Author | Message |
---|
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | October 19th, 2005 at 01:56pm ten stary  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | October 19th, 2005 at 01:58pm aha  wziął by ja przez kolano  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | October 19th, 2005 at 01:59pm |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | October 19th, 2005 at 02:01pm |
porandojin King For A Couple Of Days
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | October 21st, 2005 at 06:16pm anetss: nie trafiła babeczka w terminy...jeden Sokrates za młody drugi od kilku tysiecy lat pod ziemią...
wywnioskowalam z twojego usernama ze na imie ci aneta *jaka ja madra* ......a pisze o tym bo ja tez aneta  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 21st, 2005 at 06:26pm porandojin:anetss: nie trafiła babeczka w terminy...jeden Sokrates za młody drugi od kilku tysiecy lat pod ziemią...
wywnioskowalam z twojego usernama ze na imie ci aneta *jaka ja madra* ......a pisze o tym bo ja tez aneta  O_O wow - dopiero teraz poznałam Twoje imię  |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | October 21st, 2005 at 06:29pm Tunia's a Wild Bubble:porandojin:anetss: nie trafiła babeczka w terminy...jeden Sokrates za młody drugi od kilku tysiecy lat pod ziemią...
wywnioskowalam z twojego usernama ze na imie ci aneta *jaka ja madra* ......a pisze o tym bo ja tez aneta  O_O wow - dopiero teraz poznałam Twoje imię 
yyyyyyyyyyyyyyyy....nieladnie!!!  ..............ja zawsze wiedzialam ze ty Marta  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 21st, 2005 at 06:31pm porandojin:Tunia's a Wild Bubble:porandojin:anetss: nie trafiła babeczka w terminy...jeden Sokrates za młody drugi od kilku tysiecy lat pod ziemią...
wywnioskowalam z twojego usernama ze na imie ci aneta *jaka ja madra* ......a pisze o tym bo ja tez aneta  O_O wow - dopiero teraz poznałam Twoje imię 
yyyyyyyyyyyyyyyy....nieladnie!!!  ..............ja zawsze wiedzialam ze ty Marta   bo tak napisałam w 1. poście ;P
P.S. niedawno dowiedziałam się, że Draska to Karolina, a Dudette to Basia  (o imieniu Draski dowiedziałam się później niż Dudette O_O) |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | October 21st, 2005 at 06:33pm Tunia's a Wild Bubble:porandojin:Tunia's a Wild Bubble:porandojin:anetss: nie trafiła babeczka w terminy...jeden Sokrates za młody drugi od kilku tysiecy lat pod ziemią...
yyyyyyyyyyyyyyyy....nieladnie!!!  ..............ja zawsze wiedzialam ze ty Marta   bo tak napisałam w 1. poście ;P
P.S. niedawno dowiedziałam się, że Draska to Karolina, a Dudette to Basia  (o imieniu Draski dowiedziałam się później niż Dudette O_O)
dobrze wiedziec imiona
p.s. ja tez podalam imie jak sie przedstawialam  ale rozumiem ze bylo to daaaaaaaaaaaaaaawno temu i paru osobom moglo to wyleciec z glowy  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 21st, 2005 at 06:34pm porandojin:Tunia's a Wild Bubble:porandojin:Tunia's a Wild Bubble:porandojin:anetss: nie trafiła babeczka w terminy...jeden Sokrates za młody drugi od kilku tysiecy lat pod ziemią...
P.S. niedawno dowiedziałam się, że Draska to Karolina, a Dudette to Basia  (o imieniu Draski dowiedziałam się później niż Dudette O_O)
dobrze wiedziec imiona
p.s. ja tez podalam imie jak sie przedstawialam  ale rozumiem ze bylo to daaaaaaaaaaaaaaawno temu i paru osobom moglo to wyleciec z glowy  hahaha ale Ty tu byłaś wcześniej ode mnie ;P |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | October 21st, 2005 at 06:37pm Tunia's a Wild Bubble:porandojin:Tunia's a Wild Bubble:porandojin:Tunia's a Wild Bubble:porandojin:anetss: nie trafiła babeczka w terminy...jeden Sokrates za młody drugi od kilku tysiecy lat pod ziemią...
dobrze wiedziec imiona
p.s. ja tez podalam imie jak sie przedstawialam  ale rozumiem ze bylo to daaaaaaaaaaaaaaawno temu i paru osobom moglo to wyleciec z glowy  hahaha ale Ty tu byłaś wcześniej ode mnie ;P
no dobra.....przyjmuje usprawiedliwienie  ale zeby mi to bylo ostatni raz!! |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 21st, 2005 at 06:38pm porandojin:Tunia's a Wild Bubble:porandojin:Tunia's a Wild Bubble:porandojin:Tunia's a Wild Bubble:porandojin:anetss: nie trafiła babeczka w terminy...jeden Sokrates za młody drugi od kilku tysiecy lat pod ziemią...
dobrze wiedziec imiona
p.s. ja tez podalam imie jak sie przedstawialam  ale rozumiem ze bylo to daaaaaaaaaaaaaaawno temu i paru osobom moglo to wyleciec z glowy  hahaha ale Ty tu byłaś wcześniej ode mnie ;P
no dobra.....przyjmuje usprawiedliwienie  ale zeby mi to bylo ostatni raz!! oczywiście
tak i nas niewiele osób, ze z pewnością zapamiętam ;P |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | October 22nd, 2005 at 03:35am porandojin:Tunia's a Wild Bubble:porandojin:Tunia's a Wild Bubble:porandojin:anetss: nie trafiła babeczka w terminy...jeden Sokrates za młody drugi od kilku tysiecy lat pod ziemią...
dobrze wiedziec imiona
p.s. ja tez podalam imie jak sie przedstawialam  ale rozumiem ze bylo to daaaaaaaaaaaaaaawno temu i paru osobom moglo to wyleciec z glowy  a ja wiem jeszcze ze big sis to madzia 
i nie podawalam imienia w conajmniej pierwszych 300 postach  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | October 22nd, 2005 at 04:07am Tunia's a Wild Bubble:porandojin:Tunia's a Wild Bubble:porandojin:anetss: nie trafiła babeczka w terminy...jeden Sokrates za młody drugi od kilku tysiecy lat pod ziemią...
ożesz ty! |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | October 22nd, 2005 at 04:08am orzeszek  ^ |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | October 22nd, 2005 at 04:23am |
alexxx King For A Couple Of Days
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | October 22nd, 2005 at 06:34am mi sie i tak wszystkie imiona poza MarTunią mylą  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 22nd, 2005 at 06:53am alexxx:mi sie i tak wszystkie imiona poza MarTunią mylą   o jak miło  -- mi myliło się wszystko, poza AlexxxAndrą ;P |
yeahdude King For A Couple Of Days
 Age: - Gender: - Posts: 2307 | October 22nd, 2005 at 11:02am a ja sie przyznawalam jak mam na imie?? |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | October 22nd, 2005 at 11:04am tak... |