Author | Message |
---|
banan Falling In Love With The Board
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | August 21st, 2005 at 09:12am nie wierzę  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | August 21st, 2005 at 09:13am |
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | August 21st, 2005 at 09:14am jestem z Ciebie taaaaaaaaakaaaaaaa duuuuumnaaaaaa!  |
LittleSister Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 21st, 2005 at 09:15am ee tam, ja umiem do czterech ^^ |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | August 21st, 2005 at 09:17am |
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | August 21st, 2005 at 09:28am LittleSister:ee tam, ja umiem do czterech ^^
chwalipięta  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 21st, 2005 at 09:29am ale za to jaka mądra  |
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | August 21st, 2005 at 09:30am jaka skromna  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 21st, 2005 at 09:31am jaka śliczna i kochana ^^ |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | August 21st, 2005 at 09:35am |
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | August 21st, 2005 at 09:38am  -Ves;P |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 21st, 2005 at 09:38am ach, ta radość życia  |
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | August 21st, 2005 at 09:52am |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 21st, 2005 at 12:18pm Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:Eliseth:ja pisalam od razu tu  ale zarejestrowalam sie dlatego bo tam byly takie gry i jak sie chcialo byc w najlepszych wynikach to trzeba bylo sie zarejestrowac 
 a ja trafiłam to w grudniu ;P, zarejestrowałam się 2 IV 
a ja tu nie trafiła, a zalogowałam sie bo mi sie nudziło, i pierwszego posta napisałam od razu 
to jak się tu dostałaś :> ??
UFO mnie przysłało  zartuje, chodziłam po strocha, czyli tu trafiłam... ale błądziłam
yhyyyyyy ;P
aahaaaaaaaa
ach tak lmao
hmmmm
aaaaaaaaaaaaa
bbbbbbbbbbbbbbbb
ah taaaaaaa |
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | August 21st, 2005 at 03:25pm Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:Eliseth:ja pisalam od razu tu  ale zarejestrowalam sie dlatego bo tam byly takie gry i jak sie chcialo byc w najlepszych wynikach to trzeba bylo sie zarejestrowac 
a ja tu nie trafiła, a zalogowałam sie bo mi sie nudziło, i pierwszego posta napisałam od razu 
UFO mnie przysłało  zartuje, chodziłam po strocha, czyli tu trafiłam... ale błądziłam
yhyyyyyy ;P
aahaaaaaaaa
ach tak lmao
hmmmm
aaaaaaaaaaaaa
bbbbbbbbbbbbbbbb
ah taaaaaaa
Tunia! O ile wiem Eliseth szpanuje, że zna alfabet, więc 3majmy się regół
"ccccccccccccccccc"  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | August 21st, 2005 at 03:37pm Banan:Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:Eliseth:ja pisalam od razu tu  ale zarejestrowalam sie dlatego bo tam byly takie gry i jak sie chcialo byc w najlepszych wynikach to trzeba bylo sie zarejestrowac 
yhyyyyyy ;P
aahaaaaaaaa
ach tak lmao
hmmmm
aaaaaaaaaaaaa
bbbbbbbbbbbbbbbb
ah taaaaaaa
"ccccccccccccccccc" 
i tak znam tylko do c 
oł je bejbeeeeee
kamaaan |
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | August 21st, 2005 at 03:47pm Eliseth:Banan:Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:Eliseth:ja pisalam od razu tu  ale zarejestrowalam sie dlatego bo tam byly takie gry i jak sie chcialo byc w najlepszych wynikach to trzeba bylo sie zarejestrowac 
yhyyyyyy ;P
aahaaaaaaaa
ach tak lmao
hmmmm
aaaaaaaaaaaaa
bbbbbbbbbbbbbbbb
ah taaaaaaa
"ccccccccccccccccc" 
i tak znam tylko do c 
oł je bejbeeeeee
kamaaan
To się od nas wiele nauczysz
ddddddddddddd  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | August 21st, 2005 at 03:57pm Banan:Eliseth:Banan:Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:Eliseth:ja pisalam od razu tu  ale zarejestrowalam sie dlatego bo tam byly takie gry i jak sie chcialo byc w najlepszych wynikach to trzeba bylo sie zarejestrowac 
yhyyyyyy ;P
aahaaaaaaaa
ach tak lmao
hmmmm
aaaaaaaaaaaaa
bbbbbbbbbbbbbbbb
ah taaaaaaa
"ccccccccccccccccc" 
i tak znam tylko do c 
oł je bejbeeeeee
kamaaan
ddddddddddddd 
d? a co to jest d?  |
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | August 21st, 2005 at 03:59pm Eliseth:Banan:Eliseth:Banan:Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:Eliseth:ja pisalam od razu tu  ale zarejestrowalam sie dlatego bo tam byly takie gry i jak sie chcialo byc w najlepszych wynikach to trzeba bylo sie zarejestrowac 
yhyyyyyy ;P
aahaaaaaaaa
ach tak lmao
hmmmm
aaaaaaaaaaaaa
bbbbbbbbbbbbbbbb
ah taaaaaaa
"ccccccccccccccccc" 
i tak znam tylko do c 
oł je bejbeeeeee
kamaaan
ddddddddddddd 
d? a co to jest d? 
d jak dujo  teraz wiesz?  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | August 21st, 2005 at 04:02pm Banan:Eliseth:Banan:Eliseth:Banan:Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:Eliseth:ja pisalam od razu tu  ale zarejestrowalam sie dlatego bo tam byly takie gry i jak sie chcialo byc w najlepszych wynikach to trzeba bylo sie zarejestrowac 
yhyyyyyy ;P
aahaaaaaaaa
ach tak lmao
hmmmm
aaaaaaaaaaaaa
bbbbbbbbbbbbbbbb
ah taaaaaaa
"ccccccccccccccccc" 
i tak znam tylko do c 
oł je bejbeeeeee
kamaaan