Author | Message |
---|
dogaholic King For A Couple Of Days
 Age: 33 Gender: Female Posts: 4198 | October 11th, 2006 at 02:39pm welcome to paradise!  |
whateveryasay King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | October 11th, 2006 at 03:03pm New birth...
Rebirth... |
I'mComing.BeScared. King For A Couple Of Days
 Age: 33 Gender: Female Posts: 2686 | October 13th, 2006 at 10:45am and die again!!!  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | October 13th, 2006 at 11:51am gdy dopadnie cie nuda
nie mow ze sie nie uda
przeciez wiesz ja potrafie
potrafie czynic cuda
wiec chwyc mnie za dlon i nie ogladaj sie
ja pokaze ci jak wyglada lepszy dzien
RH+ żondzi  |
 Age: 33 Gender: Female Posts: 2686 | October 15th, 2006 at 07:22am You have killed me,
You have killed me
Yes I walk around somehow
But
You have killed me
You have killed me
już nie pamię tam kto to śpiewał ale fajnie bujało  |
alexxx King For A Couple Of Days
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | October 15th, 2006 at 07:32am Zuviel Liebe kann dich töten
EDIT: Oomph! .... zeby se nikt nie pomyslał, nia mam ani jednej mp3 tokioszajsu |
 Age: 33 Gender: Female Posts: 2686 | October 15th, 2006 at 07:44am Durch den Monsun
Nie znam jeszcze prawie wcale niemieckiego....
Proszę poczytajcie mój topic bo będzie płacz  LOL
ale ja głupia jestem LOL |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | October 15th, 2006 at 12:27pm ^ BMHATF*
Nie dokazuj, miła, nie dokazuj
*czyli Banging My Head Against The Floor |
no co? Falling In Love With The Board
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | October 15th, 2006 at 01:22pm whateveryasay:^ BMHATF*
dokładnie  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 15th, 2006 at 02:50pm *Hysteria is with PANIC!*:Durch den Monsun
ale ja głupia jestem LOL i Ty się z tego powodu cieszysz O_O?1!?!?!?!?!! |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | October 15th, 2006 at 03:45pm Tunia:*Hysteria is with PANIC!*:Durch den Monsun
ale ja głupia jestem LOL i Ty się z tego powodu cieszysz O_O?1!?!?!?!?!!
BMHATF po prostu BMHATF  |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | October 16th, 2006 at 11:41am *Hysteria is with PANIC!*:Nie znam jeszcze prawie wcale niemieckiego.... 
nie masz się czym martwić.. ja nie chciałam się uczyć niemieckiego, a musze, bo zamiast 2 klas humanistycznych (jedna- ang; druga- niem) zrobili tylko jedną i na dodatek z niemieckim
BMHATF @ "Durch den Monsun  " |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 16th, 2006 at 01:01pm Ms Mysterious:*Hysteria is with PANIC!*:Nie znam jeszcze prawie wcale niemieckiego.... 
nie masz się czym martwić.. ja nie chciałam się uczyć niemieckiego, a musze, bo zamiast 2 klas humanistycznych (jedna- ang; druga- niem) zrobili tylko jedną i na dodatek z niemieckim
BMHATF @ "Durch den Monsun " zajarzyłam  ;p |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | October 16th, 2006 at 01:10pm Tunia:Ms Mysterious:*Hysteria is with PANIC!*:Nie znam jeszcze prawie wcale niemieckiego.... 
BMHATF @ "Durch den Monsun " zajarzyłam  ;p
a ktoś nie zajarzył  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 16th, 2006 at 02:27pm Ms Mysterious:Tunia:Ms Mysterious:*Hysteria is with PANIC!*:Nie znam jeszcze prawie wcale niemieckiego.... 
a ktoś nie zajarzył  noooo i nawet pisał w tej piramidce ;p |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | October 16th, 2006 at 03:07pm Tunia:Ms Mysterious:Tunia:Ms Mysterious:*Hysteria is with PANIC!*:Nie znam jeszcze prawie wcale niemieckiego.... 
a ktoś nie zajarzył  noooo i nawet pisał w tej piramidce ;p
 a ja nie zajarzyłam że ten ktoś nie zajarzył  |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | October 16th, 2006 at 04:49pm whateveryasay:Tunia:Ms Mysterious:Tunia:Ms Mysterious:*Hysteria is with PANIC!*:Nie znam jeszcze prawie wcale niemieckiego.... 
 a ja nie zajarzyłam że ten ktoś nie zajarzył  powoli zaczynam jarzyć o kogo tego co nie jarzył na początku chodziło xP |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | October 16th, 2006 at 04:53pm Ms Mysterious:whateveryasay:Tunia:Ms Mysterious:Tunia:Ms Mysterious:*Hysteria is with PANIC!*:Nie znam jeszcze prawie wcale niemieckiego.... 
 a ja nie zajarzyłam że ten ktoś nie zajarzył  powoli zaczynam jarzyć o kogo tego co nie jarzył na początku chodziło xP
Charlie, obawiam się że chodzi o tę osobę która zwykle nie jarzy  |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | October 16th, 2006 at 04:58pm whateveryasay:Ms Mysterious:whateveryasay:Tunia:Ms Mysterious:Tunia:Ms Mysterious:*Hysteria is with PANIC!*:Nie znam jeszcze prawie wcale niemieckiego.... 
 a ja nie zajarzyłam że ten ktoś nie zajarzył  powoli zaczynam jarzyć o kogo tego co nie jarzył na początku chodziło xP
Charlie, obawiam się że chodzi o tę osobę która zwykle nie jarzy  to już jarze, kto nie jarzy, ale nie jarze o co tak w ogóle to chodziło ;p |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | October 17th, 2006 at 08:15am Ms Mysterious:whateveryasay:Ms Mysterious:whateveryasay:Tunia:Ms Mysterious:Tunia:Ms Mysterious:*Hysteria is with PANIC!*:Nie znam jeszcze prawie wcale niemieckiego.... 
Charlie, obawiam się że chodzi o tę osobę która zwykle nie jarzy  to już jarze, kto nie jarzy, ale nie jarze o co tak w ogóle to chodziło ;p ja jeszcze wszystko jarze ale coraz bardziej macicie i nie dziwie sie ze ta osoba co zwykle nie jarzy teraz tez nie zajarzy  |