Author | Message |
---|
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 19th, 2005 at 04:09pm Tunia:draska:Tunia:Eliseth:ja pisalam od razu tu  ale zarejestrowalam sie dlatego bo tam byly takie gry i jak sie chcialo byc w najlepszych wynikach to trzeba bylo sie zarejestrowac 
 a ja trafiłam to w grudniu ;P, zarejestrowałam się 2 IV 
a ja tu nie trafiła, a zalogowałam sie bo mi sie nudziło, i pierwszego posta napisałam od razu 
to jak się tu dostałaś :> ??
UFO mnie przysłało  zartuje, chodziłam po strocha, czyli tu trafiłam... ale błądziłam |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 19th, 2005 at 04:10pm draska:Tunia:draska:Tunia:Eliseth:ja pisalam od razu tu  ale zarejestrowalam sie dlatego bo tam byly takie gry i jak sie chcialo byc w najlepszych wynikach to trzeba bylo sie zarejestrowac 
a ja tu nie trafiła, a zalogowałam sie bo mi sie nudziło, i pierwszego posta napisałam od razu 
UFO mnie przysłało  zartuje, chodziłam po strocha, czyli tu trafiłam... ale błądziłam
yhyyyyyy ;P |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | August 19th, 2005 at 06:49pm Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:Eliseth:ja pisalam od razu tu  ale zarejestrowalam sie dlatego bo tam byly takie gry i jak sie chcialo byc w najlepszych wynikach to trzeba bylo sie zarejestrowac 
UFO mnie przysłało  zartuje, chodziłam po strocha, czyli tu trafiłam... ale błądziłam
yhyyyyyy ;P
aahaaaaaaaa |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 19th, 2005 at 08:30pm Eliseth:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:Eliseth:ja pisalam od razu tu  ale zarejestrowalam sie dlatego bo tam byly takie gry i jak sie chcialo byc w najlepszych wynikach to trzeba bylo sie zarejestrowac 
yhyyyyyy ;P
aahaaaaaaaa
ach tak lmao |
LittleSister Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 20th, 2005 at 06:24am Tunia:LittleSister:hyhy, a ja to forum przeglądałam już od lutego, tylko jakoś nie chciało mi się rejestrowac 
pobiłam Cię o jakieś trzy miesiące  ;P
nie pamietam w sumie kiedy  pisze luty bo tak jakos  ale moj pierwszy post - ha, nikt o tym nie wie - byl pod pseudonimem "pp" jako gosc  (ambitne)  kto chce moze znalezc i sprawdzic  nawet nie pamietam jaki temat  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | August 20th, 2005 at 06:57am nikt nie chce sprawdzac  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | August 20th, 2005 at 06:58am Tunia:Eliseth:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:Eliseth:ja pisalam od razu tu  ale zarejestrowalam sie dlatego bo tam byly takie gry i jak sie chcialo byc w najlepszych wynikach to trzeba bylo sie zarejestrowac 
yhyyyyyy ;P
aahaaaaaaaa
ach tak lmao
hmmmm |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 20th, 2005 at 06:58am sie nie dziwie  ja tez nie |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | August 20th, 2005 at 06:58am pp - przemek punolek?  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 20th, 2005 at 06:59am pewnie  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | August 20th, 2005 at 07:00am  ty naprawde podrozujesz w czasie skoro wtedy wiedzialas ze tak bedzie w bibliii  |
zielooona King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | August 20th, 2005 at 03:36pm ha a ja ta stronke juz dawno temu sobie przegladalam, ale sie nie zarejestrowalam  dopiero olsniewajaca  !!!Tunia!!!  powidziala, zebym sie zarejestrowala, bo jest tu bardzo fajnie  zienkuje Tuniu  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 20th, 2005 at 05:32pm podrozuje w czasie! haaa, a wy nie!  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 20th, 2005 at 05:50pm Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:Eliseth:ja pisalam od razu tu  ale zarejestrowalam sie dlatego bo tam byly takie gry i jak sie chcialo byc w najlepszych wynikach to trzeba bylo sie zarejestrowac 
yhyyyyyy ;P
aahaaaaaaaa
ach tak lmao
hmmmm
aaaaaaaaaaaaa |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 20th, 2005 at 05:50pm zielooona:ha a ja ta stronke juz dawno temu sobie przegladalam, ale sie nie zarejestrowalam  dopiero olsniewajaca  !!!Tunia!!!  powidziala, zebym sie zarejestrowala, bo jest tu bardzo fajnie  zienkuje Tuniu 
 nie ma za co  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | August 21st, 2005 at 04:50am Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:Eliseth:ja pisalam od razu tu  ale zarejestrowalam sie dlatego bo tam byly takie gry i jak sie chcialo byc w najlepszych wynikach to trzeba bylo sie zarejestrowac 
yhyyyyyy ;P
aahaaaaaaaa
ach tak lmao
hmmmm
aaaaaaaaaaaaa
bbbbbbbbbbbbbbbb |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 21st, 2005 at 05:00am eliseth szpanuje, że zna alfabet  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | August 21st, 2005 at 09:06am przynajmniej tyle umiem  |
banan Falling In Love With The Board
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | August 21st, 2005 at 09:08am powód do dumy  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | August 21st, 2005 at 09:11am  jasne  i umiem liczyc do trzech  |