Author | Message |
---|
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 16th, 2005 at 02:26pm Megana24:Ja tez mam jakies wynalazki ;P
Mam MTV PL, MTV DE, VIVA PL, 4FunTV, 3 włoskie, 1 francuskie, i ruskie techno 24 h 
 ruskie techno  ja kiedyś słyszałam czeski rap  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 16th, 2005 at 02:27pm wiedziałam, że moja wypowiedź narobi zamieszania  |
zielooona King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | July 16th, 2005 at 02:42pm Megana24:zielooona:to ja tez wymienie programy muzyczne ale nie wszystkie bo nie pamietam mam 4fun tv, mtv pl, mtv classic, vive pl, magic, music box, count down czy cos tam, RTL 102.5, mtv de,
O wlasnie mam dokladnie te 
przeciez siostry jestesmy i musimy miec to samo |
Megana24 Shoot Me, I'm A Newbie
 Age: - Gender: - Posts: 72 | July 16th, 2005 at 02:56pm |
LittleSister Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | July 16th, 2005 at 04:39pm ruskie techno musi wymiatać
ja mam 4fun, vivę szwabską, vivę szwabską plus (cholera wie co to jest  ), mtv i mtv classic. natomiast ubolewam, że nie mam mtv2  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | July 16th, 2005 at 04:40pm Extraordinary_Tunia:LittleSister:Extraordinary_Tunia:
Humpf... (  ) gdzie ty masz głosik Tre w Wake Me Up..?  ;P
 heh nie w WMUWSE  . Przed puszczeniem teledysku pokazali Green Day'a i Tre powiedziała coś w stylu Cześć! Jesteśmy Green Day, potem coś o vivie, ale już sie nie przysłuchiwałam i że zapraszają na premierę ich nowego teledysku 
ahaaa  no bo ja się spóźniłam na wstęp, i włączyłam dopiero jak już zacżęli grać ;P |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | July 16th, 2005 at 05:00pm ja mam tylko vive szwabska, vive+ mtv szwabskie i mtv pop... ale podczas mojego pobytu w katowicach sie na mtv 2 napatrzylam i czesto lecialo  |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 16th, 2005 at 05:09pm a ja mam tylko vivy dojczalnd, polend i + ;P mcmy i jakieś badziewie jeszcze... mtv u mnie nie znaju  ale już niedługo.. |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 16th, 2005 at 05:13pm a ja mam MTV Classic, MTV Polska, MCM, VIVĘ pl, VIVĘ de i VIVĘ Plus, kiedyś był jeszcze Onyx, ale gdzieś zniknął w tajemniczych okolicznościach  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 16th, 2005 at 05:13pm LittleSister:Extraordinary_Tunia:LittleSister:Extraordinary_Tunia:
 heh nie w WMUWSE  . Przed puszczeniem teledysku pokazali Green Day'a i Tre powiedziała coś w stylu Cześć! Jesteśmy Green Day, potem coś o vivie, ale już sie nie przysłuchiwałam i że zapraszają na premierę ich nowego teledysku 
ahaaa  no bo ja się spóźniłam na wstęp, i włączyłam dopiero jak już zacżęli grać ;P
haha - a ja się nie spóźniłam  |
zielooona King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | July 16th, 2005 at 06:11pm Extraordinary_Tunia:LittleSister:Extraordinary_Tunia:LittleSister:Extraordinary_Tunia:
ahaaa  no bo ja się spóźniłam na wstęp, i włączyłam dopiero jak już zacżęli grać ;P
haha - a ja się nie spóźniłam 
a ja to ogladalam na niemieckim Mtv w programie Mtv News i tam pokazywali jeszcze jakis wywiad z nimi i mowili troche o GD, pokazali kawaleczek Holiday i AI  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 16th, 2005 at 06:54pm zielooona:Extraordinary_Tunia:LittleSister:Extraordinary_Tunia:LittleSister:Extraordinary_Tunia:
a ja to ogladalam na niemieckim Mtv w programie Mtv News i tam pokazywali jeszcze jakis wywiad z nimi i mowili troche o GD, pokazali kawaleczek Holiday i AI 
cool  szkoda, że nie mam szwabskiego MTV  |
alexxx King For A Couple Of Days
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | July 16th, 2005 at 07:32pm kurcze ile ramek <kręci mi sie we łbie>  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 16th, 2005 at 07:33pm alexxx:kurcze ile ramek <kręci mi sie we łbie> 
mi też  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 16th, 2005 at 07:34pm lidocaine:alexxx:kurcze ile ramek <kręci mi sie we łbie> 
mi też 
a mi nie  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 16th, 2005 at 07:35pm mocny masz łepek  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 16th, 2005 at 07:41pm co nie  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | July 17th, 2005 at 10:26am Extraordinary_Tunia:zielooona:Extraordinary_Tunia:LittleSister:Extraordinary_Tunia:LittleSister:Extraordinary_Tunia:
a ja to ogladalam na niemieckim Mtv w programie Mtv News i tam pokazywali jeszcze jakis wywiad z nimi i mowili troche o GD, pokazali kawaleczek Holiday i AI 
cool  szkoda, że nie mam szwabskiego MTV 
tez to dzis widzialam w newsach  tylko hamy tlumaczyli i nie slyszalam ani po angielsku ani niewiele zrozumialam po niemiecku :/ |
Megana24 Shoot Me, I'm A Newbie
 Age: - Gender: - Posts: 72 | July 17th, 2005 at 12:16pm Ooo to musze szwabow wlaczyc  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | July 17th, 2005 at 04:56pm ee tam, ja nie będę polować po mtv  ważne że teledysk znam ;P |