Author | Message |
---|
dogaholic King For A Couple Of Days
 Age: 33 Gender: Female Posts: 4198 | January 26th, 2007 at 03:55pm Bananowe Picolo:jestem w Truskawkach! Truskawek jest najwięcej: 101206. Przyłącz się do nas!
okay!
Tylko wymyśl mi jakiś nick! Bo ja nie mam pomysłu.
O nie, muszę kończyć. Jutro do Was dołączę!
Niech moc Pikolo będzie z TobąxD |
banan Falling In Love With The Board
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | January 26th, 2007 at 04:01pm ThePolishDogLover:Bananowe Picolo:jestem w Truskawkach! Truskawek jest najwięcej: 101206. Przyłącz się do nas!
okay!
Niech moc Pikolo będzie z TobąxD
Piccolcia? xD
Polecam wszystkim Pikolo forum 
"Serdecznie zapraszam do klanu brzoskwiniowego. Nie zapisujcie się do klanu truskawkowego tylko dla tego że to najlepszy klan."
"najpierw byłam w truskawce ale przedwczoraj przepisałam się do brzoskwini"
"ojejku dlaczrgo tak namawiacie co 2 temat jest taki sam!! zapisujcie sie do klanu brzoskwiniowego!!! będe w takim jakim będe chciała !!" <-ona chyba już w ogóle nie wie czego chce  najpierw ma za złe namawianie a później krzyczy, żeby się zapisali do brzoskwiniowego
EDIT: jestem wredna - zaśmiecam biednym dziciom forum  i mam pikolo-bloga! ;P |
 Age: 33 Gender: Female Posts: 4198 | January 27th, 2007 at 01:39pm Bananowe Picolo:ThePolishDogLover:Bananowe Picolo:jestem w Truskawkach! Truskawek jest najwięcej: 101206. Przyłącz się do nas!
okay!
Niech moc Pikolo będzie z TobąxD
Piccolcia? xD
Polecam wszystkim Pikolo forum 
"Serdecznie zapraszam do klanu brzoskwiniowego. Nie zapisujcie się do klanu truskawkowego tylko dla tego że to najlepszy klan."
"najpierw byłam w truskawce ale przedwczoraj przepisałam się do brzoskwini"
"ojejku dlaczrgo tak namawiacie co 2 temat jest taki sam!! zapisujcie sie do klanu brzoskwiniowego!!! będe w takim jakim będe chciała !!" <-ona chyba już w ogóle nie wie czego chce  najpierw ma za złe namawianie a później krzyczy, żeby się zapisali do brzoskwiniowego
EDIT: jestem wredna - zaśmiecam biednym dziciom forum  i mam pikolo-bloga! ;P
mow mi gilotyna
o
a za co sie zbiera Piccolo punkty? |
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | January 28th, 2007 at 06:46am za wszystko  za posty na forum, za prowadzenie bloga itp. ogólnie za aktywność xD masz konto?  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | January 28th, 2007 at 12:33pm jeeee puzzle tam sa  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | January 28th, 2007 at 01:09pm ja chce oblac koniec feri ): |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | January 28th, 2007 at 01:43pm a ja jeszcze przez 2 tygodnie nie bede miala co oblewac 
ale za to w ferie bedzie i to duuuzo 
do kula na 18!  |
 Age: 33 Gender: Female Posts: 4198 | January 28th, 2007 at 02:49pm Bananowe Picolo:za wszystko  za posty na forum, za prowadzenie bloga itp. ogólnie za aktywność xD masz konto? 
mam! I nawet mam już blogaxD koniecznie musisz zobaczyc, ja Twoj widzialamxD
PIKOLO OH YEAH! |
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | January 28th, 2007 at 04:34pm ThePolishPicoloLover:
PIKOLO OH YEAH!
widziałam! ślicznie
To forum jest nasze
A ja pragnę oblać to, że byłam na boooooskim koncercie i opłaciło się wybulić kase na bilet  mimo, że ktoś mi porządnie przybananował w łeb na pogo aż zobaczyłam Tolę i Alę w tunelu uhhhhh  KOCHAM FERIE!
