Author | Message |
---|
Sneki Falling In Love With The Board
| January 20th, 2007 at 06:00am Bittersweet vivisect ants:Ivana Meets G.I. Joe:Anything but ordinary:Little Shit:Razmišljam o weekendu.. tek mi pocne bit fora u skoli, pocne weekend xD kaj ti fakat voliš školu??
Snečkice dušice....JEL TI TO OZBILJNO??  Pa i meni je zabavno u školi, kaj onda........ I meni je zabavno. I meni je bilo pre skroz glupo al kad pocnes jednom radit onda obozavas skolu. I talk like ass. xD |
Mrs.Flying Squirrel King For A Couple Of Days
 Age: 31 Gender: Female Posts: 3528 | January 20th, 2007 at 06:07am vjerojatno će nam tako svima biti... |
memory_remains Geek
 Age: 31 Gender: Female Posts: 479 | January 20th, 2007 at 06:36am nadam se......... |
 Age: 31 Gender: Female Posts: 3528 | January 20th, 2007 at 07:03am o tome kako mi moj avatar ide na živce a neznam s kojim da ga zamjenim....
i o tome kako ljudi mogu nisko pasti... |
| January 20th, 2007 at 09:09am Anything but ordinary:o tome kako mi moj avatar ide na živce a neznam s kojim da ga zamjenim....
i o tome kako ljudi mogu nisko pasti... Meni su super takve slike, imam ih par. :]
Daaaaaa ljudi su čudni, al ne na dobar način.  |
 Age: 31 Gender: Female Posts: 3528 | January 20th, 2007 at 11:17am Little Shit:Anything but ordinary:o tome kako mi moj avatar ide na živce a neznam s kojim da ga zamjenim....
i o tome kako ljudi mogu nisko pasti... Meni su super takve slike, imam ih par. :]
Daaaaaa ljudi su čudni, al ne na dobar način.  da, život je okrutan... |
Escape Velocity King For A Couple Of Days
 Age: 31 Gender: Female Posts: 2166 | January 21st, 2007 at 11:13am O tome kako sam skinula sve postere (imala sam ih 35) i kako mi sada soba izgleda prazno |
| January 21st, 2007 at 01:32pm dont_worry_be_stupid:O tome kako sam skinula sve postere (imala sam ih 35) i kako mi sada soba izgleda prazno Ja ih nikad nisam, pa je sad neka cudna kombinacija. xD |
worn-out astronaut. Had A Life Before GSB
 | January 22nd, 2007 at 12:44pm U Jutarnjem je izašel još jedan članak o Strummeru. Sviđaju mi se te novine  |
memory_remains Geek
 Age: 31 Gender: Female Posts: 479 | January 22nd, 2007 at 12:46pm o tome kako ću se sutra izblamirat u školi  |
 Age: 31 Gender: Female Posts: 3528 | January 22nd, 2007 at 12:52pm o tome kako mi se ništa ne da raditi i samo bi buljila u prazno... |
| January 22nd, 2007 at 02:08pm november_rain:o tome kako ću se sutra izblamirat u školi  Why ako smem pitat?
Razmišljam o €urima.  |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | January 22nd, 2007 at 02:27pm o tom kako je,odkako je ona cura pobjegla u Pariz da se nađe s nekim frendovima s chata, moj tata uvjeren da ću i ja tako pobjeć od kuće. |
 Age: 31 Gender: Female Posts: 3528 | January 22nd, 2007 at 03:20pm Ivana Meets G.I. Joe:o tom kako je,odkako je ona cura pobjegla u Pariz da se nađe s nekim frendovima s chata, moj tata uvjeren da ću i ja tako pobjeć od kuće. pa mislim, zašo ne... |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | January 22nd, 2007 at 03:54pm Anything but ordinary:Ivana Meets G.I. Joe:o tom kako je,odkako je ona cura pobjegla u Pariz da se nađe s nekim frendovima s chata, moj tata uvjeren da ću i ja tako pobjeć od kuće. pa mislim, zašo ne...
sakrio mi je putovnicu  |
| January 23rd, 2007 at 07:57am Ivana Meets G.I. Joe:Anything but ordinary:Ivana Meets G.I. Joe:o tom kako je,odkako je ona cura pobjegla u Pariz da se nađe s nekim frendovima s chata, moj tata uvjeren da ću i ja tako pobjeć od kuće. pa mislim, zašo ne...
sakrio mi je putovnicu  LMFAOLMFAOLMFAOLMFAO  |
Escape Velocity King For A Couple Of Days
 Age: 31 Gender: Female Posts: 2166 | January 23rd, 2007 at 08:36am Ivana Meets G.I. Joe:Anything but ordinary:Ivana Meets G.I. Joe:o tom kako je,odkako je ona cura pobjegla u Pariz da se nađe s nekim frendovima s chata, moj tata uvjeren da ću i ja tako pobjeć od kuće. pa mislim, zašo ne...
sakrio mi je putovnicu 
 Nije li to mrvicu previše? |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | January 23rd, 2007 at 08:37am razmišljam o tom kak sam rješavala neki kviz o tom ko će me ubit i ispalo je da će to bit George Bush.  |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | January 23rd, 2007 at 09:40am Jel bittersweet dobila redemption song knjigu??? i koju da si naručim... passion is a fashion ili r.s..... ah... previše pitanja....  al znam ko mi može pomoći... hihi |
worn-out astronaut. Had A Life Before GSB
 | January 23rd, 2007 at 10:26am gd-obsessed:Jel bittersweet dobila redemption song knjigu??? i koju da si naručim... passion is a fashion ili r.s..... ah... previše pitanja....  al znam ko mi može pomoći... hihi Došla mi je
Ovak. Jel više voliš Clash il Joea? Il kolko imaš para cause Passion je mučo jeftinije (110kn, a Redemption je 230kn). Al Redemption je deblja s više slika (uber rijetkih, tipa Joe kopa grobove  ) Hmmm....................ak imaš love uzmi Redemption Song jer je knjiga sjajna. |