Author | Message |
---|
no co? Falling In Love With The Board
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | September 28th, 2006 at 10:39am no niby tak, ale nasze forum coraz częsciej świeci pustkami, a posty zaczynają coś wnosić |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | September 28th, 2006 at 04:51pm zwlaszcza to ostatnie jest przerazajace!! posty zaczynaja cos wnosic!! jak to sie stalo??!! |
whateveryasay King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | September 28th, 2006 at 05:25pm  wyklula sie nowa forma nieinteligencji...
ale moze by tak wiecej nowego narybku? poszukac polakow na gsb?... |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | September 29th, 2006 at 07:19am pewnie nie ma ;/ |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | September 29th, 2006 at 08:09am pewnie są, ale nie chce im się ruszyć wirtualnych kuperków  -była kiedyś taka jedna (nie pamiętam jaki pseudonim, z resztą to było daaawno...), która pisała nieco, ale w większościsiedziała na pixach.. (wtedy jeszcze można byłopodglądać, kto przegląda forum)  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | September 29th, 2006 at 12:09pm no właśnie, powiedzcie mi, dlaczego Dujolencjo wywalił 'users browsing this forum'? bo ja nie rozumiem czemu tego nie ma... |
dogaholic King For A Couple Of Days
 Age: 33 Gender: Female Posts: 4198 | September 29th, 2006 at 01:49pm draska:pewnie nie ma ;/
oj są... |
alexxx King For A Couple Of Days
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | September 29th, 2006 at 02:09pm Tunia:też mi to przez myśll przeszło...Lil nie ma, podobnie Zet, Alexxx i Porandojin rzadziuśko  ...
aj em bak
dziś był mój ostatni dzień w pracy (szkoda w sumie  ) zaczyna sie szkoła... czyli obijam sie dalej i właże tu częściej  :* |
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | September 29th, 2006 at 02:11pm bellatriks:draska:pewnie nie ma ;/
oj są...
Witam witam  rozgość się  |
 Age: 33 Gender: Female Posts: 4198 | September 29th, 2006 at 02:12pm alexxx:bellatriks:draska:pewnie nie ma ;/
oj są...
Witam witam  rozgość się 
a również witam  |
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | September 29th, 2006 at 02:16pm pisz na zrowie
jesli czytasz czasem co tu piszemy to raczej nas znasz 
opowiedz nam cos o sobie bo na pewno wszyscy sa ciekawi  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | September 29th, 2006 at 02:36pm whateveryasay:no właśnie, powiedzcie mi, dlaczego Dujolencjo wywalił 'users browsing this forum'? bo ja nie rozumiem czemu tego nie ma... Pan dał, i pan zabrał
alexxx:Tunia:też mi to przez myśll przeszło...Lil nie ma, podobnie Zet, Alexxx i Porandojin rzadziuśko  ...
aj em bak
dziś był mój ostatni dzień w pracy (szkoda w sumie  ) zaczyna sie szkoła... czyli obijam sie dalej i właże tu częściej  :* jeeeeejjjjjjjjjjku jak fajnie    :*
bellatriks:alexxx:bellatriks:draska:pewnie nie ma ;/
oj są...
Witam witam  rozgość się 
a również witam  ja także witam  |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | September 29th, 2006 at 03:27pm bellatriks:draska:pewnie nie ma ;/
oj są... ogólnie to kurwa witamy  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | September 30th, 2006 at 06:23am Ms Mysterious:bellatriks:draska:pewnie nie ma ;/
oj są... ogólnie to kurwa witamy 
madra ms mysterious wszyscy swiruja z witamy i takie tam a o starym dobrym kurwa zapominacie  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | September 30th, 2006 at 07:12am Eliseth:Ms Mysterious:bellatriks:draska:pewnie nie ma ;/
oj są... ogólnie to kurwa witamy 
madra ms mysterious wszyscy swiruja z witamy i takie tam a o starym dobrym kurwa zapominacie 
no właśnie, Charlie ma rację: kurwa Ci  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | September 30th, 2006 at 09:47am ja się jescze z nikim tak nie powitałam ;p |
 Age: 33 Gender: Female Posts: 4198 | September 30th, 2006 at 12:34pm alexxx:pisz na zrowie
opowiedz nam cos o sobie bo na pewno wszyscy sa ciekawi 
ano parę razy Was trochę czytałam
cos o mnie? Na imie mam Natalia, wiek 15 lat, jestem zwariowanym psiarzem  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | September 30th, 2006 at 03:37pm bellatriks:alexxx:pisz na zrowie
cos o mnie? Na imie mam Natalia, wiek 15 lat, jestem zwariowanym psiarzem 
a skad jestes??  |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | October 2nd, 2006 at 11:47am bellatriks:alexxx:pisz na zrowie
cos o mnie? Na imie mam Natalia, wiek 15 lat, jestem zwariowanym psiarzem  w końcu nie jestem najmłodsza  (no nie licząc hysterii...) |
 Age: 33 Gender: Female Posts: 4198 | October 2nd, 2006 at 02:18pm Eliseth:bellatriks:alexxx:pisz na zrowie
cos o mnie? Na imie mam Natalia, wiek 15 lat, jestem zwariowanym psiarzem 
a skad jestes?? 
Łódź |