*rozdaje wszystkim kieliszki Picolo*  |
no co? Falling In Love With The Board
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | January 28th, 2007 at 05:36pm *przyjmuje z wielką chęcią*  |
whateveryasay King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | January 29th, 2007 at 11:59am *przyjmuje i natychmiast zaczyna układać piramidkę, żeby wlać Pikolo* |
 Age: 33 Gender: Female Posts: 4198 | January 29th, 2007 at 01:44pm Bananowe Picolo:ThePolishPicoloLover:
PIKOLO OH YEAH!
widziałam! ślicznie
To forum jest nasze
A ja pragnę oblać to, że byłam na boooooskim koncercie i opłaciło się wybulić kase na bilet  mimo, że ktoś mi porządnie przybananował w łeb na pogo aż zobaczyłam Tolę i Alę w tunelu uhhhhh  KOCHAM FERIE!
*rozdaje wszystkim kieliszki Picolo* 
ah dziekuję! XD
no jasne, że nasze!
ahhhhh
*  PIKOLO!!!* |
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | January 29th, 2007 at 03:21pm podobają mi się powody do kłótni u dzieciaków na forum  i te teksty typu "odchodzę bo nikt mnie nie lubi", "czemu nikt nie wchodzi na moje tematy", "jeśli chcesz byc moją koleżanką to wpisz się poniżej" itp.
*przynosi dodatkową porcję musującego bananowego Pikolo*  |
 Age: 33 Gender: Female Posts: 4198 | January 29th, 2007 at 03:30pm bananowe Pikolo
taaak, te dzieci sa zabojcze. albo 'lubicie swoj komputer czy nie?', 'd;a tyck kt urzy nie lubia kogostam'  |
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | January 29th, 2007 at 03:45pm odnoszę wrażenie, że dzieciaki myślą, że "ktoś starszy" też lubi Pikolo i dlatego jesteśmy na tamtym forum  bo w sumie żadnej nagłej reakcji na wiek nie było xP
haaaa jestem na pikolo forum  |
 Age: 33 Gender: Female Posts: 4198 | January 29th, 2007 at 03:51pm  ale ja naprawdę lubię Pikolo. XD |
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | January 29th, 2007 at 03:57pm O Tyyy... Ewciaczek się wkurzył i rzuca ostre teksty w naszą stroną  |
alexxx King For A Couple Of Days
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | January 29th, 2007 at 04:42pm lol a mozna poczytac bez rejestracji?  |
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | January 29th, 2007 at 05:04pm Nie wiem - chciałam się wylogować, żeby sprawdzić ale nie ma takiej opcji xD dla niezalogowanych wkleje pare fragmentów
ewciak: wypierdalaj !
salmonella: wypraszam sobie takie wulgaryzmy
ewciak: no to sobie wypraszaj, a on/a niech mnie nie wqrwia
salmonella: weź sie bejbi zachowuj pożądnie bo zbutnowane nastolatki wyszły z mody.
wojtas: aha co to są za staroswieckie teksty hahahaha i to "bejbi" normalnie zrywac boki
gilotyna: wojtasek się wkurzył ojejku *ucieka*
bananowe_picolo: oj nie! Wojasek jest luzaczek i zrywa boczki xP
Fajnie tak kogoś wyśmiać nie Wojasek? Ludzie boją się wyrażać swoje zdanie jeśli wokół są osoby o odmiennych poglądach. Ale wyśmianie kogoś przez internet? Albo rzucenie komuś tekstu typu "wypierdalaj"? Cóź dla niektórych jest COOL dla innych wręcz żałosne. I jeszcze te teksty... Boże widzisz i nie grzmisz!
gilotyna: *grzm grzm*
PS. Czyj patent ukradłam? To byla Kasienia czy kto? Już nie pamiętam..
ewciak: ehh, psa-pisoly ze szkole czy z burdelu ?? znalazly sie obie, ktore sie bd nawzajem bronic hahha!! _>_
ty jestes zalosna razem z tymi innymi bananami..!!!
a jak ci coskurwa nie psauje albo jak masz cos do wojtka to wypierdalaj my nikogo nie przypuszamy, ehh same maja niby extra cool teksty, a zdawalo mi sie ze ja na poczatku pisalam mniej wicej-.- beby to chyba ty jak spisz..!
jestes malutkim, zdziwaczalym i rozpuszczonym bachorem, ktore mysli ze wszystko moze, ja tez potrafie zwalic na forum pol budy i zobaczymy kurwa kto tu jest lepszy, !!
bananowe_picolo : *ucieka przed groźnym ewciakiem i chowa się mamusi pod spódnice*
ewciak: ojj, chowaj sie, chowaj -.-
hahah co za jamochlon ja nie moge
 |
no co? Falling In Love With The Board
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | January 29th, 2007 at 05:46pm |