Author | Message |
---|
banan Falling In Love With The Board
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | February 2nd, 2007 at 03:05pm Mnie kręci ten łysy  |
whateveryasay King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | February 3rd, 2007 at 08:02am oo, łysy to jest men po prostu...
*pije za 5000 post i autokar* |
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | February 3rd, 2007 at 09:08am ThePolishPicoloLover:Pijta pijta i wypijta za to żeby mój autokar się nie rozwalił
Tak, tak jutro wyjeżdżam na narty i wracam w nastepna niedziele (11.02) xd
eee...mój brat też wyjechał wczoraj na narty z Łodzi i wraca wtedy co Ty  mam nadzieję, że to nie ten sam autokar bo robiłam z siebie debila machając z balkonu z latarką do przejeżdżającego autokaru  |
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | February 4th, 2007 at 12:19pm Ekhm... drugi post pod rząd no ale mówi się trudno i płynie się dalej
Proponuję hucznie oblać sukces Małysza
*przynosi specjalne, niespotykane wybuchowe Pikolo jabłkowo-gruszkowe i tradycyjnie bananowe*
 |
no co? Falling In Love With The Board
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | February 4th, 2007 at 01:56pm świętuje Małysza i srebro ręcznych *piccolo pije*
ręczna to naprawdę powalona gra :/ |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | February 4th, 2007 at 03:15pm mysterious picolo:świętuje Małysza i srebro ręcznych *piccolo pije*
ręczna to naprawdę powalona gra :/
ja nigdy nie rozumiałam, o co tam chodzi
cheers za Małysza
P.S. znowu wszyscy (zwłaszcza dziennikarze) będą się rozpływać nad tym jaki to on wspaniały, a kiedy przyjdzie zła passa, to na nowo będą się na biedaku wyżywać... ech |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | February 4th, 2007 at 05:26pm Tunia:mysterious picolo:świętuje Małysza i srebro ręcznych *piccolo pije*
cheers za Małysza
P.S. znowu wszyscy (zwłaszcza dziennikarze) będą się rozpływać nad tym jaki to on wspaniały, a kiedy przyjdzie zła passa, to na nowo będą się na biedaku wyżywać... ech ja też jej nie rozumiem, ale niestety nasza wuefistka nas męczyła nią, bo była kiedyś w drużynie azs awf warszawa... to było straszne
@ PS: zawsze tak jest :/ |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | February 5th, 2007 at 08:22am Tunia:mysterious picolo:świętuje Małysza i srebro ręcznych *piccolo pije*
cheers za Małysza
P.S. znowu wszyscy (zwłaszcza dziennikarze) będą się rozpływać nad tym jaki to on wspaniały, a kiedy przyjdzie zła passa, to na nowo będą się na biedaku wyżywać... ech nie beda sie wyzywac tylko powiedza, ze byl zly wiatr
ewentualnie jest opcja, ze mu gogle spadaja |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | February 8th, 2007 at 02:17pm google mu spadają ;]
a ja w sobotę mam najprawdziwszą PikoloParty, będzie tylko Pikolo! łiii  |
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | February 8th, 2007 at 02:41pm o jaaaaa - raaaj!
 |
dogaholic King For A Couple Of Days
 Age: 33 Gender: Female Posts: 4198 | February 12th, 2007 at 02:48pm Bananowe Picolo:ThePolishPicoloLover:Pijta pijta i wypijta za to żeby mój autokar się nie rozwalił
Tak, tak jutro wyjeżdżam na narty i wracam w nastepna niedziele (11.02) xd
eee...mój brat też wyjechał wczoraj na narty z Łodzi i wraca wtedy co Ty  mam nadzieję, że to nie ten sam autokar bo robiłam z siebie debila machając z balkonu z latarką do przejeżdżającego autokaru 
hmm.. a gdzież to Twoj brat był? Gerlitzen może? XD
PIKOLO!!!!!! |
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | February 12th, 2007 at 02:57pm ThePolishPicoloLover:
PIKOLO!!!!!!
nie wiem gdzie dokładnie xP w kilku miejscach, np. w Niemczech. Mówił, że nie tylko studenci byli w autokarze ale młodsi też ale nie sądzę, żeby było możliwe ze to ten sam ;p Odjeżdżał z Łodzi Fabrycznej chyba=) |
 Age: 33 Gender: Female Posts: 4198 | February 12th, 2007 at 03:24pm Bananowe Picolo:ThePolishPicoloLover:
PIKOLO!!!!!!
nie wiem gdzie dokładnie xP w kilku miejscach, np. w Niemczech. Mówił, że nie tylko studenci byli w autokarze ale młodsi też ale nie sądzę, żeby było możliwe ze to ten sam ;p Odjeżdżał z Łodzi Fabrycznej chyba=)
łeee, to nie. my ze skrzyzowania Radwanskiej i KosciuszkiXD
a studentow nie bylo zbyt wielu |
 Age: 33 Gender: Female Posts: 4198 | February 12th, 2007 at 03:24pm 3700! oblewamy! *pije Pikolo* |
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | February 12th, 2007 at 03:25pm juhuuuu! Pikolo!!  |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | February 12th, 2007 at 05:13pm  :
whateveryapicolo:
dużo... dużo... żeby Kazachstan rósł w siłę zdrowy i spasiony!
za ten tekst też wypiję  |
 Age: 33 Gender: Female Posts: 4198 | February 14th, 2007 at 03:04pm |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | February 14th, 2007 at 03:35pm mysterious picolo: :
whateveryapicolo:
dużo... dużo... żeby Kazachstan rósł w siłę zdrowy i spasiony!
za ten tekst też wypiję 
a daj Ci Boziu zdrówko i dużo Pikolo
pijemy!  |
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | February 15th, 2007 at 11:18am *rodzaje wszystkim na spróbowanie nowe pączkowe Pikolo z okazji pączkowego święta*
 |
alexxx King For A Couple Of Days
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | February 15th, 2007 at 11:31am chyba jednak zadowole sie pączkiem  |