVIMA!!!! |
memory_remains Geek
 Age: 31 Gender: Female Posts: 479 | December 25th, 2006 at 09:19am Sneki:november_rain:o tome kako ne mogu nać nigdje pjesmu in black parade Emule? Limewire?
kaj je to?????????
I NOVA GODINA da ne zaboravim poslje |
| December 25th, 2006 at 12:08pm november_rain:Sneki:november_rain:o tome kako ne mogu nać nigdje pjesmu in black parade Emule? Limewire?
kaj je to?????????
Evo Limewire je program za downloadanje muzike. Tu je link :
http://www.limewire.com/english/content/home.shtml
Klikni get it, pocekaj da se ti downloada.. onda si ga programiraj i uzivaj u nelegalnim radostima. |
| December 25th, 2006 at 12:08pm Razmisljam o €uru, kako ga ne volim. Nedostajace mi slovenska valuta.. zlatni tolar  |
 | December 25th, 2006 at 02:39pm Sneki:Razmisljam o €uru, kako ga ne volim. Nedostajace mi slovenska valuta.. zlatni tolar  Kaj nema više tolara?
Ja neću da mi gamad zemu kunu. |
| December 25th, 2006 at 03:30pm [Bittersweet] cant fail:Sneki:Razmisljam o €uru, kako ga ne volim. Nedostajace mi slovenska valuta.. zlatni tolar  Kaj nema više tolara?
Ja neću da mi gamad zemu kunu. Jos sest dana mogu uzivat u tolaru.. kako to mrzim  Sta mu fali? |
 | December 25th, 2006 at 03:55pm Sneki:[Bittersweet] cant fail:Sneki:Razmisljam o €uru, kako ga ne volim. Nedostajace mi slovenska valuta.. zlatni tolar  Kaj nema više tolara?
Ja neću da mi gamad zemu kunu. Jos sest dana mogu uzivat u tolaru.. kako to mrzim  Sta mu fali? Da stvarno. |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | December 26th, 2006 at 04:41pm [Bittersweet] cant fail:Sneki:[Bittersweet] cant fail:Sneki:Razmisljam o €uru, kako ga ne volim. Nedostajace mi slovenska valuta.. zlatni tolar  Kaj nema više tolara?
Ja neću da mi gamad zemu kunu. Jos sest dana mogu uzivat u tolaru.. kako to mrzim  Sta mu fali? Da stvarno.
ma s eurom je sve čudno....ak mi ikad uđemo u tu vražju uniju,neću da nam uvale svoje eure  |
peas lover. King For A Couple Of Days
| December 26th, 2006 at 05:21pm Istina.  Samo mi to fali. Ko da nisam dovoljno zbunjena. |
| December 27th, 2006 at 07:34am Product Of War:[Bittersweet] cant fail:Sneki:[Bittersweet] cant fail:Sneki:Razmisljam o €uru, kako ga ne volim. Nedostajace mi slovenska valuta.. zlatni tolar  Kaj nema više tolara?
Ja neću da mi gamad zemu kunu. Jos sest dana mogu uzivat u tolaru.. kako to mrzim  Sta mu fali? Da stvarno.
ma s eurom je sve čudno....ak mi ikad uđemo u tu vražju uniju,neću da nam uvale svoje eure  To sam i ja govorila.  Al ne pomaze dosta. |
 | December 27th, 2006 at 03:43pm Ajmo napravit koaliciju: "Vratite slovencima tolar!"
I dobrotvorni koncert Sneki & hrvatski prijatelji za Sloveniju: Hoćemo tolar natrag! |
| December 27th, 2006 at 04:50pm [Bittersweet] cant fail:Ajmo napravit koaliciju: "Vratite slovencima tolar!"
I dobrotvorni koncert Sneki & hrvatski prijatelji za Sloveniju: Hoćemo tolar natrag! A sta bi ja na tom koncertu radila.. znam zaigrat pola pesme na kitaru pevam ko.... Severina katastrofa.. Dobro.. vazan je trud xD God, I will miss tolar.. Samo ime je tako powerfull, slicno ko dolar.. a bolje, lepše!  |
 | December 28th, 2006 at 02:56pm Sneki:[Bittersweet] cant fail:Ajmo napravit koaliciju: "Vratite slovencima tolar!"
I dobrotvorni koncert Sneki & hrvatski prijatelji za Sloveniju: Hoćemo tolar natrag! A sta bi ja na tom koncertu radila.. znam zaigrat pola pesme na kitaru pevam ko.... Severina katastrofa.. Dobro.. vazan je trud xD God, I will miss tolar.. Samo ime je tako powerfull, slicno ko dolar.. a bolje, lepše!  Ma misla sam da okupimo najbolje slovenske folk izvođače. |