Author | Message |
---|
dogaholic King For A Couple Of Days
 Age: 33 Gender: Female Posts: 4198 | December 5th, 2006 at 01:26pm whateveryasay:czy ktos moglby mnie uprzejmie poinformowac czy a polskim mtv w ogole leci muzyka? o___O
jeszcze wczoraj widziałam na MTV TSAC...... a może to nie było MTV???? *zastanawia się* |
whateveryasay King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | December 5th, 2006 at 02:12pm ThePolishDogLover:whateveryasay:czy ktos moglby mnie uprzejmie poinformowac czy a polskim mtv w ogole leci muzyka? o___O
jeszcze wczoraj widziałam na MTV TSAC...... a może to nie było MTV???? *zastanawia się*
bardzo bym sie zdziwila jesliby to bylo mtv... polskie, bo na mtv2 brytyjskim puszczaja |
 Age: 33 Gender: Female Posts: 4198 | December 5th, 2006 at 02:24pm whateveryasay:ThePolishDogLover:whateveryasay:czy ktos moglby mnie uprzejmie poinformowac czy a polskim mtv w ogole leci muzyka? o___O
jeszcze wczoraj widziałam na MTV TSAC...... a może to nie było MTV???? *zastanawia się*
bardzo bym sie zdziwila jesliby to bylo mtv... polskie, bo na mtv2 brytyjskim puszczaja
No właśnie polskie! kurcze, a może jednak VH1 ?? nie wiem, ale na pewno miało jakąz żóltawo-pomarańczową ikonkę  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | December 5th, 2006 at 03:17pm whateveryasay:czy ktos moglby mnie uprzejmie poinformowac czy a polskim mtv w ogole leci muzyka? o___O zwłaszcza wieczorem nie ma co na to liczyć... Chyba że w jakiś dzień od 20. jest MTV Kontra - puszczają na zmianę 2 wykonawców.. Ogólnie po południu też rzadko, ewentualnie rano.. Lipa generalnie, ja tam wolę VH1 ;p |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | December 5th, 2006 at 03:17pm ThePolishDogLover:whateveryasay:ThePolishDogLover:whateveryasay:czy ktos moglby mnie uprzejmie poinformowac czy a polskim mtv w ogole leci muzyka? o___O
bardzo bym sie zdziwila jesliby to bylo mtv... polskie, bo na mtv2 brytyjskim puszczaja
No właśnie polskie! kurcze, a może jednak VH1 ?? nie wiem, ale na pewno miało jakąz żóltawo-pomarańczową ikonkę  to na pewno było VH1 ;p |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | December 5th, 2006 at 03:39pm i topik poszedl sie je... |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | December 5th, 2006 at 03:57pm zdziwiona :>?  |
alexxx King For A Couple Of Days
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | December 6th, 2006 at 12:09pm Eliseth:i topik poszedl sie je... ...bać  |
 Age: 33 Gender: Female Posts: 4198 | December 6th, 2006 at 12:18pm Tunia:ThePolishDogLover:whateveryasay:ThePolishDogLover:whateveryasay:czy ktos moglby mnie uprzejmie poinformowac czy a polskim mtv w ogole leci muzyka? o___O
No właśnie polskie! kurcze, a może jednak VH1 ?? nie wiem, ale na pewno miało jakąz żóltawo-pomarańczową ikonkę  to na pewno było VH1 ;p
aha.  |
no co? Falling In Love With The Board
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | December 6th, 2006 at 01:45pm Tunia:whateveryasay:czy ktos moglby mnie uprzejmie poinformowac czy a polskim mtv w ogole leci muzyka? o___O zwłaszcza wieczorem nie ma co na to liczyć... Chyba że w jakiś dzień od 20. jest MTV Kontra - puszczają na zmianę 2 wykonawców.. Ogólnie po południu też rzadko, ewentualnie rano.. Lipa generalnie, ja tam wolę VH1 ;p też wolę VH1..na mtv polskiej to chyba leca tylko programy randkowe 
żałuję że nie mam mtv2 :/ |
 Age: 33 Gender: Female Posts: 4198 | December 6th, 2006 at 02:10pm Ms Mysterious:Tunia:whateveryasay:czy ktos moglby mnie uprzejmie poinformowac czy a polskim mtv w ogole leci muzyka? o___O zwłaszcza wieczorem nie ma co na to liczyć... Chyba że w jakiś dzień od 20. jest MTV Kontra - puszczają na zmianę 2 wykonawców.. Ogólnie po południu też rzadko, ewentualnie rano.. Lipa generalnie, ja tam wolę VH1 ;p też wolę VH1..na mtv polskiej to chyba leca tylko programy randkowe 
żałuję że nie mam mtv2 :/
ja mam i jak nadają po angielsku to prawie nic nie rozumiem:/ |
no co? Falling In Love With The Board
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | December 6th, 2006 at 02:24pm ThePolishDogLover:Ms Mysterious:Tunia:whateveryasay:czy ktos moglby mnie uprzejmie poinformowac czy a polskim mtv w ogole leci muzyka? o___O zwłaszcza wieczorem nie ma co na to liczyć... Chyba że w jakiś dzień od 20. jest MTV Kontra - puszczają na zmianę 2 wykonawców.. Ogólnie po południu też rzadko, ewentualnie rano.. Lipa generalnie, ja tam wolę VH1 ;p też wolę VH1..na mtv polskiej to chyba leca tylko programy randkowe 
żałuję że nie mam mtv2 :/
ja mam i jak nadają po angielsku to prawie nic nie rozumiem:/ pieprzone Aster :/ |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | December 7th, 2006 at 11:49am Aster ? ;P
a ja nie umiem sobie odkodować kanałów... a z 10 rodzajów mtv mam ;/ |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | December 7th, 2006 at 11:49am  nawet nie wiedziałam, ze tyle aż ich jest  |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | December 7th, 2006 at 12:05pm tzn no bo są te regionalne: France, Libanon, Portugal, MTV classic, MTV2 jakieś base, hits ;P noi VH1 pl i niepolskie ;P noi jeszcze jakieś chyba ;D |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | December 7th, 2006 at 01:40pm <lol>
to tak jak na egzaminie z prawa rolnego xD - wymień rodzaje mleka WTF?! Do tej pory nie wiemy, jka jest dobra odp.  (bo niby co? - mleko w proszku, 0,5%, 2%, 3,2%, skonensowane, Bebiko??) |
 Age: 33 Gender: Female Posts: 4198 | December 7th, 2006 at 01:59pm Tunia:<lol>
to tak jak na egzaminie z prawa rolnego xD - wymień rodzaje mleka WTF?! Do tej pory nie wiemy, jka jest dobra odp.  (bo niby co? - mleko w proszku, 0,5%, 2%, 3,2%, skonensowane, Bebiko??)
e.. może krowie, owcze, kozie etc???  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | December 7th, 2006 at 02:04pm albo pasteryzowane itp |
whateveryasay King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | December 7th, 2006 at 03:00pm
ej wiecie jakie mtv włoskie jest super? siedzialam w i ogladalam przez 3 godziny non stop i mieli swietnych wykonawcow rockowych. nawet sie nie spodziewałam  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | December 7th, 2006 at 03:31pm ThePolishDogLover:Tunia:<lol>
to tak jak na egzaminie z prawa rolnego xD - wymień rodzaje mleka WTF?! Do tej pory nie wiemy, jka jest dobra odp.  (bo niby co? - mleko w proszku, 0,5%, 2%, 3,2%, skonensowane, Bebiko??)
e.. może krowie, owcze, kozie etc???  to też brałyśmy pod uwagę xD |