Author | Message |
---|
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | February 26th, 2007 at 05:14am  o tom nisam razmišljala.....čula sam priče, legende, o češkom čučavcu, i neki ljudi su ga čak i otišli tražit ali nikad se nisu vratili  |
Escape Velocity King For A Couple Of Days
 Age: 31 Gender: Female Posts: 2166 | February 26th, 2007 at 05:39am O teške li naše sudbine!!!!
Prokleti smo kletvom češkog čučavca!!!!
 |
memory_remains Geek
 Age: 31 Gender: Female Posts: 479 | February 26th, 2007 at 01:46pm o tome kako je to kad ti frendica zabije nož u leđa... |
Sneki Falling In Love With The Board
| February 26th, 2007 at 02:46pm O tome kako je težko imat za prijatelja nekoga koga ne podnosiš..  |
Mrs.Flying Squirrel King For A Couple Of Days
 Age: 31 Gender: Female Posts: 3528 | February 26th, 2007 at 02:47pm o tome kako su prijatelji stvarno upitna stvar i kako se neki pretvaraju da su ti prijatelji samo dok imaju koristi iz tog vašeg "prijateljstva"  |
| February 26th, 2007 at 02:51pm Anything but ordinary:o tome kako su prijatelji stvarno upitna stvar i kako se neki pretvaraju da su ti prijatelji samo dok imaju koristi iz tog vašeg "prijateljstva" 
Slažem se.
I mislim da sam sama sebi najbolji prijatelj. |
 Age: 31 Gender: Female Posts: 3528 | February 26th, 2007 at 02:52pm Little Shit:Anything but ordinary:o tome kako su prijatelji stvarno upitna stvar i kako se neki pretvaraju da su ti prijatelji samo dok imaju koristi iz tog vašeg "prijateljstva" 
Slažem se.
I mislim da sam sama sebi najbolji prijatelj.
uvijek kada sam nekomu potpuno vjerovala, na kraju sam se razočarala..... U sebe se hvala Bogu još nisam.... |
| February 26th, 2007 at 02:55pm That's my point.  |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | February 26th, 2007 at 03:30pm .....još uvijek se bavim pitanjem češkog čučavca........ |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | February 26th, 2007 at 06:11pm Freak Scene:.....još uvijek se bavim pitanjem češkog čučavca........
ma meni nije jasno zašto mora biti češki ako je poljski wc. mislim, jasnije bi mi bilo da se wc naziva slovački, a onda čučavac češki jer su češka i slovačka bile spojene države, a ovo... hm..... ne kužim baš tu tvoju teoriju... ali ako mi je objasniš onda je možda i skužim hihihi |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | February 27th, 2007 at 04:45am gd-obsessed:Freak Scene:.....još uvijek se bavim pitanjem češkog čučavca........
ma meni nije jasno zašto mora biti češki ako je poljski wc. mislim, jasnije bi mi bilo da se wc naziva slovački, a onda čučavac češki jer su češka i slovačka bile spojene države, a ovo... hm..... ne kužim baš tu tvoju teoriju... ali ako mi je objasniš onda je možda i skužim hihihi ma ta teorija se ni ne može objasnit......to je legenda o češkom čučavcu koji se nalazi negdje u svijetu XD |
memory_remains Geek
 Age: 31 Gender: Female Posts: 479 | February 27th, 2007 at 04:46am o tome kako sam trenutno shvatila što znači IZDAJA... |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | February 27th, 2007 at 06:55am november_rain:o tome kako sam trenutno shvatila što znači IZDAJA... Ja sam to davno shvatila..... |
 Age: 31 Gender: Female Posts: 3528 | February 27th, 2007 at 07:04am o tom kako se prijatelji prepoznaju u kriznim situacijama.... i da će pravo prijateljstvo preživjeti sve prepreke... te da sumaterijalne stvari najmanji rzlog za svađu PRAVIH prijatelja.... |
worn-out astronaut. Had A Life Before GSB
 | February 27th, 2007 at 08:34am Poljski wc je zato kaj je u polju ne zato kaj je u Poljskoj.
lol |
Escape Velocity King For A Couple Of Days
 Age: 31 Gender: Female Posts: 2166 | February 27th, 2007 at 01:38pm O tome kak sam skoro zabunom gurnula prst u utičnicu. Tak je to kad sam zbunjena... XD |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | February 27th, 2007 at 02:03pm Pressure Drop:Poljski wc je zato kaj je u polju ne zato kaj je u Poljskoj.
lol
 shhhhhhhh to se ne govori! |
worn-out astronaut. Had A Life Before GSB
 | February 28th, 2007 at 05:47am Freak Scene:Pressure Drop:Poljski wc je zato kaj je u polju ne zato kaj je u Poljskoj.
lol
 shhhhhhhh to se ne govori! Sorry
Sad i ja imam ovo Blog ispod avatara, al ne znam kad da mi piše Mibba, a registrirana sam tamo  |
memory_remains Geek
 Age: 31 Gender: Female Posts: 479 | February 28th, 2007 at 06:27am Freak Scene:november_rain:o tome kako sam trenutno shvatila što znači IZDAJA... Ja sam to davno shvatila.....
blago tebi...da sam znala sto mogu očekivati OD POJEDINIH osoba ne bi im nikad vjerovala jer su manipulatorski lažljivci koji samo traže gdje mogu izvući svoju korist!!! a jednog dana će im se to odbiti od glavu (a ja samo jedva čekam kad će to biti...) |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | February 28th, 2007 at 02:52pm november_rain:Freak Scene:november_rain:o tome kako sam trenutno shvatila što znači IZDAJA... Ja sam to davno shvatila.....
blago tebi...da sam znala sto mogu očekivati OD POJEDINIH osoba ne bi im nikad vjerovala jer su manipulatorski lažljivci koji samo traže gdje mogu izvući svoju korist!!! a jednog dana će im se to odbiti od glavu (a ja samo jedva čekam kad će to biti...) takve ljude sam i ja znala u osnovnoj...ne kažem da ih u srednjoj neće biti, ali ima ih puno manje. bar je to kod mene slučaj. |