Author | Message |
---|
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | November 17th, 2005 at 05:12pm teenageAssassin:oojeeeeeej. Poooooolska ;-p
heeł, heeł.. ja tu nowa jestem.. ale w każdym bądź razie.. witam xD
połlend roks.
 łoł     witam nową ................. *chwila napięcia* ......................... kobietę (*wszyscy są zaskoczeni  ) na naszym forum  !!!
Życzę miłego offtopowania :*
P.S. mozesz "mówić" na mnie "Tunia" tak jak wszystcy tutaj  . Prjekrasnaja Brungilda to tylko chwilowe
teenageAssassin:gdyby nie offtopy to możnaby było się tu zanudzić..  a co do FNNP, to PIERDOLE za zaproszenie.. mwahahahh  napewno się zapiszę.. kurs offtopowania to dobra rzecz  .... i pasania postów też
Eliseth:uuuuuu... no to tak: DUJO - posiadacz orzeszka (zamiast wiadomo czego), admin tego forum chlopak czy maz kto go tam wie JOSIPY, nadworny idiota, chorwat
JOSIPA - madrzejsza od DUJA, rozdaje nam zelki
dobra ja spadam mam nadzieje ze zostaniesz u nas dluzej nie tylko na chwilke 
 Eli co za zwięzły opis
P.S. fajny ava  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | November 17th, 2005 at 05:13pm Eliseth:
a to, że się jego dzicka spodziewasz to co??  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | November 18th, 2005 at 08:12am Prjekrasnaja Brungilda:
 |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | November 18th, 2005 at 08:13am Prjekrasnaja Brungilda:Eliseth:
a to, że się jego dzicka spodziewasz to co??  tzn chcialam powiedziec ze polnujemy zeby nikt inny sie do niego nie dobral  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | November 18th, 2005 at 08:55am Eliseth:Prjekrasnaja Brungilda:Eliseth:
a to, że się jego dzicka spodziewasz to co??  tzn chcialam powiedziec ze polnujemy zeby nikt inny sie do niego nie dobral  no właśnie ;P |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | November 18th, 2005 at 09:25am Tunia:Eliseth:Prjekrasnaja Brungilda:Eliseth:
a to, że się jego dzicka spodziewasz to co??  tzn chcialam powiedziec ze polnujemy zeby nikt inny sie do niego nie dobral  no właśnie ;P mam nadzieje ze nie bedziesz Eli sie tak brdzo przykładała do pilnowania duja |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | November 18th, 2005 at 12:45pm draska:Tunia:Eliseth:Prjekrasnaja Brungilda:Eliseth:
a to, że się jego dzicka spodziewasz to co??  tzn chcialam powiedziec ze polnujemy zeby nikt inny sie do niego nie dobral  no właśnie ;P mam nadzieje ze nie bedziesz Eli sie tak brdzo przykładała do pilnowania duja nie ludz sie  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | November 18th, 2005 at 03:33pm Eliseth:draska:Tunia:Eliseth:Prjekrasnaja Brungilda:Eliseth:
a to, że się jego dzicka spodziewasz to co??  tzn chcialam powiedziec ze polnujemy zeby nikt inny sie do niego nie dobral  no właśnie ;P mam nadzieje ze nie bedziesz Eli sie tak brdzo przykładała do pilnowania duja nie ludz sie  tak tez myslalam |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | November 18th, 2005 at 03:56pm draska:Eliseth:draska:Tunia:Eliseth:Prjekrasnaja Brungilda:Eliseth:
a to, że się jego dzicka spodziewasz to co??  tzn chcialam powiedziec ze polnujemy zeby nikt inny sie do niego nie dobral  no właśnie ;P mam nadzieje ze nie bedziesz Eli sie tak brdzo przykładała do pilnowania duja nie ludz sie  tak tez myslalam zerwij z tym |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | November 18th, 2005 at 04:34pm Eliseth:draska:Eliseth:draska:Tunia:Eliseth:Prjekrasnaja Brungilda:Eliseth:
a to, że się jego dzicka spodziewasz to co??  tzn chcialam powiedziec ze polnujemy zeby nikt inny sie do niego nie dobral  no właśnie ;P mam nadzieje ze nie bedziesz Eli sie tak brdzo przykładała do pilnowania duja nie ludz sie  tak tez myslalam zerwij z tym jak chcesz |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | November 19th, 2005 at 03:17am zle drasisko:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Tunia:Eliseth:Prjekrasnaja Brungilda:Eliseth:
a to, że się jego dzicka spodziewasz to co??  tzn chcialam powiedziec ze polnujemy zeby nikt inny sie do niego nie dobral  no właśnie ;P mam nadzieje ze nie bedziesz Eli sie tak brdzo przykładała do pilnowania duja nie ludz sie  tak tez myslalam zerwij z tym jak chcesz chce |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | November 19th, 2005 at 04:39am Eliseth:zle drasisko:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Tunia:Eliseth:Prjekrasnaja Brungilda:Eliseth:
a to, że się jego dzicka spodziewasz to co??  tzn chcialam powiedziec ze polnujemy zeby nikt inny sie do niego nie dobral  no właśnie ;P mam nadzieje ze nie bedziesz Eli sie tak brdzo przykładała do pilnowania duja nie ludz sie  tak tez myslalam zerwij z tym jak chcesz chce a jak bardzo? |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | November 20th, 2005 at 05:34pm no i przepadła nasza "nowa"  - dlaczemu nie jestem zdziwiona  |
porandojin King For A Couple Of Days
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | November 20th, 2005 at 06:12pm no i znowu przepedziliscie nowego czlonka (prosze bez skojarzen naszych nadwornych zboczkow  )  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | November 20th, 2005 at 06:14pm
mam nadzieję, że się jeszcze pojawi, bo nam świeżej krwi brakuje  - nawet Punolek nas olał O_o |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | November 20th, 2005 at 06:16pm punolek poczul sie zdominowany......  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | November 20th, 2005 at 06:17pm  całkiem możliwe  -> spytam go kiedyś i przy okazji pomolestuję o zdjęcie  (mam nadzieję, ze w tym tygodniu....) |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | November 20th, 2005 at 06:19pm Tunia: całkiem możliwe  -> spytam go kiedyś i przy okazji pomolestuję o zdjęcie  (mam nadzieję, ze w tym tygodniu....)
i jeszcze sie dziwisz ze sie nas boi?!?!?!?!?!?!?!?!?
zycze milego molestowania  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | November 20th, 2005 at 06:20pm |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | November 21st, 2005 at 03:15am wole nie wiedziec jak to sie skonczy  |