Author | Message |
---|
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | January 5th, 2007 at 12:58pm Sneki:Product Of War:minnie_me:O tome kako mi je chat robot na netu rekao da imam opsesivno-kompulzivni poremećaj i da posjetim psihijatra... (a samo sam ga 5 puta pitala voli li banane, i nakon njegovog odgovora pisala BANANA) 
ja sam jednom pričala s Bogom na internetu  Ja sam ti to omogucila.
Bog nezna gde je Slovenija. 
ma naravno da zna! bog je slovenac XD |
Sneki Falling In Love With The Board
| January 5th, 2007 at 01:02pm Product Of War:ma naravno da zna! bog je slovenac XD Bog je zaj*** sloveniju sa eurima. Bog nije slovenac.  |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | January 5th, 2007 at 01:16pm Sneki:Product Of War:ma naravno da zna! bog je slovenac XD Bog je zaj*** sloveniju sa eurima. Bog nije slovenac. 
glupi euri  |
| January 5th, 2007 at 01:22pm Product Of War:Sneki:Product Of War:ma naravno da zna! bog je slovenac XD Bog je zaj*** sloveniju sa eurima. Bog nije slovenac. 
glupi euri  Da, preglupi! |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | January 5th, 2007 at 02:12pm razmišljam o tom kak mi se stvarno ne da ići u školu  |
worn-out astronaut. Had A Life Before GSB
 | January 5th, 2007 at 03:25pm Product Of War:minnie_me:O tome kako mi je chat robot na netu rekao da imam opsesivno-kompulzivni poremećaj i da posjetim psihijatra... (a samo sam ga 5 puta pitala voli li banane, i nakon njegovog odgovora pisala BANANA) 
ja sam jednom pričala s Bogom na internetu  Ja sam Boga zamolila da bude čimpanza i on je rekao da hoće zato što sam ja jako pristojna djevojčica lfmao Bog me voli, a oni u crkvu mi ne vjeruju. |
Lunchbox King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | January 5th, 2007 at 05:18pm Sneki:Product Of War:Sneki:Product Of War:ma naravno da zna! bog je slovenac XD Bog je zaj*** sloveniju sa eurima. Bog nije slovenac. 
glupi euri  Da, preglupi!
pogrešam tolarje  |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | January 7th, 2007 at 11:41am razmišljam o tom kak je svijet otišo k vragu.... |
| January 7th, 2007 at 11:44am Razmišljam o dubokim stvarima.. Neznam dal bi jela čokoladu ili čokolino ili pila kakao!  |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | January 7th, 2007 at 12:25pm Sneki:Razmišljam o dubokim stvarima.. Neznam dal bi jela čokoladu ili čokolino ili pila kakao! 
na tvom mjestu ja bi to sve obavila istovremeno  |
Mrs.Flying Squirrel King For A Couple Of Days
 Age: 31 Gender: Female Posts: 3528 | January 7th, 2007 at 01:08pm Product Of War:Sneki:Razmišljam o dubokim stvarima.. Neznam dal bi jela čokoladu ili čokolino ili pila kakao! 
na tvom mjestu ja bi to sve obavila istovremeno  Mene danas uhvatla čokolino faza |
| January 7th, 2007 at 01:38pm Anything but ordinary:Product Of War:Sneki:Razmišljam o dubokim stvarima.. Neznam dal bi jela čokoladu ili čokolino ili pila kakao! 
na tvom mjestu ja bi to sve obavila istovremeno  Mene danas uhvatla čokolino faza Product - i jesam 
I mene uhvaca cokolino faza, skoro svaki drugi dan.  |
 Age: 31 Gender: Female Posts: 3528 | January 7th, 2007 at 01:40pm Sneki:Anything but ordinary:Product Of War:Sneki:Razmišljam o dubokim stvarima.. Neznam dal bi jela čokoladu ili čokolino ili pila kakao! 
na tvom mjestu ja bi to sve obavila istovremeno  Mene danas uhvatla čokolino faza Product - i jesam 
I mene uhvaca cokolino faza, skoro svaki drugi dan. 
 suosjećam s tobom i meni se to često događa |
| January 7th, 2007 at 01:44pm Anything but ordinary:Sneki:Anything but ordinary:Product Of War:Sneki:Razmišljam o dubokim stvarima.. Neznam dal bi jela čokoladu ili čokolino ili pila kakao! 
 suosjećam s tobom i meni se to često događa Hvalaaa :]
Mah šta čemo, morali bih dobit neki poseban status da nam opravdaju izostanke iz škole, da možemo jest čokolino. Ipak je u pitanju ozbiljna stvar. |
 Age: 31 Gender: Female Posts: 3528 | January 7th, 2007 at 01:45pm Sneki:Anything but ordinary:Sneki:Anything but ordinary:Product Of War:Sneki:Razmišljam o dubokim stvarima.. Neznam dal bi jela čokoladu ili čokolino ili pila kakao! 
 suosjećam s tobom i meni se to često događa Hvalaaa :]
Mah šta čemo, morali bih dobit neki poseban status da nam opravdaju izostanke iz škole, da možemo jest čokolino. Ipak je u pitanju ozbiljna stvar. čitaš mi misli |
| January 7th, 2007 at 01:49pm Anything but ordinary:čitaš mi misli Pa ja sam pametno dete. |
 Age: 31 Gender: Female Posts: 3528 | January 7th, 2007 at 01:52pm Sneki:Anything but ordinary:čitaš mi misli Pa ja sam pametno dete.  |
| January 7th, 2007 at 02:08pm Anything but ordinary:Sneki:Anything but ordinary:čitaš mi misli Pa ja sam pametno dete.   |
Escape Velocity King For A Couple Of Days
 Age: 31 Gender: Female Posts: 2166 | January 7th, 2007 at 03:11pm ^ 
O tome kako mi se žena u videoteci smijala kad sam ju pitala ima li groblje kućnih ljubimaca.  |
worn-out astronaut. Had A Life Before GSB
 | January 7th, 2007 at 03:44pm minnie_me:^ 
O tome kako mi se žena u videoteci smijala kad sam ju pitala ima li groblje kućnih ljubimaca.  Bičarka. Nitko se ne smije smijat Stephenu Kingu |