Author | Message |
---|
RIP:~ the duck~ Geek
 Age: - Gender: - Posts: 232 | August 2nd, 2005 at 05:39pm magda!!! to tylko dla ciebie robie!!!!!!
imie-ola
lat-13
mieszkam-ameryka
wlosy-blond
oczy-zielone |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | August 2nd, 2005 at 05:41pm jak to tylko dla niej?! zobaczysz ze my tez zaslugujemy jak troche z nami pobedziesz  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 2nd, 2005 at 05:41pm a może, bys to tak dla nas zrobiła lol |
LittleSister Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 2nd, 2005 at 05:43pm wszyscy na to zaslugujemy  |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | August 2nd, 2005 at 05:45pm no własnie  |
RIP:~ the duck~ Geek
 Age: - Gender: - Posts: 232 | August 2nd, 2005 at 05:46pm draska:a może, bys to tak dla nas zrobiła lol
nie tylko ona mowiwa zeby cos o mnie powiedzecz no to napisalam |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | August 2nd, 2005 at 05:50pm dolacz do ALE SKETY  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 2nd, 2005 at 05:52pm dokladnie  ale sketa ciagle szuka wyznawcow  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 2nd, 2005 at 05:53pm the duck:draska:a może, bys to tak dla nas zrobiła lol
nie tylko ona mowiwa zeby cos o mnie powiedzecz no to napisalam
no to chwała ci za to  |
zielooona King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | August 2nd, 2005 at 07:07pm the duck:magda!!! to tylko dla ciebie robie!!!!!!
imie-ola
lat-13
mieszkam-ameryka
wlosy-blond
oczy-zielone
witamy witamy na naszym forum 
welcome to gsb
p.s. a co to kurna? tylko dla madzi? <rzuca fochami>  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 2nd, 2005 at 07:12pm the duck:magda!!! to tylko dla ciebie robie!!!!!!
imie-ola
lat-13
mieszkam-ameryka
wlosy-blond
oczy-zielone
serdecznie witam  !!!!!!! |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 2nd, 2005 at 07:13pm |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | August 2nd, 2005 at 07:36pm |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | August 3rd, 2005 at 07:38am zielooona:
nie mozesz tylko mozemy  takie bledy robic...  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | August 3rd, 2005 at 08:05am Eliseth:zielooona:
nie mozesz tylko mozemy  takie bledy robic... 
kurna juz byscie mi chcialy robote zabrac...chcialam sobie z kolezanka pogadac...moze zgodzilaby sie zostac corka dzejsona a wy mi wszysto psujecie!!!  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 3rd, 2005 at 08:25am zielooona:Eliseth:zielooona:
kurna juz byscie mi chcialy robote zabrac...chcialam sobie z kolezanka pogadac...moze zgodzilaby sie zostac corka dzejsona a wy mi wszysto psujecie!!!  nie zgodzilaby sie na corke dzejsona, nawet jakbys jej doplacila  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | August 3rd, 2005 at 08:27am LittleSister:zielooona:Eliseth:zielooona:
kurna juz byscie mi chcialy robote zabrac...chcialam sobie z kolezanka pogadac...moze zgodzilaby sie zostac corka dzejsona a wy mi wszysto psujecie!!!  nie zgodzilaby sie na corke dzejsona, nawet jakbys jej doplacila 
pytalas?  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 3rd, 2005 at 08:27am Eliseth:LittleSister:zielooona:Eliseth:zielooona:
kurna juz byscie mi chcialy robote zabrac...chcialam sobie z kolezanka pogadac...moze zgodzilaby sie zostac corka dzejsona a wy mi wszysto psujecie!!!  nie zgodzilaby sie na corke dzejsona, nawet jakbys jej doplacila 
pytalas?  o takie rzeczy sie nie pyta, to aksjomaty  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | August 3rd, 2005 at 08:37am LittleSister:Eliseth:LittleSister:zielooona:Eliseth:zielooona:
pytalas?  o takie rzeczy sie nie pyta, to aksjomaty 
"mi się tam podobał bardzo 
zazwyczaj nikt go nie docenia, bo 'pAtRzOOm SiEm Na CuDoFFnEgO bIdŻeJa', echh..
jason zasłużył na nagrodę, a co!
dobry chłopak  "
sa jednak ludzie na ty swiecie, ktorzy lubia dzejsona  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 3rd, 2005 at 08:39am zielooona:LittleSister:Eliseth:LittleSister:zielooona:Eliseth:zielooona:
pytalas?  o takie rzeczy sie nie pyta, to aksjomaty 
"mi się tam podobał bardzo 
zazwyczaj nikt go nie docenia, bo 'pAtRzOOm SiEm Na CuDoFFnEgO bIdŻeJa', echh..
jason zasłużył na nagrodę, a co!
dobry chłopak  "
sa jednak ludzie na ty swiecie, ktorzy lubia dzejsona 
ale nie ty to pisałaś  |