Author | Message |
---|
Mrs.Flying Squirrel King For A Couple Of Days
 Age: 31 Gender: Female Posts: 3528 | January 25th, 2007 at 11:30am o svojim ozeblinama koje sm zadobila na satu razrednika, kad je mojoj raski došlo da idemo van na zimske radosti, istina bilo je fora, i fakat je bio gušt neke ljude pogodit u glavu s grudom i natrljat im snijega u facu, ali me i dalje zabrinjavaju moje ozljede... |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | January 25th, 2007 at 11:49am o tom kak ni jedan super punk bend ne dolazi u Hrvatsku  dobro,imamo i mi neke dobre punk bendove, al svejedno..... |
worn-out astronaut. Had A Life Before GSB
 | January 25th, 2007 at 11:57am Ivana Meets G.I. Joe:o tom kak ni jedan super punk bend ne dolazi u Hrvatsku  dobro,imamo i mi neke dobre punk bendove, al svejedno..... Dolaze U.K. Subsi i Vibratorsi u Boogaloo. |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | January 25th, 2007 at 12:01pm Bittersweet vivisect ants:Ivana Meets G.I. Joe:o tom kak ni jedan super punk bend ne dolazi u Hrvatsku  dobro,imamo i mi neke dobre punk bendove, al svejedno..... Dolaze U.K. Subsi i Vibratorsi u Boogaloo.
al svejedno ih ja ne mogu vidit  |
Sneki Falling In Love With The Board
| January 25th, 2007 at 12:39pm Razmišljam o tome kako je čudno biti ja. Previše sam zbunjena.  |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | January 25th, 2007 at 01:27pm Little Shit:Razmišljam o tome kako je čudno biti ja. Previše sam zbunjena. 
velkam tu maj vrld  |
 | January 25th, 2007 at 04:33pm Little Shit:Razmišljam o tome kako je čudno biti ja. Previše sam zbunjena.  Ti si Bog Snečka  |
 Age: 31 Gender: Female Posts: 3528 | January 26th, 2007 at 01:21pm o tome kako me jako boli ruka od cjepljena... |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | January 26th, 2007 at 01:38pm Ivana Meets G.I. Joe:Bittersweet vivisect ants:Ivana Meets G.I. Joe:o tom kak ni jedan super punk bend ne dolazi u Hrvatsku  dobro,imamo i mi neke dobre punk bendove, al svejedno..... Dolaze U.K. Subsi i Vibratorsi u Boogaloo.
al svejedno ih ja ne mogu vidit 
ko je bio???  Eh da... the vibratorsi su izvodili od clasha white riot... bilo zaaaaakon  |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | January 26th, 2007 at 02:56pm o tom kako bi bilo fora kad bi sarma letjela..... |
 | January 26th, 2007 at 03:50pm gd-obsessed:Ivana Meets G.I. Joe:Bittersweet vivisect ants:Ivana Meets G.I. Joe:o tom kak ni jedan super punk bend ne dolazi u Hrvatsku  dobro,imamo i mi neke dobre punk bendove, al svejedno..... Dolaze U.K. Subsi i Vibratorsi u Boogaloo.
ko je bio???  Eh da... the vibratorsi su izvodili od clasha white riot... bilo zaaaaakon   |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | January 26th, 2007 at 04:01pm Bittersweet vivisect ants:gd-obsessed:Ivana Meets G.I. Joe:Bittersweet vivisect ants:Ivana Meets G.I. Joe:o tom kak ni jedan super punk bend ne dolazi u Hrvatsku  dobro,imamo i mi neke dobre punk bendove, al svejedno..... Dolaze U.K. Subsi i Vibratorsi u Boogaloo.
ko je bio???  Eh da... the vibratorsi su izvodili od clasha white riot... bilo zaaaaakon  
i da... posvetili pjesmu joe strummeru R.I.P. |
 | January 26th, 2007 at 04:31pm gd-obsessed:
i da... posvetili pjesmu joe strummeru R.I.P.
A sad se stvarno mogu ubit kaj nisam išla. |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | January 26th, 2007 at 06:11pm Bittersweet vivisect ants:gd-obsessed:
i da... posvetili pjesmu joe strummeru R.I.P.
A sad se stvarno mogu ubit kaj nisam išla.
ma ne... bit će još prilika (valjda  ) |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | January 28th, 2007 at 07:26am razmišljam o tom kak u mojoj školi imamo 2 lezbijska para, od kojih su jedan dvije profesorice. |
Sneki Falling In Love With The Board
| January 28th, 2007 at 09:32am Anything but ordinary:o tome kako me jako boli ruka od cjepljena...
Ajoooj  Moje saucesce!
Ivana Meets G.I. Joe:razmišljam o tom kak u mojoj školi imamo 2 lezbijska para, od kojih su jedan dvije profesorice.  i ja imam 2 profesorice na sumu.  |
 Age: 31 Gender: Female Posts: 3528 | January 28th, 2007 at 09:49am Ivana Meets G.I. Joe:razmišljam o tom kak u mojoj školi imamo 2 lezbijska para, od kojih su jedan dvije profesorice.
mi imamo dva profesora... koji... hmmm..... pokazuju velike sklonosti jedan prema drugom |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | January 29th, 2007 at 02:51pm Anything but ordinary:Ivana Meets G.I. Joe:razmišljam o tom kak u mojoj školi imamo 2 lezbijska para, od kojih su jedan dvije profesorice.
mi imamo dva profesora... koji... hmmm..... pokazuju velike sklonosti jedan prema drugom
ove dvije hodaju hodnicima i drže se za ruke. da ne pričam šta je bilo kad smo išli u Beč..... |
 Age: 31 Gender: Female Posts: 3528 | January 30th, 2007 at 08:06am o tome kakva me sramota čeka sutra kad dođem školu... |
 | January 30th, 2007 at 02:57pm [quote="Anything but ordinary"]o tome kakva me sramota čeka sutra kad dođem školu...[/quoteZakaj?] |