Author | Message |
---|
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | April 18th, 2006 at 10:25am rozumiem ze od srodka pokoju do kanapy gdzie spał brat była mała odległosc... |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | April 18th, 2006 at 02:43pm alexxx:i w zielonym groszku (pyyyycha  znaczy groszek a nie robale  ) no i jeszcze maliny są w grupie ryzyka  fuuuuuuuuuuuuuj w malinach faktycznie często się trafiają skubańce, dlkatego zawsze przepoławiam zanim zjem. W groszku jeszcze nie trafiłam  , więc wszystko przede mną, bo chyba przyciągam robale  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | April 18th, 2006 at 02:44pm draska:ja kiedys kupiłam kokos z mysla ze go zjem. nie zauwazyłam mekniecia. gdy go z trudem rozwaliłam za pomoca młotka, okazało sie ze w miejscu bialego były miliony!! podkreslam milionty małych białych glizd(czy jak to sie pisze).
tego widoku nigdy nie zapomne
do Tuni --> no 2-3 i mam dosc  na 100% bym wrzasnęła  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | April 18th, 2006 at 02:47pm whateveryasay:Jak kiedyś byłam na działce od koleżanki wstałam o 5 rano w wiadomym celu i znalazłam tarantulę (prawie że) na papierze toaletowym... *zgon* Ale nie wrzasnęłam. ohyda, nie cierpię pająków.. Pewnego razu kiedy miałam ok. 6 lat i chciałam się położyć w moim cudownym miękkim łóżeczku, na prześcieradle zauważyłam ogromnego czarnego włochatego robala fuuuuuuuuj. Innym razem sprzątała segent i jeden obleśny wylazł zza książek - wrzasnęłam jak nie wiem co lol. Niedawno skrobałam ziemniaczki i tak oglądam jednego i myślałam, ze to może jakaś spleśniała skórka albo coś, ale przyjrzałam się bliżej i zauważyłam, że z tego wystają nóżni ://// - okazało się, że to był spleśniały (czyt. pokryty białą "kołderką" pająk :/// fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj! |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | April 18th, 2006 at 03:01pm Tunia:draska:ja kiedys kupiłam kokos z mysla ze go zjem. nie zauwazyłam mekniecia. gdy go z trudem rozwaliłam za pomoca młotka, okazało sie ze w miejscu bialego były miliony!! podkreslam milionty małych białych glizd(czy jak to sie pisze).
tego widoku nigdy nie zapomne
do Tuni --> no 2-3 i mam dosc  na 100% bym wrzasnęła 
ah Wy kobiety :p  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | April 18th, 2006 at 03:23pm ja zawsze przerywam cisze w tak gwaltowny sposob jak cos takiego zobacze  i lece po tate  nawet nie zebym sie bala tylko sie tym tak brzydze... |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | April 18th, 2006 at 03:31pm o dokładnie ja tez ni to strach a obrzydzenie  jak chce siku a na ścianie łazienkowej pająk to ktoś to musi wynieść bo mam wrażenie że jak bede sobie no.. siedziała to mnie zaatakuje z góry  już bym prędzej do sąsiada poszla  |
whateveryasay King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | April 18th, 2006 at 03:35pm draska:rozumiem ze od srodka pokoju do kanapy gdzie spał brat była mała odległosc...
Dość mała... A ja w zasadzie postawiłam na progu, bo to były dwa pokoje z szerokimi skrzydłami drzwiowymi i akurat były otwarte... Odechciało mi się permanentnie(sp?)  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | April 18th, 2006 at 03:44pm jak wy mozecie chceic w nocy do łazienki... |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | April 18th, 2006 at 03:45pm Była 5 rano latem. To jest wczesny ranek  Zresztą spychała mnie z łóżka (miałyśmy po 7 lat i spałyśmy w jednym) |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | April 18th, 2006 at 03:48pm aha  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | April 18th, 2006 at 04:01pm Ale tarantula na papierze toaletowym... To okrucieństwo. |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | April 18th, 2006 at 04:18pm mój tata razu pewnego późnym wieczorem (latem zeszłego roku) wyszedł sobie na balkon i.... podskoczył  - z góry zjechał na pajęczynie obleśny, ogromny, tłusty krzyżak fuuuuuuuj |
alexxx King For A Couple Of Days
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | April 18th, 2006 at 05:45pm a fe :/ zawsze mozna sie ratowac odkurzaczem :] |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | April 18th, 2006 at 05:47pm Ale to tak nieswojo przysysać... Lepiej od siebie, od siebie jak najdalej |
alexxx King For A Couple Of Days
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | April 18th, 2006 at 06:03pm  dobra to wam napisze co moja siorka odwaliła....
domek ma jeszcze nie całkiem wykończony czyt. w budowie. chwytała za jakąś szufelke czy cós z podłogi a tam wylazł taki czarny spposiony pajaczek, ta w krzyk... i do tego tak se wkręciła, ze go dotknęła (a na prawde to ta szufeleczke) ze paluch zaczął jej puchnąć
gdybym nie widziała nie uwierzyłabym  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | April 19th, 2006 at 07:20am to teraz ja sie podziele wspomnieniami z dziecinstaw
jak miałam ok 7 lat to razem z kuzynką o rok młodsza miałysmy taki domek na drzewie. no i pewnego dnia obraziłysmy sie na nasze mamy (jak to dzieci lubia  ) i powiedziałasmy im ze przeprowadzamy sie na ten domek i bedziemy tam spac. pozanosiłysmy tam koce, podzuszki...wszystko! no i nagle gdy tak tam siedzimy idzie OLBRZYMI CZARNY TŁUSTY pajak, jakzesmy zaczeły krzyczec to omało nie pospadałysmy z tego drzewa bo kazda chciała zejsc pierwsza po schodach. skonczyło sie na tym ze rodzice sciagali koce i poduszki bo my nie miałysmy zamiaru juz tam wychodzic.
albo historia która przdażyła sie mojemu wójkowi...
kiedys podczas budowy, kiedy byly juz wstawione okna i drzwi zobaczył szczura, w srodku domu. wziął wiec cegła i zaczał za nim latac. zagonił go w kąt i kiedy juz miał rzucac ta cegłą, szczur stanął na tylnych łapach i zaczał wpatrywac sie błagalnym wzrokiem w jego oczy! podobno stali tak z 2 minuty, wujek z cegłą w rece a szczur nie spuszczajac z niego wzroku. a ze wójek uległy to skonczyło sie na tym ze go pogonił zeby wybiegł z domu. i mówcie mi tu ze zwierzeta to nie skubance |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | April 19th, 2006 at 09:12am utwierdzam sie w fakcie, że wszystko, co ma więcej niż 4 łapy, jest a fe  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | April 19th, 2006 at 09:15am e tam mi kiedys za oknem taki pasiony krzyzak siec rozciagnal i fajnie bylo bo mi mniej komarow wlatywalo  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | April 19th, 2006 at 09:59am Jak jeszcze miałam wannę to mama wracając z działki włożyła do niej takie wiechcie kwiatów. I ja wchodzę do tej łazienki, a tu wpatruje się we mnie chrząszcz jelonek... największy bydlak na świecie chyba... Oczywiście zwiałam z wrzaskiem i się zamknęłam w pokoju.  |